- Konu Sahibi papatyam90
-
ben de anlamadım. aslında artık sevgili işlerini bırakıp yalnız yaşamaya bakcaktım :)
o gün çok dua ettim 'allahım gönlüme göre ver, artık kalbim boş kalmasın hayırlı biri olsun hayatımda' dedim. sonra karşıma bu çıktı.
anlamadım ki benim gönlüme göre olanlar hep cinselliğe düşkün mü oluyolar :))
Hmmmm,farklı boyutlar var demek,entresan.
Arkadaşım sende açtın konuyu,yazdık cevabımızı.
Şimdi neden her mesajında aklamaya çalışıyorsun ki?
Tamam tamam , kusursuzmuş
mrb. ben daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadım ve bu tür şeylerin evlilik sonrasında kalmasını düşünüyorum.
şu an hayatımda olan kişi ise geçmişinde bi çok kişiyle berabeer olmuş, cinselliği sonuna kadar yaşamış ve hala bu tür şeylere çok düşkün olduğunu söylüyo.
ayrıca bizim ailemiz çok dindar onların ki değil.
bu adamla evlenebilir miyim gelecekte? beni aldatma ihtimali var mı?
Hemen uzaklaş...
Bu tarz yaklaşımlar;yani kendini ibadet müsveddesi gibi gösterip 2. konuşmada ''dudaklarından öpmek istiyorumla başlayıp,telefon seksine kadar ilerletmeyi dustur edinmiş adamlar bana sinemanın seri sapık film kahramanlarını hatırlatır.
Senin onu bu kadar kusursuz görmende ayrı bir parantez!
Siz mi çekiyorsunuz şimdi anlamadım ki ben. Bundan sonra biraz daha dikkatli ve mesefeli yaklaşın yeni tanıdığınız bir erkeğe derim ben.
Bir de daha bir hafta önce sevgilinizin cinsel beklentileri ve sizinle imam nihakı yapmak istemesinden dolayı bunun için ve de aldatmış galiba ayrılmamış mıydınız siz bir hafta içinde bu ahlak timsali bu arkadaşı ne ara buldunuz ben de onu anlamadım.
ben de anlamadım. aslında artık sevgili işlerini bırakıp yalnız yaşamaya bakcaktım :)
o gün çok dua ettim 'allahım gönlüme göre ver, artık kalbim boş kalmasın hayırlı biri olsun hayatımda' dedim. sonra karşıma bu çıktı.
anlamadım ki benim gönlüme göre olanlar hep cinselliğe düşkün mü oluyolar :))
konuyu daha iyi anlamanızı sağlıyorum :)
hemen o kişiden uzaklaş demeniz biraz garip geldi, yalan söylediğini anlamamın bi yolu olsaydı keşke.
Sizde mi sorun var acaba?
Yakınlığın dozunu ayarlayamıyor olabilir misiniz?
Bundan önceki de imam nikahı kıyalım diyordu.
Buda aynı noktaya gelecektir.
İmam nıkahını ayağa düşürüp,
dini bütün kisvesi altında zina yapmadık imam nikahlı cinselli yaşadık diye düşünüyorlar küçük beyinlerinde.
Kutsal olan herşeyi kılıflarına uyduruyorlar.
Bunların akılları da, vicdanları da, imanları da eksik.
hmm anladım kızlar. ben ona çok yakın davrandığım bi gün benden cesaret alıp söyledi sanırım o cümleyi, daha doğrusu yazdı
biraz uzak davransam belki yapmazdı. emin misiniz bu kişinin yalancı olduğundan?
bu adam kim peki 10 gün olmuş daha yazalı..
ne hayatlar var yahu ötekinin telefon numarasını unutmadan yenisi ekleniyor rehbere
Hepsi de sapık!
Bence dön bir bak kendine bir hatam var mı acaba diye,yoksa çok daha üzücü konular açacaksın.
konuyu daha iyi anlamanızı sağlıyorum :)
hemen o kişiden uzaklaş demeniz biraz garip geldi, yalan söylediğini anlamamın bi yolu olsaydı keşke.
evet sorun ben de galiba. yoksa bu tür erkekler hep bana denk gelcek değil ya. her erkek cinselliği ister, ben de biraz yakın davranınca açılıyolar birden
evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında biraz konuştuk. öyle bişey yapmam ben. herşey islami çerçevede olacak dedi.
yine de güvenemiyorum tabi. bi önceki yeterince duygularımla oynadı. artık güvenim kalmadı erkeklere.
evet sorun ben de galiba. yoksa bu tür erkekler hep bana denk gelcek değil ya. her erkek cinselliği ister, ben de biraz yakın davranınca açılıyolar birden
evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında biraz konuştuk. öyle bişey yapmam ben. herşey islami çerçevede olacak dedi.
yine de güvenemiyorum tabi. bi önceki yeterince duygularımla oynadı. artık güvenim kalmadı erkeklere.
o kişi tarafından aldatıldığımı öğrenince azıcık kalan sevgim de sona ermişti. öyle karaktersiz biri için yas mı tutcaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?