Bir insan bu kadar kötü olabilir mi ?

İnsan gibi insanmış. Çocuğu olan o kadar gaddar taş kalpli insanlar var ki onlar nasıl anne diye hayret edersin. Dediğin gibi illa çocuk olmak zorunda değil. İnsanın kalbi güzel olsun vicdanı temiz olsun yeter

İnsan korkmaz mı Allah elimden alır diye ya
Bu ne şuursuzluktur.
Ya hiç temenni etmem de çok küçüktür daha ortaokuldaydim bir komşumuz sürekli diğer komsuya kısır kadın verimsiz kadın diye hakaret ederdi kavgalarda. Kadının iki oğlu vardı paşa bunlar can bunlar Allah herkese vermez boylelerini diye diğer kadını aglatirdi. Yemin ederim evinde yangın çıktı iki oğlu yanarak can verdi. Yangın onun dikkatsizliginden diye kocası da boşadı. Kimsenin canını yakmayacaksin bu dunyada

Omiriligimden 3. Operasyonu gecirdikten sonra bir tanidik yanimda kızına eğilip artık bu gelinin çocuğuda olmaz dimi dedi. Kaynanamda ben kızınin 2.cocugu olmadigi icin üzülmesin diye yaninda bebegimi bile sevmedigimi bile bile bana hastaneden çıjtıktan sonra sen nasılsa artık çocuk yapmazsin ben kızıma söyliyimde bir tane daha dogursun onlarinkini severiz demisti.

Kardeşine kötülük yapıyor size değil.. Olmuyorsa vardır allahın bir bildiği benimde cocuğum olmuyor ve tedavi de görmüyorum 9 yıllık evliyim.. Kendi kendini üzme sakın her şer de bir hayır vardır...

Farkında olmadan yapmıyor gibi duruyor. Böyle bir durumdayken insan biraz da olsa sizin yanınızdayken dikkat eder; yani en azından siz ağlarken bağıra çağıra çocuğunu sevmez gözünüze sokar gibi. Çok iyi niyetli algılamadım ben. Bu süreçte de üzülüyorsunuz madem görüşmelerinizi-konuşmalarınızı sınırlandırın.

Ayyy sinirim tepeme.cikti konustun mu kuzum hic?

Ayyy sen konustun mu kuzum sinir oldum gerizekalilar ne zamandan beri hava atilacak sey olmus bu?

Hıc umursama bence hatta ay sen ne guzel annesın fılan de. Sonrada gez toz cocuksuz hayatta ne guzelmıse getır susar ondan sonra. Onun yanında konuyu ac ve olmassa olmaz yapacak bısry yok vardır bı hayır de. Uzulsende ona bellı etme. Kendı kotulugunde kalsın.

Ruh hastasi..nicin kendinizi üzüyorsunuz..yapmaniz gereken onun hasta ruhlu oldugunu kabul etmek ..normal davranislar degil bunlar..beyni gelisememis kucucuk kalmış..

Ayyy sinirim tepeme.cikti konustun mu kuzum hic?
konustum tabi bana niye zoruna gidiyo diyince kendi vicdaninda bogul dedim engelledim heryerden zaten herkes dalga geciyo kendisiyle cocugu oyle bi giydiriyoki 20 sene onceki kiyafetler sanki bide tek damla sutu yok cocuk enfeksiyon kapiuo surekli hasta rabbim o cocugu korusun onun yaptklarini cekmesin yavrucak

Bilerek yapmiyorsa da cok buldumcuk biri. Takmayin dicem ama diyemiyorum.. kendi haline birakin bi sure sonra insansa susar.

Kac yasindasiniz, kac yillik evlisiniz?
Daha yeni ogrenmissiniz cocugunuzun zor olacağını. Sali gunu yazmissiniz.
Ama eltinizin tavrini hamileligin basindan beri anlatmışsınız.
Belki de nispet yapmıyordur
Oyle biridir.

İnsan çoğu zaman imtihanı " verilmeyen " sanıyor yani Allahin vermeyerek imtihan ettiğini düşünüyor
Oysa zor olan " verilenle " imtihan olmaktır biliyor musunuz
Bu sadece bebek için değilher şey için böyledir
Eş,ev, makam,mülk vs vs
Mesela hep derim
Allah insanı maddi varlıkla da yoklukla da sınar
Ve insanlar ne gariptir ki yokluğun sınavını verir ama varlığın sinavini veremez
Kısacası konu sahibi
Bu yazdıklarımı bir düşünün
Ve imtihaninizi sevin
Belki sizinki en iyisidir biz bilemeyiz Allah bilir

Görümcem hamileydi. bizim çok istediğimizi bile bile, tüp bebek tedavisi görürken bile sofrada “nanim kaç tabak yedi? Ben iki katı yemeliyim, hamileyim sonuçta” diyip kahkaha atıyordu. Bunun gibi neler duydum. Ağlamadığım bir gün yoktu, sonunda eşim de ben de elimizden geldiği kadar görüşmedik. Sonunda hamile kaldım, anca sustu. Allah kucağını boş bırakmasın, inşallah benim yaşadığım mutluluğun daha güzelini yaşatsın inşallah. Hiç umutsuz olma, Allah’a güven. Bize de olmaz dediler, tüp bebekle oldu çok şükür. Tıp ilerledi tedavi edilmeyecek hastalık yok, tabii Rabbim isterse.

Snede. Korkmuyor da peki ya Allah'tan ballahtan da mi korkmuyor. Mazlumu üzmek çok günah. İnşallah rabbim onu sinamaz

Allah in cezasi pislikkk.

amin canim benim Rabbim bebegine saglikla kavustursun bizde tüp bebege gidicez esimde sperm cikmadi mikroskopla bakicaklar oda olmadi tese amelyati olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…