Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

Farkında mısınız hala bana baktı yalnızdı kimse yanında yoktu falan gibi şeylerle avutuyorsunz kendinizi ben gülüyordum falan filan siz ona bakmışsınız ki onun size baktığını görmüşsünüz, çıkışta da o kalabalıkta onu görmüşsünüz gözlerinin aradığını farketmişsiniz bunların hepsi beni seviyor yalnız pişman demenin bir başka şekli. Boşanmak her türlü kötüdür. Artık yolunuza bakın ve unutun olmamış olmaz.

Bundan sonra ini çok çok mutlu huzurlu bi hayatınız olur . Allahım herşeyi gönlünüze göre versin inş ...
Hayirlisi olsun,insallah cok mutlu olursunuz bundan sonra
ALLAH yolunu acsın hayırlısı demek lazım ugrasmıssın eski konularına göre.
çok teşekkürler kizlar , desteğiniz sayesinde ayaktayım inanın , sizleri göremesem de burdaki desteğiniz , varlığınız yeter bana , hep mutlu olun inşallah

oh be kuzum içim rahat etti aferin sana canım benim... nasıl içim rahatladı bir bilsen. kuyruğunu kıstırdı işte...direkt annesini araması bile her şeyi gösteriyor. "alın işte dediğiniz yaptım" der gibi.

bundan sonra çok mutlu olacaksın canım...eminim buna. bir gün gelecek bunları yaşamamış gibi olacaksın.

her zaman yanındayım

Çok geçmiş olsun. Her şey daha güzel olacak, artık önünüze bakma zamanı. Onu pişman mı diye takip etmeyin, yoksa önünüze bakamazsınız. Gemileri yaktık, bitti diye düşünün. Geçmiş olsun tekrar.

amin canim çok tesekkur ederim , çok guzel anlatmissin içimde olduğum durumu , sanki bunlara şahit olmuş gibi .

ne guzel insanlarsiniz ya allah razi olsun sizden iyi ki varsiniz , yok canim ayrı eve geçeceğim .
Erkek kardeşimde kalıyorum , ailemle kalMiyorum bu duruma alışmasınlar diye çünkü babam ayrı kalmamı istemiyor akli kalıyor hak veriyorum ama simdi gelip tekrar onlarla kalamam.
Bu hafta kredi çekip ev alacağım eşyalarım var eksik olan beyaz eşyalar onlari da babam , abim ablam ev hediyesi olarak alıyorlar.
Ben zaten çalışıyorum öğretmenim ,işim var

bir başına bu hayatta yasayacak , yazik çok yazık etti kendine .

Hayırlı olsun hakkında. İnşallah daha güzel olur her şey..

Motivasyonunu düşürmek istemem ama şu cümlene yazmadan edemedim. Evliliğinize kıydı ama kendine kıymış sayılmaz. Onu bir süre daha çekecek başka birini bulur evlenir nasıl olsa.. Kendini bu şekilde şartlandırma evlilik haberini alırsan kötü olma ileride..

hic ağlamadım , dönüş yılında da ağlamadım, kanatlarım vardi sanki hafiflemiştim , taa ki gelip uyudum bir arkadaşım durumumda paylaştığım yazıyı görmüş aradı bisey yoktur inşallah , boşandım dedim ,ağlamaya basladi kendini tutamayıp o zaman benim de gözümden yaslar boşaldı (
Onun icin ağlamayacaktım ama bir hakkım vardi hala

sağol kuzum , daha mutlu olur muyum sahiden , gerçekten elimden geleni yaptim mi , ben dağıtmadım degil mi yuvamı konularımı biliyorsun az çok .
valla sen çok bile sabretmişsin.
çünkü gözün körmüş.

ayrıca bu evliliği o bitirdi, ailene söyleyen o oldu hatırlarsan.

o yüzden hiç tasalanma.

Allah çok iyilerle karşılaştırsın seni.

Son düzenleme:
hayırlısı canim benim , elbet tek başına kalmaz. onu ben biliyorum asosyal bir insan , benimle birlikte toplum içine çıktı , ev gezmesi bile bilmezdi , tekrar kabuğuna çekilecek .

bana Boyle sert yorumlar lazim sanırım :)) basta okuyunca ne diyor bu dedim ama aslında haklisin artik o beni hic ilgilendirmemeli ama galiba onu hala seviyorum içimdeki bu sevgiyi bitirmeliyim o zaman onunla alakalı hic bir şey beni acitmayacak.
Teşekkürler inşallah :))

hayırlısı canim benim , elbet tek başına kalmaz. onu ben biliyorum asosyal bir insan , benimle birlikte toplum içine çıktı , ev gezmesi bile bilmezdi , tekrar kabuğuna çekilecek .
biliyorsun biz de aile yüzünden ayrıldık
benim eski eşim benden ayrılınca içip içip denize atlıyormus:)
herkese biz ayrılmamalıydık dıyormus
erkekler acılarını sonradan yasıyorlar, kadınlar da evliyken
kadınlar bosanınca rahatlıyorlar, erkekler bellı bır süre surunuyorlar.

sana soylemıs mıydım bılmıyorum ama benım eski eşim yan apartmanımda yasıyor suanda
ben de evlendım ondan snr .

ben de hep derdım annesi ile çürüyecek diye ama adam evlenmıs hatta suanda sanırım 7 aylık bebeği bile var.

bazen görüyorum karısı ve bebeği ile

sen en doğrusunu yaptın ,umarım hayat sana bundan snr hep güzelliker getirir.

hayır yalniz , pişman beni seviyor demedim , göz ucuyla baktığımda fark ettim , sonuçta 2 aydır görmüyorum ve ailesi istedi diye boşandı .
Bir daha karşılaşmayacaz ne halde diye baktım bakmadım demiyorum , onu sevdiğimi de söylüyorum .
Severek ayrıldım .
Pişman olacak gelecek demiyorum da gelse de onunla olmaz .
Tek gelmesi içimi acıttı o duruma düşmesin diye 4 yıl mücadele verdim .
Onun mutlu olması için hep çırpındım .
Bu saatten sonra onunla alakalı konum da olmaz ama deneyimlerimi de paylaşırım .
Teşekküler tavsiye için .
Farkindayim onu düşünen anlatan bir konu olduğunun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…