- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
Sahsen ben imtihan olarak gormem cunku degismiycek bisey degil bu.Ben belki de boşanacak kadar güçlü değilim. Bu ezik hayatımı sürdürmek istiyor da olabilirim.
Siz bana "boşanma" konusunu açmadan konu başlığıma göre bazı yorumlar yazar mısınız?
Kendi mutsuz evliliğine katlananlar yazsınbenim yazdıgıma bakmada
ne yazsınlar arkadaslar ben anlamadım
Konmun asıl amacı ayrıl-ayrılma şeklinde akıl almak değil
Ben belki de boşanacak kadar güçlü değilim. Bu ezik hayatımı sürdürmek istiyor da olabilirim.
Siz bana "boşanma" konusunu açmadan konu başlığıma göre bazı yorumlar yazar mısınız?
anladım . bilmiyorumKendi mutsuz evliliğine katlananlar yazsın
çevresinde görenler yazsın
ne bileyim
dini anektodlar da olabilir
O değilde lütfen artık çocuğum için evliyim demekten vazgeçin, annemin bize yaptığı en büyük iyilik ayrılıp kendi dünyamızı kurmak oldu ama kendi güçsüz kalsaydı dimdik durmasaydı yaşayacağım problemleri düşünemiyorum bile.
Yapmayın bunu, kullanmayın şu çocukları
Boşanmayın,sevmediğiniz bir adamla mutsuz yuvanızda yaşamaya devam edin..Ben belki de boşanacak kadar güçlü değilim. Bu ezik hayatımı sürdürmek istiyor da olabilirim.
önce insanların yorumlarına sınırlama getiremezsiniz. şu şekilde yorumla vs diye.Ben belki de boşanacak kadar güçlü değilim. Bu ezik hayatımı sürdürmek istiyor da olabilirim.
Sizin adınıza sevindim.
Ama benim tek sebebim çocuk değil.
Ailem kabul etmiyor.
İş ve ticari anlamda eşimle ilişkileri bozulacak, düşmanlık olacak diye
Kendi mutsuz evliliğine katlananlar yazsın
çevresinde görenler yazsın
ne bileyim
dini anektodlar da olabilir
sınırlıyorsunuz yorumları.istediğiniz şekilde olacaksa neden konu açtınızBen belki de boşanacak kadar güçlü değilim. Bu ezik hayatımı sürdürmek istiyor da olabilirim.
Hiç kimse boşanırken benim gibi dört bir yanından halatlarla bağlı gibi hissetmedi mi yani?
En bahtsız ben miyim?
Sizin adınıza sevindim.
Ama benim tek sebebim çocuk değil.
Ailem kabul etmiyor.
İş ve ticari anlamda eşimle ilişkileri bozulacak, düşmanlık olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?