- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- 103
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
-
Bikaç ay öncedirKaç aylık mevzu bu
Laf soktu gibi hissettim ama aramızda kötü bi durum yoktu gereksiz yere böyle konuşması sonrası içten içe sinir oldum sadece ve arkadaşlarını bazı çıkarlar gözettiğinden etrafında tuttuğunu düşündümAranızdaki ilişkiye göre neden söylediği değişir.
Belki laf olsun diye, belki gaf yaptı, belki can yakmak için söyledi, belki de sadece kendince bir tespit yaptı.
Böyle seylerde hazırcevap olmak lazım. Evet aynen öyle çünkü mecburen görüştüğüm insanların düğünüme gelmesi manasız benim için. Nerede çokluk orada b.kluk deyip bir kahkaha patlatsaydiniz ne diyebilirdi mesela? En fazla ama düğün kalabalık olur vs diyebilirdi. Kuru kalabalık oluyor genelde, o mutlu pozlarin ardında birbirlerinin arkalarından konuşan bir grup olduğu çok net belli oluyor derdiniz.Laf soktu gibi hissettim ama aramızda kötü bi durum yoktu gereksiz yere böyle konuşması sonrası içten içe sinir oldum sadece ve arkadaşlarını bazı çıkarlar gözettiğinden etrafında tuttuğunu düşündüm
Haklısınız keşke bişeyler söyleseymişim. Böyle içimde kalacağına daha iyi olurduBöyle seylerde hazırcevap olmak lazım. Evet aynen öyle çünkü mecburen görüştüğüm insanların düğünüme gelmesi manasız benim için. Nerede çokluk orada b.kluk deyip bir kahkaha patlatsaydiniz ne diyebilirdi mesela? En fazla ama düğün kalabalık olur vs diyebilirdi. Kuru kalabalık oluyor genelde, o mutlu pozlarin ardında birbirlerinin arkalarından konuşan bir grup olduğu çok net belli oluyor derdiniz.
Her lafın bı cevabı vardır. Susmayın.
Hem öyle hem de düğünün olsa gelmeyiz gibi bişey söylemiş oldu. Her birbirinin düğününe giden çok yakın arkadaş mı ne alaka anlamadım.Bariz saçmalamış. Herkesin bi sürü arkadaşı olmak zorunda mı?
Takılmayın. Elbet başka bir fırsat çıkar önünüze. Negatif insanlar için kendinizi üzmeyin.Haklısınız keşke bişeyler söyleseymişim. Böyle içimde kalacağına daha iyi olurdu
Düğünümün derdi sana mi kaldı ? Senin düşündüğün kadar,ben kafa yormuyorum. Deseydin yaHaklısınız keşke bişeyler söyleseymişim. Böyle içimde kalacağına daha iyi olurdu
İnsanalra dikkat edeyim kırmayayayım gibi şeyler yaramıyor hatta sevmeyi geçtim seni önemsemiyorlar bile böyle yaptıkça anladığım kadarıyla.Düğünümün derdi sana mi kaldı ? Senin düşündüğün kadar,ben kafa yormuyorum. Deseydin ya
Takacağı takıyı mı hesaplıyor bu bana getirmez. Görüşmezsek diyeHem öyle hem de düğünün olsa gelmeyiz gibi bişey söylemiş oldu. Her birbirinin düğününe giden çok yakın arkadaş mı ne alaka anlamadım.
Gerçekten bunu mu düşünüyorsunuzÇok sosyal bi insan değilim çok dışarı çıkıp arkadaş edinip gezmeyi tozmayı sevmiyorum. İşyerindekilerle de iyi anlaşsam da dışarıda birşey yapmıyoruz. Ufak yaşlardan beri bu durum böyleydi. Samimi olduğum birkaç kişi var onlarla da ömür boyu kopmam. Etrafımda iş yerinde bana göre daha çok arkadaşı olan fakat pek muhabbetim olmayan bir kız düğünün olursa sadece x kişisi gelir tek yakın arkadaşın gibi birşey söyledi durduk yerde. Ki düğünüm olmayacak hayatımda biri bile yok. Sonrasında bu kızın nişanı oldu ve sadece kendi 6 7 kişilik arkadaş grubunu çağırmış iş yerinden. Neden durduk yerde bana laf sokmuş olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?