Gerçekten toplum böyle çapsız dolu
Sırf evlenebildiği ve Çocuk doğurduğu için havalanan insanlar var.
Allah ıslah etsin bu tipleri ya ne terbiyesizherkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Bunların evlatları hayırsız çıksın o zaman görürüm onlarıNormalde bu tip konulara alınmayın falan yazarım ama bu bana bile alenen nispet gibi geldi. Bazı kadınlar doğurmayı marifet ya da üstünlük sayıyor, ağzının payını verin derim
43 yaşındayım çocuğum yok, bunun için üzülmedim de hiç ama üzülenleri de anlıyorum. Genç insanlarsınız, vakti vardır belki, bu işler Allah işi gönlünüzü ferah tutun, rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin size
Aynen oyleGerçekten toplum böyle çapsız dolu
Sırf evlenebildiği ve Çocuk doğurduğu için havalanan insanlar var.
Eger gorumcenizi gormesin diye gizlemeyi akil edebiliyorsa size karsi bir kasitlilik dusunuyorm sahsencok zeki ve fena görümceminde 10 sene olmadi bebek fotosu paylastgnda onu gizliyodu bizi de yapabilir bilerk yapiyo
Bence herkes ailesinden gördüğünü yapıyor.İşte bu kendiliğinden olmadı ama Bunu böyle yapan yine biziz Belli yaşa kadar evlenmeyen kadınlara evde kaldı, çocuğu olmayanlara boşa yaşıyor vs gözüyle bakıp bunu da dillendirdigimiz için bunları yapanlar gerçekten kendini bir şey sanıyor
Konu sahibi haklısın, karşındaki görmemisin teki ve nispet yapıyor Bu insanlar hiç bitmeyecek malesef
saol canim Allah razi olsun deil dertlesmek ne soruyo nede baska bisey o hamileyken her doktora gittiginde soruyodum durumunu ariyodum ama eşsege deger verdin mi kendini yaris ati zanneder kötü insanlari Allaha biraktim benKeşke bazı insanlar biraz olsun düşünceli olabilseler.Hamile kalması doğurması hayatın doğal akışı tamam eyvallah ama nispetvari hareketleri öyle ayıp öyle zavallı ki.Hayattaki tek amacı birey olmak değil bilmem su nun bilmem can ın annesi olmakmış olmuş olunca da başı göğe ermiş sanki.Destek olsa senin için dualar edip temennilerde bulunsa belki o çocuğu bağrına basıp onunla oyalanıp bir nebze acını hafifleteceksin.Senin için dua edeceğim Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah
sadece cocuk icin de deil her konuda gormemis kv kp beni cok ariyolar seviyolar ozledik gel diyolar gorumcelerim esimin amcalari keza hepsi oyle oda kiskaniyo ve beni cocugum olmayisindan vuruyo haklisinizEltiniz buldumcuk delisi olmus.
O sizin zayif tarafinizi bebek olarak gormus oradan vurmaya calisiyor. Onunkisi gorgusuzluk mu desem sonradan gormelik mi desem cahillik mi desem ne desem bilemedim.
Ben kesinlikle anlamıyorum karşı tarafın çocuğu olsun ya da olmasın insanlarla hamilelikten başka konuşulacak bir sürü konu var insan hassasiyeti bile bile neden yapar ve bundan nasıl zevk alır gece başını nasıl yastığa rahatla koyar uyur aklım almıyor.Allah vermiş ama verdiği gibi o evlatla imtihan etmeyi de bilir 5 dakika sonrasını bile bilemiyorken olanlarla övünmemek gerekir kesin yaşı 20 22 falandır o eltininsaol canim Allah razi olsun deil dertlesmek ne soruyo nede baska bisey o hamileyken her doktora gittiginde soruyodum durumunu ariyodum ama eşsege deger verdin mi kendini yaris ati zanneder kötü insanlari Allaha biraktim ben
Bir laf var: gorumce gemisi yururmus de elti gemisi yurumezmis. Elti ile araniza mwsafe koymanin zanani gelmis. Gitmeyin gelmeyin. Mumkun mertebe az gorusun sadece mwcburi durumlar haricinde. O da haddini anlasin. Ruhsal olarak sıkıntılari car sanirim. Bazilari birilerini mutsuz ederek mutlu olur. Sanirim eltinizde oyle. Hayatttaki tek vasfi dogurmak sanirim.sadece cocuk icin de deil her konuda gormemis kv kp beni cok ariyolar seviyolar ozledik gel diyolar gorumcelerim esimin amcalari keza hepsi oyle oda kiskaniyo ve beni cocugum olmayisindan vuruyo haklisiniz
Bunların evlatları hayırsız çıksın o zaman görürüm onları
25 yasinda ama 15 yasinda olup 40 yasindaki kadinlardan daha olgun insanlar taniyorum bi insan yanina gelir onla cok iyi sohbet eder o insan gittikten sonra demedigini birakmaz arkasndan o denli fenaBen kesinlikle anlamıyorum karşı tarafın çocuğu olsun ya da olmasın insanlarla hamilelikten başka konuşulacak bir sürü konu var insan hassasiyeti bile bile neden yapar ve bundan nasıl zevk alır gece başını nasıl yastığa rahatla koyar uyur aklım almıyor.Allah vermiş ama verdiği gibi o evlatla imtihan etmeyi de bilir 5 dakika sonrasını bile bilemiyorken olanlarla övünmemek gerekir kesin yaşı 20 22 falandır o eltinin
daha 1 aylik evliyken kadin doguma gitmis hamile kalmak icin doktor daha gerdek yaran iglesmemis bu ne acele demis o denli düsünun bide erkek olsun diye dua ettiginide duymustmBir laf var: gorumce gemisi yururmus de elti gemisi yurumezmis. Elti ile araniza mwsafe koymanin zanani gelmis. Gitmeyin gelmeyin. Mumkun mertebe az gorusun sadece mwcburi durumlar haricinde. O da haddini anlasin. Ruhsal olarak sıkıntılari car sanirim. Bazilari birilerini mutsuz ederek mutlu olur. Sanirim eltinizde oyle. Hayatttaki tek vasfi dogurmak sanirim.
inanın kötü niyetle söylemedim. Sadece evlatla bu kadar insan kendini yukarılarda görmemeli. Evlat sonuçta peygamberleri ağlatan bir imtihan bu. Çocuklar bize zimmetli yaşamıyor ki...Kimseye dilemem öyle bir şey allah kimsenin emeğini zayi etmesin
Ama dua ederim rabbim kalp gözlerini açsın nasıl bir çiğlik yaptıklarının farkına varsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?