- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
hakkında hayırlısı olsun canım
çok tesekkur ederim , kvde sebebimiz tabi bir de adamdan kaynaklanıyor .Hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir hayat seni bekliyordur eğer özel olmazsa boşanma sebebi neydi
amin çok tesekkur ederim canim , çok zor bir durumNedense okurken hep gururlandım hemde üzüldüm..
Kimse istemez yuvasının yıkılmasını, hakkında hayırlısı umarım her şey gönlünce olur..
çok tesekkur ederim canim benim , içime su serptin , ben de hani onu seviyordun , ölüyordun bu adama .Canım ya ne kadar kendi hikayeme benzettim bunu tam bir dejavu oldu bana...Doğru kararı verdiğinde böyle hissediyorsun bak emin ol aynı şeyleri yaşadım... Tebessüm ile huzurla boşandım bir farkla bende o da tekti... Gözlerine baka baka “EVET BOŞANMAK İSTİYORUM” dedim bende hakime hanıma...
Çok güzel bir zaferdi kendi adıma şimdi ikinci evliliğini yapmış anne olmayı düşünen bir kadınım. Korkma pes etme sen elinden geleni yaptın okudum konularını...Herşey senin için şimdi çok daha güzel olacak...Hep mutlu ol inşallah
yok canim ölse de iletişim iletişim kurmaz gururlunun tekidir , yoksa bu halde olmazdık .Ölümcül bir virüsten kurtulduğunu düşün ..bundan sonra hızla sağlığına kavuşacak , eskisinden daha da iyi olacaksın ..
Yalnız iletişim kurmaya çalışacak , sakın taviz verme tavrından ,bu dönemler biraz sancılı olduğu için kafanı karıştırmasına izin verme ..
Öyle deme yayok canim ölse de iletişim iletişim kurmaz gururlunun tekidir , yoksa bu halde olmazdık .
Yüzü zayıflamış bitkindi , ama bu 2 ay boyunca tek bir hamle yapmadı ben de beklemedim çünkü biliyordum yapmaz.
Boşandıktan sonra yaparsa ben şok.
İhtimal vermiyorum ama Bakalim
Öyle deme ya
Anasından izin alabilirse arar
AminAllah iyiliğinizi versin inşallah güzel bir kahkaha atmama sebep oldunuz dilerim gününüz güzel geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?