bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

Bu arada başlıkta ilginç.
Gerçekten kusursuz mu görüyorsun bu adamı?

doğru , çok yeni bir ayrılık yaşadım da o yüzden boşlukta hissettim kendimi sanırım. karşıma en kötü insan çıksa bile olumlu bakacak durumdaydım.
uzak durmak en iyisi

yine sizler sayesinde doğru yolu bulcam sanırım kızlar :)
geçen sefer de sizi sayenizde yanlış yapmaktan kurtulmuştum. bundan sonra uzak dururm o zaman bu kişiden.
hata yapmak istemiyorum artık.

Madem burası sayesinde doğru yolu buluyorsun

Muhabbet etmeden önce de sor bi zahmet

Yeni tanıştık, evlilik öncesi cinsellik konusuna girsem bu adam bana sarar mı diye Bu olacaklara zemin hazırlamamış olurdun bari..

Birde şunu eklemek istiyorum hiç kimse kusursuz değildir.Kimileri kusurunu sinsilikle kapatmaya çalışır.İyi düşün karar ver.Sonunda mutsuz olma...

yine sizler sayesinde doğru yolu bulcam sanırım kızlar :)
geçen sefer de sizi sayenizde yanlış yapmaktan kurtulmuştum. bundan sonra uzak dururm o zaman bu kişiden.
hata yapmak istemiyorum artık.

Bence sadece bu adamdan uzak durma.

Biraz yeni yelkenler açmaktan da uzak dur.

Biraz yeni yetme ergenler gibi telefonda cinsellik konuşmaktan da uzak dur.

Mola ver biraz mola,bünye dayanmaz

Son düzenleme:

keşkeee aklıma gelseydi nasıl davranacağımı bilmediğim için hayatımdaki herkesi kaybediyorum

Bence sadece bu adamdan uzak durma.

Biraz yeniyelkenler açmaktan da uzak dur.

Biraz yeni yetme ergenler gibi telefonda cinsellik konuşmaktan da uzak dur.

Mola ver biraz mola,bünye dayanmaz

doğru yüzyüze olsak öyle bişey söyleyemzdi. neyse içindekini öğrenmiş olduk böylece

Bu mesaja istinaden söylüyorum bunu:
Siz daha bir hafta önce muzdarip olduğunuz konu üzerine bu 1 haftada, bu denli
laubali cümleler kurabilecek bir adamı aklamaya çalışıyorsanız, daha çok konu
açarsınız burada. Muzdarip olduğunuz vaka üzerinden çok geçmemişken, ben olsam
karşımdaki kişeye kuracağım her cümleye çok dikkat ederdim.

Bu adam kusursuz mu geldi size?

32 yaşına, bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış(?), dakika bir gol bir öpüyorum, tutuyorum falan diyor :S

arkadaşlar beni yargılamayın. ben erkekler konusunda çok tecrübesiz olduğumu yazdım yukarda. doğru düzgün sevgilim olmadı. bundan sonra dikkat ederim konuşmalarıma.

ayrıca bir erkek mükemmelim,kusursuzum imajı çiziyorsa tabana kuvvet de kaç ondan..çünkü hiçbir erkek mükemmel değildir,doğaları gereği bu imkansız zaten

keşkeee aklıma gelseydi nasıl davranacağımı bilmediğim için hayatımdaki herkesi kaybediyorum

Dram yapacak bi durum yok

Hayatımdaki herkes dediklerin 2 adet sapıkça düşünceleri olan koca adamlar

Sen daha 90 lısın sanırım ve büyümek için fazla acele ediyosun..

Yaşıtlarınla arkadaşlık kur ve yaşıtların gibi masumane sevgiler yaşa, ama ille de biri olsun diye bişeylere başlama..

Senin yaşadığın aşk ya da sevgi değil öyle olsa 2 gün sonra bi başkası ile ilişkiye başlamaya çalışmazdın.. Aşk bu aceleye gelmez, ummadığın anda o gelir seni bulur ve nasipse evlenir onunla yaşarsın merak ettiğin herşeyi..

Nasip denen birşey var, nasip değilse sen her gün yeni biri ile tanış konuş istersen , yine olmaz..

Bu kadar kurcalama cinselliği ve erkekleri.. Okuluna , işine , gücüne bak..

Sakın inanma.Sana mesajlarında okadar istekli olan adam hiç birşey yaşamamış mı yani kesinlikle yalan söylüyor canım.Sakın sevgilisi olma o adamın arkadaş olarak konuşmaya çalış onla,ilişkinin olamayacağını anlat.

Onca sene hem aile baskısından hem de dini baskıdan ötürü kendini tutmuşsa ilk bulduğu kız arkadaşa "filiz sevişelimmi" vari yaklaşmasını ben garipsemedim.

Buna "abazanlık" denir, dindar olup olmamakla alakası yok, erkek nefsiyle ilgili.32 sene dayanması bile iyi:44:

tamam yazdıklarınızın hepsi doğru ama benim aşk yaşamadığım doğru değil. sadece aşkı takıntı haline getirmiyorum. zamanında çok sevdim o insanı ama bi süre sonra niyeti değişince hayatımdan silmeyi bildim. arkasından yas mı tutsaydım.
aşk zaten geçici bi duygu. 2 sene aşk acısı yaşayanlar aşk acısı yaşamıyorlar aslında. yaşadıkları şey sadece takıntı.

Adam profesyonel kız avcısı olsa bu kadar erkenden açık açık yok dudağından öptüm, yok bilmem neyine sarıldım demez. Toyluk olduğunu düşünüyorum. Ama bu demek değil ki adam kusursuz, kusursuz olsa biraz daha kendini tutabilirdi.

bazı arkadaşlarım da öyle dediler. bu yaşına kadar yapmamışsa abazan olması doğal dediler :) ama nasıl dayancak ki bu kadar isteyen biri, görücü usulu bile olsa evlenirdi diye düşünüyorum. illa aşk araması çok garip.

2 sene takıntıysa bile ( ki bence değil unutmaya çalışma, kafa dinleme.. ) 2 günde çooook erken değil mi..

Yas tutarsın tutmazsın o sana kalmış ama bi ilişki biter bitmez başkasına başlanmaz.. Başlanırsa da senin ki gibi sonu hüsran olur maalesef..

Çevremde çok arkadaşım var bu deneme - yanılmaya düşen.. Onlara da aynı şeyleri söylüyorum ama gel gör ki ne kadar anlatırsak anlatalım , anlattıklarımız karşımızdakinin anladığı kadar olmaktan öteye gitmiyor işte..

Sen bilirsin istersen 3.bi ilişkiye başla , bunun bana ne faydası ne zararı olur.. Ben doğru bulduğumu söylüyorum, konu açtığın için.. Ama tercih senin tabi ki..

ben de öyle düşündüm başta. yani kız avcısı olsa güzel bi mesleğinin olduğunu söylerdi yada üniversite mezunuyum derdi. bi sürü yalan söyleyebilirdi.
bilmiyorum ya çok çelişkili bi insan. kaç kere sordum kız arkadaşın hiç olmadı mı diye. kader diyo :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…