Bir insan barıştıktan sonra neden kötü davranır?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Neden barışma teklifini kabul edip de soğuk davranır ve tersleyip durur. O zaman barışmak istemiyorum diyebilirdi. Sizce bunun nedeni ne olabilir?

Konuyu bilmeden yorum yapmak zor fakat eğer ayrı kalınan dönemde çok üzüldüyse acısını çıkarıyor olabilir. Ya da barışma teklifi totoyu Evereste yollamış olabilir.
Olabilir. O zaman benden intikam almak için mi barıştı benimle. Ya da egosunu tatmin etmek için.

Kendimi koyuyorum o şahsın yerine neden soğuk davranırım çok kırılmış olup doğrulamıyorumdur. Ya da takmıyor ne olursa olsun diyorumdur. Zor değil sorunuzun cevabı.

Olabilir. O zaman benden intikam almak için mi barıştı benimle. Ya da egosunu tatmin etmek için.
Konuyu net bilmediğim için sadece genel varsayımlardan bahsettim. Ne konuda intikam alabilir? Sizin bir hatanız olduysa burnu sürtsun triplerine girmiştir.

Neden barışma teklifini kabul edip de soğuk davranır ve tersleyip durur. O zaman barışmak istemiyorum diyebilirdi. Sizce bunun nedeni ne olabilir?
Barışmak için taklalar atıp size içten içe bilenmiştir, siz barıştıktan sonra ego tatmini yapıp açığı kapatmaya çalışıyordur. net

Kendimi koyuyorum o şahsın yerine neden soğuk davranırım çok kırılmış olup doğrulamıyorumdur. Ya da takmıyor ne olursa olsun diyorumdur. Zor değil sorunuzun cevabı.
Aslında ilk barışma konuşmamız yapıcıydı. Çok olumluydu. Sonra benim de içimde ona karşı sevgi kalmadığını hissettim. Çok da öyle sürekli yanına gitmedim. Merhaba merhaba o kadar. Gittikçe soğudu. Sonra bir kere birşey rica ettim çok tersledi, yapmak istemedi. Basit bir şeydi yani. Geçen gün de selam verdim selamımı bile almadı yüzünü çevirdi. Aslında kendisi biraz da narsist biri.

E ona karşı sevgi kalmadıysa ters davranıp davranmamasının neden önemi var ki?

Konuyu net bilmediğim için sadece genel varsayımlardan bahsettim. Ne konuda intikam alabilir? Sizin bir hatanız olduysa burnu sürtsun triplerine girmiştir.
Şöyle zamanında ben ona küstüm. Bayağı zoruna gitti. Beni etrafımdaki herkesten soyutlamıştı. Herkesle aramı bozmuştu. Ben de tek tek herkesle aramı düzelttim. Bana iyice kinlenmişti. Sonra daha fazla küs kalmak istemedim. Barışmak istedim kabul etti mutlu oldu. Ama üzerinden çok uzun zaman geçmişti. Yani ben de çok yanına gitmedim. Sıkıştırmak istemedim. Yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. En sonunda da selamımı bile almaz oldu.

Yaa düşündüm de barışmak istememin tek sebebi sana ulaşamıyor olmakmış.
Ulaşılmazdın ve çekiciydin.
Barışmayı kabul edince gözümden düştün
Bu muydu yani dedim kendime
Hani yazmaman sormaman hiç etkilemedi beni
Soğumuşum anladım
De
Kaf dağına giden totosu ilk uçakla geri döner

Bu işe yarar mı gerçekten. Ben şahsen 2 gündür hiç yüzüne bile bakmıyorum en son terslemesinden sonra.

Muhtemelen yüzyüze baktığınız için laf olsun diye barışmış.
İntikam falan almak istediğini sanmıyorum.
Sadece umursamıyor çünkü kalbi kırılmış ve tamir olmayacak.
Benim de kalbim çok kırıldı. Ben sadece gerginlik olmasın dedim ve bu kırgınlıklarımı hiç konuşmadım. Nedir bu şimdi hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…