- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
Belki de . 2 gündür yüzüne bakmıyorum en son bir günaydın dedim beni tersledi çünkü. Daha da kinlendi sanki.Manyak olduğu için olablr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de . 2 gündür yüzüne bakmıyorum en son bir günaydın dedim beni tersledi çünkü. Daha da kinlendi sanki.Manyak olduğu için olablr
Benim de kalbim çok kırıldı. Ben sadece gerginlik olmasın dedim ve bu kırgınlıklarımı hiç konuşmadım. Nedir bu şimdi hiç anlamadım.
İlk barıştığımızda çok mutluydu. Keyfi yerindeydi. Sonra yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. En son selam verdim yüzünü çevirdi. Ben de o günden beri yokmuş gibi davranıyorum. Daha da sinir uyuz oldu. O da iyice ters davranmaya başladı.Intikam almak için olabilir.
Tepkisizligi de bi tavır. Uzaklasin O kişiden.
Aslında selam veriyordum sadece başka bişi yapmıyordum. Selamımı bile almadı en son.Bir arkadaşlık bozulduktan sonra tekrar tutmuyor.
Zorlamanın gereği yok, selam verip geçin.
Zamanla sizin de içiniz soğur.
Eğer bunu gerçekten takıyorsanız gidip konuşabilirsiniz.Aslında selam veriyordum sadece başka bişi yapmıyordum. Selamımı bile almadı en son.
İlk barıştığımızda çok mutluydu. Keyfi yerindeydi. Sonra yavaş yavaş soğuk davranmaya başladı. En son selam verdim yüzünü çevirdi. Ben de o günden beri yokmuş gibi davranıyorum. Daha da sinir uyuz oldu. O da iyice ters davranmaya başladı.
Evet sorun çok büyüktü ve yaklaşık 3 yıl konuşmadık. Sonra küslük nereye kadar diye ben adım attım ve o da kabul etti. Hatta teşekkür etti ben adım atamadım sen attın dedi. Benim üzüntüm aramızın düzelmemesi değil. Zaten ilk başlarda konuşmaya başlayınca eskisi gibi zevk almadığımı farkettim. Benim de içimde sevgi kalmadı. Sadece kendimi rezil mi ettim diye düşünüyorum. Ona adım atarak egosunu şişirdim diye. Beni terslemesine fırsat verdim diye.Eğer bunu gerçekten takıyorsanız gidip konuşabilirsiniz.
Çok mu büyük bir sorun yaşadınız?
Selam da vermiyorum ki artık. Çünkü en son selam verince yüzünü çevirdi. Artık kafasında ne kurduysa.Delidir ne yapsa yeridir maalesef selam verin geçin huysuzlastiysa ama sadece selam ile kalın dahasini yapmayın.
Size zarardan başka bir sey saglamaz.
O zaman neden barışıyor ve barıştığında çok mutlu oluyor anlamıyorum.Affedememiştir,hala kızgındır,intikam almak istiyordur vs
Seviyordur ama sindirememiştir.zamanla düzelir mutlu iseO zaman neden barışıyor ve barıştığında çok mutlu oluyor anlamıyorum.
O zaman benimle barışıp kötü davranarak egosunu tatmin etti. İntikam aldı.Eger dediginiz gibi narsist biriyle muhtemelen kendi egosu icin barismistir. Sizin yoklugunuzda cok yalniz kaldiysa sayet barisayim bari de elimde olsun diye dusunmustur. Narsist insanlar cok tehlikeli bende Taniyorum böyle birini aman Aman benden uzak olsun
Yok zamanla düzelmedi daha kötü oldu. Sürekli ters davrandı en sonunda ben de yüzüne bakmaz oldum.Seviyordur ama sindirememiştir.zamanla düzelir mutlu ise
Gecen hafta başı selam verdim başını çevirdi. Ohoo yeter Artık dedim. Hiç yokmuş gibi davranıyorum o da daha da kinleniyor. Sanki eskisinden daha kötü olduk.Kendisini ego'nun TDK'daki kelime karsiligi..
Baska sebebi yoktur!
Senimle ugrasamam diyip yol vermeye calisin bakalim ne oluyor??
Aynen oyle muhattap olmayin bu insanla bosverinO zaman benimle barışıp kötü davranarak egosunu tatmin etti. İntikam aldı.