- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi papatyam90
işte tecrübe olmayınca herkesi kusursuz görüyorum. çok hata yaparım ben bu gidişle
Kaç yaşındasın canım sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte tecrübe olmayınca herkesi kusursuz görüyorum. çok hata yaparım ben bu gidişle
slm kızlar.
yakın bi zamanda biriyle tanıştım. 32 yaşında, tipi de düzgün. bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış. namazını kılan dinine önem veren biri. (yani öyle söyledi bana)
kendisi doğulu ama batıda memurluk yapıyor şu an. lise mezunu, dışarıdan üniversiteyi bitirmeye çalışıyor.
bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi. tam olarak sevgili bile değiliz. ben bunları söyledikten sonra cinsel açıdan çok istekli olduğunu anladım. neden bu yaşa kadar evlenmedin diyince de 'çok aradım ama kader. istediğim gibi birini bulamadım' dedi.
bir erkek çok istekli olup 32 yaşına kadar hiç bişey yaşamamış olabilir mi? illa evliliği bekler mi?
benim için daha önce kız arkadaşının olup olmaması önemli değil ama yalan söylemesinden korkuyorum.
ben erkekleri hiç tanımadığım için sizden fikir almak istedim. :) böyle biri olabilir mi gerçekten? ya da doğru söylediğini anlamak için neler sormam lazım kendisine, yoksa hata yapmayı göze alıp yaşarak mı öğrenmeliyim?
22 yaşındayım. kendi yaşıtınla birlikte ol demeyin ben kendi yaşıtlarımla yapamıyorum. bi de büyük gösteriyorum.
ben bu cümleden bu kadar şey çıkaramazdım :) çok teşekkürler yorumlarınız için. çok geç olmadan bazı şeylerin farkına varmış oldum. kendisine de uygun bi dille anlatırım artık :/
aslında karşımdaki insanlar kötü değil, ben kötüyüm :)) önce kendimi düzeltmem lazım
Benim de bi tanıdığım oldu böyle. Dışarıdan çok efendi görünüyordu. Kimseyle de doğru düzgün bir şey yaşamamış biriydi. Utangaç, mülayim vs. Ama tanıyınca anladım ki görmemiş bir abaza. Asıl kimseyle çıkmayan görmemişlerden korkmak lazım. Aç hayvan gibi oluyor bunlar. Resmen psikopat gibiler. Doğru söylüyor olabilir yani. Cidden hayatına kimse girmemiş olabilir.
Bir de işin şu yönü var ki benim en şaşırdığım nokta. Neden kimseyle çıkmamış adamı nimetten sayıyorsun? Bence bu düşünce çok safça. Bir şeyler yaşamamış adam karşı cinse nasıl davranacağını bilemiyor. Ne istediğini bilmiyor. Gözü seninle açılır, sonra başka sulara da yelken açar böyleleri. Biraz uyanık ol ya. Erkekte aradığın özellikler daha mühim şeyler olsun. Bi de kusursuz demişsin ya, cidden güldüm.anormal bu. Kusursuzlukla alakası yok.
![]()
adam senden 10 yaş büyük yahu kimseyle olmayı ver bi süre ne var yani muhtaçmısın elin erkeklerine sen ya hayır çok mu mühim bişey bi sevgilin olmaması olmayıversin ne olacak en rahatı böyle sorunların olmazda hiç değilse derslerine falan verirsin kafanı yada başka bişeye okuyo musun bilmiyorum gerçi
evet okuyorum bu sene mezun olcam inş. evet malesef başkalarına muhtaç hissediyorum kendimiailemden de pek sevgi göremeyince
![]()
Ama Kadesa.. Adam sandığımız gibi birden dalmamış.. Konu sahibemiz daha tanışma evresinde hobilerini sormak yerine , evlilik öncesi cinsellikten bahsetmiş..
Eee Türk erkeği de malum fıkradaki gibi bi yerden başlamak lazım demiş ' dudak ' tan girizgah yapmış..
Ve tekerrür eden 2. olay bu.. Birinci de de farklı esas oğlan varmış..
evet okuyorum bu sene mezun olcam inş. evet malesef başkalarına muhtaç hissediyorum kendimiailemden de pek sevgi göremeyince
![]()
Bu yaşına kadar ilişkisi olmamış ama sana dudaklarından öperim falan diyebiliyor yani
Sen bu sözleri duydun ve hala mükemmel diyebiliyorsun.Ya hayır sevgililer arasında konuşulabilir, tercihe göre değişir bu tür şeyler ama... Ama senin sevgilin değil henüz, ve çok yeni yani. Resmen bismillah demeden adam niyeti belli etmiş
![]()
Ekle buna bir beş sene daha; eyvaaaaah!!
Evet evet bende bu adamla ilgili yorumlarımı geri alıyorum .
Papatya göster ama elletme felsefesi ile her konuşmasına cinsel bir girişgah yapmış,adamcağız da 32 yıldır aradığı şeyi bulmuş,ne yapsın o tecrübesizlikle size baba diyebilir miyim dememiş ya öpmekten falan başlamış işe![]()
DD öyle bişey yok aslında. neyse yaşadığım herşeyi anlatamam ya burda. sonuç olarak bende de suç var onda da
Bu durumda artık o insanın "kusursuz" olmadığını kabul ediyorsun, öyle değil mi?![]()