- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllah tevekkül edin Rabbim hayırlısını verir.. hani bi laf var ya görmemişin bebeği olmuş diye o öyle biridir siz canınızı sıkmayın.. nisbeti yapacak kadar aklı olsa inanın bu şekilde davranmazdıherkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Aynı süreçten geçtik, ilkinde hiç sperm bulunamadı sonra mikroskopla bulundu. İlk denemede olduamin canim benim Rabbim bebegine saglikla kavustursun bizde tüp bebege gidicez esimde sperm cikmadi mikroskopla bakicaklar oda olmadi tese amelyati olacak
2 senelik evliyiz esim gecen sene vorikasel amelayati oldu tekrar nuks etti bi daha oldu sperm gene yok tum degerler sifir doktor mikroskopla incelicez dedi ordada cikmadi tese olacaksin dedi esime ordada cikmassa isimiz cok zor dedi benim yasim genc ama bilsem 1 2 3 yil sonra olur uzulmem ama esimin ailwsinde genetik eltim olacak sahis herseyi bilerek yapiyo biz kv aglarken niye bagira bagira cocuk sevilirkiKac yasindasiniz, kac yillik evlisiniz?
Daha yeni ogrenmissiniz cocugunuzun zor olacağını. Sali gunu yazmissiniz.
Ama eltinizin tavrini hamileligin basindan beri anlatmışsınız.
Belki de nispet yapmıyordur
Oyle biridir.
2 senelik evliyiz esim gecen sene vorikasel amelayati oldu tekrar nuks etti bi daha oldu sperm gene yok tum degerler sifir doktor mikroskopla incelicez dedi ordada cikmadi tese olacaksin dedi esime ordada cikmassa isimiz cok zor dedi benim yasim genc ama bilsem 1 2 3 yil sonra olur uzulmem ama esimin ailwsinde genetik eltim olacak sahis herseyi bilerek yapiyo biz kv aglarken niye bagira bagira cocuk sevilirki
6 yıl önce tıp merkezinde kadın doğuma gitmiştim bebek düşündüğüm için orada ki Dr bana şöyle bir durum anlattı.. Bugün bir hasta geldi 2 çocuğu var 3. Yü istiyorlarmış ama hamile kalamaıyorum diye kadının tüm tahlillerini yaptık hiçbir sebep yok herşey hamile kalmak için uygun.. Sonra eşin gelsin demiş eşine yapılan tahlillerde 1 tane bile canlı sperm yokmuş adamın böyle bir rahatsızlığı önceden beri varmış ve eşi bu şekilde daha önce 2 kere hamile kalabilmiş..İnsanoğlunun bedenine belli olmuyor gerçekten Bi bakmışsın ki günün geçiyor.. Eltini unut Allah verir dener birde alır dener.. İnşaAllah bu cahilliğinin bedelini çocuğu çekmez..herkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Üzülme canım Rabbimin bir bildiği vardır. İnşallah sende mutlu bir haber alırsın dua ediyorum sanada bende bekliyorum ama yok.. İnsallah bizimde kucagımız boş kalmazherkese günaydin hanimlar
Bende bilmiyorum canm ama artık hava atmak için çocuk yapıyor çoğu Allah önce hayırlısını versin cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinAyyy sen konustun mu kuzum sinir oldum gerizekalilar ne zamandan beri hava atilacak sey olmus bu?
6 yıl önce tıp merkezinde kadın doğuma gitmiştim bebek düşündüğüm için orada ki Dr bana şöyle bir durum anlattı.. Bugün bir hasta geldi 2 çocuğu var 3. Yü istiyorlarmış ama hamile kalamaıyorum diye kadının tüm tahlillerini yaptık hiçbir sebep yok herşey hamile kalmak için uygun.. Sonra eşin gelsin demiş eşine yapılan tahlillerde 1 tane bile canlı sperm yokmuş adamın böyle bir rahatsızlığı önceden beri varmış ve eşi bu şekilde daha önce 2 kere hamile kalabilmiş..İnsanoğlunun bedenine belli olmuyor gerçekten Bi bakmışsın ki günün geçiyor.. Eltini unut Allah verir dener birde alır dener.. İnşaAllah bu cahilliğinin bedelini çocuğu çekmez..
Cocuklar eşinden degilmiş diyeceksiniz sandim sonunda.
Eve gelip eşime anlattığımda onunda gözleri açıldı fal taşı gibi oda böyle düşünmüştü.. Ama çocuklar eşindenmiş.. Allah yürü ya kulum demiş 2 tane evlatları olmuş yeter ki ol desin
bende tam bu konuyu dusunuyordumGeçen bir üyeye topluca kızdık elti hamilrliğine ama o elti yapması gerekeni yaptığı halde üye hasetlenmişti. Senin konun çok farklı tamamen düşüncesizlik. Eşin zaten çok daha üzgündür. Birbirinixe destek olun. Bunca yıllık evliyim çocuk tedavisi görüp de olmayan o kadar az insan gördüm ki sizin olur inşallah. Eşşine saraçoğlu kürler yap sperm artırıcı.
Ben olsam direk söylerdim durumumuzu biliyorsun bizim üzüldüğümüzi de biliyorsun çocuğunu sevmenelaf edemem Ancak bana veya eşime bebek videosu falan atma istemiyoruz de. Koy ya tavrını. Gerekirse mesafe koy. Sende gez toz eğlen onları at. Allah nasip eder inşallah çocuk sahibi olursunuz. Bu görgüsüz kadını da kafanıza takmayınherkese günaydin hanimlar
tatillerde otele gidilir, kampa gidilir, kayağa gidilir, denize gidilir.......siz niye eltinin yanına gidiyorsunuz ki? Siz hakettiğiniz gibi bir tatil yapın siz de o tatilin resimlerini paylaşın..eltiniz de neyle mutluysa onu paylaşıyor demekherkese günaydin hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?