- Konu Sahibi karbeyaz00
-
o hazırlandığın sınava sonra da girebilirsin. sonra da okuyabilirsin. 20 yaşına gelmişin adam hala sana bakmak zorunda değil.
tamam kötüdür sorumsuzdur vs ama bir insanın babası hakkında böyle "öküz, yer içer s*çar" gibi konuşmasını, "öldüresim var" demesini mazur kılmaz.
neden bakmak zorunda değil bal gibi de bakmak zorunda
kız çocuğundan bahsediyoruz
30 yaşına gelmiş erkek çocuklarının düğünü a dan z ye erkek aileleri yapmak zorunda yaa öyle diyor kızlarımız
20 yaşında ki kızın okul masraflarını mı karşılamayacak pehh
Bende bir Babaya maddiyat yüzünden ölsün denmesini anlamıyorum.
O baba (!) babalık sıfatını hak edecek bir sey yapmış mı acaba kromozomunu vermekten baska
carrie bu nasıl bi mantık maden kendine güvenmiyordu evlenmeseysi çocuk yapmasaydı.bu kız bunları yaşamak zorunda mı?hadi okul masraflarını geçelim
adam kendini geçindirecek kadar para kazanmıyor, bırak karısını çocuğunu
o kromozom varya o kromozom
işte o kromozom babasından gerçekten nefret etmediğinin ıspatıdır
neden bakmak zorunda değil bal gibi de bakmak zorunda
kız çocuğundan bahsediyoruz
30 yaşına gelmiş erkek çocuklarının düğünü a dan z ye erkek aileleri yapmak zorunda yaa öyle diyor kızlarımız
20 yaşında ki kızın okul masraflarını mı karşılamayacak pehh
carrie bu nasıl bi mantık maden kendine güvenmiyordu evlenmeseysi çocuk yapmasaydı.bu kız bunları yaşamak zorunda mı?
evlilik demek sorumluluk demektir.hele bir erkek için daha ağır bir sorumluluk.eğer evlendiyse ve üstüneüstlük birde çocuk getidiyse dünyaya bal gibide bakmak zorunda.sonuçta bu kadın adamın eline bakıyor bi eğitimi yok.kızıda okuyor henüz...
dinimizde bile erkeğe düşer evi geçindirmek..kadın çalışıp para kazansa bile erkek ondan para hesap soramaz...çalışacaksın eve ekmek getireceksin diyemez.
evet dedikleri hiç hoş değil ama
ne demek sonrada okuyabilir onun garantisi var mı yaa okumaktan önemli ne var aile belli baba belli kendini kurtarması için okuması lazım
yarın öbür gün karşısına çıkacak kişini okumasına izin vereceği ne malum
oldu olacak o babadan kurtulmak için önüne gelen ilk erkekle evlen artık ne çıkarsa bahtına kesin çözüm
kız erkek ayrımı yapmayalım. adamı haklı bulmuyorum ama kız şu an dgs ye hazırlanıyor, zamanında 2 yıllık kazanmış ve zaten mezun olmuş. mantıklı olan işe girip çalışması bundan sonraki eğitim parasını da kendi ödemesidir. hatta akşam okulları da mevcut.
kız erkek ayrımı yapmayalım. adamı haklı bulmuyorum ama kız şu an dgs ye hazırlanıyor, zamanında 2 yıllık kazanmış ve zaten mezun olmuş. mantıklı olan işe girip çalışması bundan sonraki eğitim parasını da kendi ödemesidir. hatta akşam okulları da mevcut.
Konuyu yanlış anlamışsınız.Bu çocuk zaten 2 yıllık yüksekokulda okurken çalışmış ve bütün masrafını kendi karşılamış.Sorun 4 yıllık üniversite için para beklentisinde olması değil,üniversiteyi babasının borçlarını ödemek için çalışmak zorunda bırakılmasından dolayı okuyamaması.Baba çalışmıyor,borçlar birikmiş ve bu çocuktan çalışıp ödemesini bekliyorlar.
Bir evladın Babası icin sarfettigi sözler:
Babam olacak o adam
pislik torbası
öküz
lanet olasıca
vs.
gelin üzerime gelin ama bu konu sahibinin ne kadar terbiyesiz
olduğunu malesef değiştirmez.
Ben önceden tam bir babacıydım ama o böyle benim yaptıklarımı çektiklerimi görmezden gelip bencillik yaptıkça uzaklaştım seviyorum tabiki bugün bişe olsa en çok bnim cnaım acıyacak ama sevgiyle yaklaşasım gelmiyor artık
Ben önceden tam bir babacıydım ama o böyle benim yaptıklarımı çektiklerimi görmezden gelip bencillik yaptıkça uzaklaştım seviyorum tabiki bugün bişe olsa en çok bnim cnaım acıyacak ama sevgiyle yaklaşasım gelmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?