Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

Daughter demişti dersin :)

çok teşekkürler guzel dilekleriniz icin ,
Evet seviyorum onu , bizi bitirdi diye kirginim kızgınım ona ,
Olan ona oldu diye yine üzgünüm .
Sevmek sevilmek çok zor olacak gibi geliyor bana ,çünkü çok sevdik birbirimizi .
Artik sevginin ise yaramayacağına inananlardanim

Gitsin şimdi anasıyla bacısıyla uğraşsın dursun sinsi herif
canim o sinsi adam gitmişti yerinde ezik bir adam vardi .
Bizi sinsi sinsi bitiren adama yine acıdım bugun kahretsin yufka yürekli , merhametli olmak artik canımı acıtıyor .
Bir başına nasıl yapacak diye düşünmekten kafayı yiyecem .
Benim kocaman bir ailem var onunsa yuvasını kendileri için dağıtmasını isteyen bir ailesi var .

favorilerime ekledim :)) olunca yazarım sana, çok isterim o pişmanlık naralarını duymayı inan , belki de bu hayatta bundan sonra bekleyeceğim en guzel haber bu olur
Ondan artık birşey bekleme ama geri adım atacağını da bilerek içini soğut ..

Bekliyorum mutlaka :)

Malesef eşiniz ailesi ve sizin aranızda dengeyi kuramamıs ve siz de bu ilişkide yalnız kalmıssınız.Annesi agır basmıs ve eşiniz arada kalma durumuna cok da fazla tahammül edemeyip bosanma yolunu secmişsiniz.Sizin adınıza üzüldüğüm tek sey bu evliliklte ki tüp bebek tedavisi için verdiğiniz emek onun dısında umarım sizin degerinizi anlayacak sizi istediğiniz gibi sevip sarıp sarmalayacak biri karsınıza cıkar ve bu yasananları size unutturur.

Allah hakkinda hayirlisi versin canim... bir kapi kapanir, bir digeri acilir.. bakalim bundan sonra hayat neler cikaracak karsina. Her zaman dik dur, utanilacak hicbir sey yapmadin, en azindan bunun rahatligiyla alnin acik bir sekilde yasayabilirsin. Annenin evinde mi yasayacaksin?

ne sen son çare son seçim sin nede o Allah ikinizede hayırlısını versin

bende boşandığımda aynı şeyi düşünmüştüm.
bir evet ve imzayla başlayıp boşanmak istiyor musun sorusuna da bir evet ve imzayla bitiriyorsun..
Hayat.. Benim o gün yaşadıklarımla aynı şeyi yaşamışsınız..
Bende çok güçlü durmuştum..Dönüş yolunda gözyaşlarımla attım içimde ne kaldıysa..

hayırlısı olsun doğru olanı yapmıssın
aynılarını yasadım
bosanacagım zaman mesaj atmıstım ona
mahkemeye bari tek gel ben tek geleceğim diye
ben tek gittim ama o amcası ve kuzenlerını getırmıstı

O anı yasadım sımdı okuyunca

hayatta bir basına yasar dıye düşünme canım.
o da evlenecek yuva kuracak sen de evlenecek yuva kuracaksın
ama ıkınız için de zamanı var.

gecmis olsun.

kendine yazik edip etmememis olmasi bundan sonra seni ilgilendirmiyor. onun yanliz gelmis olmasi bilmem naapmasida seni ilgilendirmiyor. onunla alakali hicbirsey seni ilgilendirmiyor, ilgilendirmesin.

bundan sonra hayatinda sana ciddi anlamda deger verecek insanlarin yer almasini dilerim insallah. mutlu ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…