Bir insan bu kadar kötü olabilir mi ?

Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllah tevekkül edin Rabbim hayırlısını verir.. hani bi laf var ya görmemişin bebeği olmuş diye o öyle biridir siz canınızı sıkmayın.. nisbeti yapacak kadar aklı olsa inanın bu şekilde davranmazdı

Kac yasindasiniz, kac yillik evlisiniz?
Daha yeni ogrenmissiniz cocugunuzun zor olacağını. Sali gunu yazmissiniz.
Ama eltinizin tavrini hamileligin basindan beri anlatmışsınız.
Belki de nispet yapmıyordur
Oyle biridir.
2 senelik evliyiz esim gecen sene vorikasel amelayati oldu tekrar nuks etti bi daha oldu sperm gene yok tum degerler sifir doktor mikroskopla incelicez dedi ordada cikmadi tese olacaksin dedi esime ordada cikmassa isimiz cok zor dedi benim yasim genc ama bilsem 1 2 3 yil sonra olur uzulmem ama esimin ailwsinde genetik eltim olacak sahis herseyi bilerek yapiyo biz kv aglarken niye bagira bagira cocuk sevilirki

Ben de o 97 nin dogum tarihiniz oldugunu düşündüğüm icin sordum.
Henuz 2 yıllık evlisiniz, muhtemelen de yasiniz 23. Bu kadar yıpratmayın kendinizi.
Hatta biraz zamana birakin.
Eltinizden ve onun gibilerden uzaklasin.

6 yıl önce tıp merkezinde kadın doğuma gitmiştim bebek düşündüğüm için orada ki Dr bana şöyle bir durum anlattı.. Bugün bir hasta geldi 2 çocuğu var 3. Yü istiyorlarmış ama hamile kalamaıyorum diye kadının tüm tahlillerini yaptık hiçbir sebep yok herşey hamile kalmak için uygun.. Sonra eşin gelsin demiş eşine yapılan tahlillerde 1 tane bile canlı sperm yokmuş adamın böyle bir rahatsızlığı önceden beri varmış ve eşi bu şekilde daha önce 2 kere hamile kalabilmiş..İnsanoğlunun bedenine belli olmuyor gerçekten Bi bakmışsın ki günün geçiyor.. Eltini unut Allah verir dener birde alır dener.. İnşaAllah bu cahilliğinin bedelini çocuğu çekmez..

Üzülme canım Rabbimin bir bildiği vardır. İnşallah sende mutlu bir haber alırsın dua ediyorum sanada bende bekliyorum ama yok.. İnsallah bizimde kucagımız boş kalmaz

Ayyy sen konustun mu kuzum sinir oldum gerizekalilar ne zamandan beri hava atilacak sey olmus bu?
Bende bilmiyorum canm ama artık hava atmak için çocuk yapıyor çoğu Allah önce hayırlısını versin cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Nisbet yapmış besbelli aranıza kocaman bir mesafe koyun , yoksa daha çok üzüleceksiniz
Ne gereği var artık o farklı bir yola girmiş , dünyası bebek ve onunla ilgili konular olacak ,

Bilinçli ya da bilinçsiz, hamile iken sürekli karnını tutanları, sanki sadece kendileri hamile ya da anne imiş gibi gorgusuzce davrananlari, annelikten başka vasfi yokmuş gibi sürekli bu konudan konuşanlar çok itici buluyorum. Haklisiniz bence, kendinize yuklenmeyin bos yere haksizlik mi yapiyorum diye.

Sizin cocugunuzun olup olmadigini millet neden biliyor?
Etrafa zayifliklarinizi gosterip sonra da ince dusunce ve merhamet beklemeyin. Sizde eksik oldugunu ve kafaya taktiginizi bilen bundan hoşnut olan insanlar her zaman olacaktir. Niye kendi derdinizden millete övünecek şey cikartirsiniz anlamam.

6 yillik evliyiz cocugumuz yok. Olmama gibi bir durum yok, kendi öz irademizle cocuk yapmadik ama bazi insanlar cocugumuz olmadigi için etrafa istemiyoruz dedigimizi düşünüyor inanmiyorlar istemedigimize.
Evet olmasaydi da olmuyor demezdim yine millete.

Kuzenimin karisi da benden sonra evlenip hemen cocuk yapmisti. Hesapta benim gozume sokmaya calisti her gorustugumuzde, her konuştugumuzda bebe muhabbeti aciyorlardi aman öyle mucize boyle harika yapin da yapin hatta annemlere bile sorup duruyorlarmiş niye yapmiyorlar diye.
Bakti gordu beni üzmüyor zerre etkilenmiyorum. Onu da bebesini de sallamadigimizi gorunce, keyfim yerinde derdim yok o zaman kapatti çenesini.

Allahin verdigi evlatla bile hava atabilmek ne kadar cahilce. Allah islah etsin. Sizin de kucaginizi doldursun insallah en kisa zamanda

Cocuklar eşinden degilmiş diyeceksiniz sandim sonunda.

Birde anlamadığım eltinin whatsap da ne işi var ?

Vıcık, vıcık ilişkilerin sonu pek iyi gitmez en iyisi sanal alanda eklememek, görmemek ne yaptığını bilmemek , bu huzurlu olmaktır

bende tam bu konuyu dusunuyordum

Ben olsam direk söylerdim durumumuzu biliyorsun bizim üzüldüğümüzi de biliyorsun çocuğunu sevmenelaf edemem Ancak bana veya eşime bebek videosu falan atma istemiyoruz de. Koy ya tavrını. Gerekirse mesafe koy. Sende gez toz eğlen onları at. Allah nasip eder inşallah çocuk sahibi olursunuz. Bu görgüsüz kadını da kafanıza takmayın

Eltiler genelde giciktir seninki ekstra pislik yapmis. Capsiz Rabbim in verdigi bebegi baska birini uzmek icin kullaniyor. Insallah evladiyla imtihan olmaz cunku orneklerini cok gorduk.
Sen takma ve artik kesinlikle gorusme. Gozunuze sokmamayi belki ogrenir.
Sen de uzulme erkekten kaynakli sorunlardaha kolay cozuluyor yerinde olsam hemen ekstra tedavilete baslardim. Hiç bekleme yas ilerkedikce zorlasmasin herseyi veren Allah. Ondan umut kesilmez

tatillerde otele gidilir, kampa gidilir, kayağa gidilir, denize gidilir.......siz niye eltinin yanına gidiyorsunuz ki? Siz hakettiğiniz gibi bir tatil yapın siz de o tatilin resimlerini paylaşın..eltiniz de neyle mutluysa onu paylaşıyor demek

Bu arada unutmadan yazayim esim ergenlik doneminde kabakulak gecirmis ve biyuk sorun olmus. Bize de cok dusuk ihtimal denmisti. Ister inanin ister insnmayin ilk iliskimde hamile kaldim arada 8 yil boyunca hiç dusunmedik gecen yilda 3. Denenede hamile kaldim 2 cocugum var simdi. Ne tedavi ne baska bir sey . Yani tabiki sorun varsa ugrasilmali ama Evladi veren Rabbim buna emin ol. Demin bir uye de yazmisti hiç cocugu olmayan cok az kisi gordum Sizin de olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…