bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

yaa bide şunu anlamadım ben onu ne kadar tanıdın sevdinde kusursuz gördünki iki msj da hemen neresi kusursuz bu adamın

slm kızlar.
yakın bi zamanda biriyle tanıştım. 32 yaşında, tipi de düzgün. bu yaşına kadar hiç kız arkadaşı olmamış. namazını kılan dinine önem veren biri. (yani öyle söyledi bana)
kendisi doğulu ama batıda memurluk yapıyor şu an. lise mezunu, dışarıdan üniversiteyi bitirmeye çalışıyor.

bi kaç gün mesajlaştıktan sonra bana 'senin elini tutmak istiyorum, seni öpmek istiyorum, dudaklarından öpüyorum' tarzı şeyler söyledi. tam olarak sevgili bile değiliz. ben bunları söyledikten sonra cinsel açıdan çok istekli olduğunu anladım. neden bu yaşa kadar evlenmedin diyince de 'çok aradım ama kader. istediğim gibi birini bulamadım' dedi.
bir erkek çok istekli olup 32 yaşına kadar hiç bişey yaşamamış olabilir mi? illa evliliği bekler mi?

benim için daha önce kız arkadaşının olup olmaması önemli değil ama yalan söylemesinden korkuyorum.
ben erkekleri hiç tanımadığım için sizden fikir almak istedim. :) böyle biri olabilir mi gerçekten? ya da doğru söylediğini anlamak için neler sormam lazım kendisine, yoksa hata yapmayı göze alıp yaşarak mı öğrenmeliyim?

Yeni bir ilişki için çok acele ediyorsun.:6:

22 yaşındayım. kendi yaşıtınla birlikte ol demeyin ben kendi yaşıtlarımla yapamıyorum. bi de büyük gösteriyorum.

ben bu cümleden bu kadar şey çıkaramazdım :) çok teşekkürler yorumlarınız için. çok geç olmadan bazı şeylerin farkına varmış oldum. kendisine de uygun bi dille anlatırım artık :/
aslında karşımdaki insanlar kötü değil, ben kötüyüm :)) önce kendimi düzeltmem lazım

Benim de bi tanıdığım oldu böyle. Dışarıdan çok efendi görünüyordu. Kimseyle de doğru düzgün bir şey yaşamamış biriydi. Utangaç, mülayim vs. Ama tanıyınca anladım ki görmemiş bir abaza. Asıl kimseyle çıkmayan görmemişlerden korkmak lazım. Aç hayvan gibi oluyor bunlar. Resmen psikopat gibiler. Doğru söylüyor olabilir yani. Cidden hayatına kimse girmemiş olabilir.

Bir de işin şu yönü var ki benim en şaşırdığım nokta. Neden kimseyle çıkmamış adamı nimetten sayıyorsun? Bence bu düşünce çok safça. Bir şeyler yaşamamış adam karşı cinse nasıl davranacağını bilemiyor. Ne istediğini bilmiyor. Gözü seninle açılır, sonra başka sulara da yelken açar böyleleri. Biraz uyanık ol ya. Erkekte aradığın özellikler daha mühim şeyler olsun. Bi de kusursuz demişsin ya, cidden güldüm. :D anormal bu. Kusursuzlukla alakası yok. :D

Son düzenleme:
22 yaşındayım. kendi yaşıtınla birlikte ol demeyin ben kendi yaşıtlarımla yapamıyorum. bi de büyük gösteriyorum.

ben bu cümleden bu kadar şey çıkaramazdım :) çok teşekkürler yorumlarınız için. çok geç olmadan bazı şeylerin farkına varmış oldum. kendisine de uygun bi dille anlatırım artık :/
aslında karşımdaki insanlar kötü değil, ben kötüyüm :)) önce kendimi düzeltmem lazım

adam senden 10 yaş büyük yahu kimseyle olmayı ver bi süre ne var yani muhtaçmısın elin erkeklerine sen ya hayır çok mu mühim bişey bi sevgilin olmaması olmayıversin ne olacak en rahatı böyle sorunların olmazda hiç değilse derslerine falan verirsin kafanı yada başka bişeye okuyo musun bilmiyorum gerçi

Benim de bi tanıdığım oldu böyle. Dışarıdan çok efendi görünüyordu. Kimseyle de doğru düzgün bir şey yaşamamış biriydi. Utangaç, mülayim vs. Ama tanıyınca anladım ki görmemiş bir abaza. Asıl kimseyle çıkmayan görmemişlerden korkmak lazım. Aç hayvan gibi oluyor bunlar. Resmen psikopat gibiler. Doğru söylüyor olabilir yani. Cidden hayatına kimse girmemiş olabilir.

Bir de işin şu yönü var ki benim en şaşırdığım nokta. Neden kimseyle çıkmamış adamı nimetten sayıyorsun? Bence bu düşünce çok safça. Bir şeyler yaşamamış adam karşı cinse nasıl davranacağını bilemiyor. Ne istediğini bilmiyor. Gözü seninle açılır, sonra başka sulara da yelken açar böyleleri. Biraz uyanık ol ya. Erkekte aradığın özellikler daha mühim şeyler olsun. Bi de kusursuz demişsin ya, cidden güldüm. :D anormal bu. Kusursuzlukla alakası yok. :D

hayır siz yanlış anlamışsınız. kimseyle ilişkisinin olmaması benim için artı bi özellik değil. hatta eksi bi özellik. ama yalan söylemesinden korkuyorum. başta da yazdım bunu.
yoksa kız arkadaşının olması gayet doğal yaşı 30 a gelmiş.

adam senden 10 yaş büyük yahu kimseyle olmayı ver bi süre ne var yani muhtaçmısın elin erkeklerine sen ya hayır çok mu mühim bişey bi sevgilin olmaması olmayıversin ne olacak en rahatı böyle sorunların olmazda hiç değilse derslerine falan verirsin kafanı yada başka bişeye okuyo musun bilmiyorum gerçi

evet okuyorum bu sene mezun olcam inş. evet malesef başkalarına muhtaç hissediyorum kendimi :( ailemden de pek sevgi göremeyince :(

Aboooo destur demeden bu ne bacimmmm kacta kendini kurtar, delimi ney. Okadar dindar birinden bi kac msjda boyle ahlak disi sozler duyuyorsun ve hala tereddutmu ediyosun, adam bismillah demeden atliyo ustune nerdeyse ilerisini dusunemiyorum.

evet okuyorum bu sene mezun olcam inş. evet malesef başkalarına muhtaç hissediyorum kendimi :( ailemden de pek sevgi göremeyince :(

kimseye muhtaç falan değilsin sen heleki böyle cins heriflere hiç değilsin güçlü ol canım niye elin adamına senle ilgili fanteziler kurmasına fırsat veriyosun ki.mis gibi okulunu bitir işini bul illaki doğru düzgün bi adam çıkacak karşına o zaman böyle sıkıntılarında olmayacak acele etmeye lüzum yokki

Ekle buna bir beş sene daha; eyvaaaaah!!

Ama Kadesa.. Adam sandığımız gibi birden dalmamış.. Konu sahibemiz daha tanışma evresinde hobilerini sormak yerine , evlilik öncesi cinsellikten bahsetmiş..

Eee Türk erkeği de malum fıkradaki gibi bi yerden başlamak lazım demiş ' dudak ' tan girizgah yapmış.. :27:

Ve tekerrür eden 2. olay bu.. Birinci de de farklı esas oğlan varmış..

Evet evet bende bu adamla ilgili yorumlarımı geri alıyorum .

Papatya göster ama elletme felsefesi ile her konuşmasına cinsel bir girişgah yapmış,adamcağız da 32 yıldır aradığı şeyi bulmuş,ne yapsın o tecrübesizlikle size baba diyebilir miyim dememiş ya öpmekten falan başlamış işe:52::52:

Son düzenleme:

kimseye muhtaç falan değilsin sen heleki böyle cins heriflere hiç değilsin güçlü ol canım niye elin adamına senle ilgili fanteziler kurmasına fırsat veriyosun ki.mis gibi okulunu bitir işini bul illaki doğru düzgün bi adam çıkacak karşına o zaman böyle sıkıntılarında olmayacak acele etmeye lüzum yokki

Ne kusursuzu güzel kardeşim adam senle bunları rahatça konuştuğuna göre sende izin veriyorsun devamını getirtiyorsun ki "Bundan iş çıkar" düşüncesi oluşmuş beyefendi de.

Bu yaşına kadar ilişkisi olmamış ama sana dudaklarından öperim falan diyebiliyor yani:53::53:

Sen bu sözleri duydun ve hala mükemmel diyebiliyorsun. :36: Ya hayır sevgililer arasında konuşulabilir, tercihe göre değişir bu tür şeyler ama... Ama senin sevgilin değil henüz, ve çok yeni yani. Resmen bismillah demeden adam niyeti belli etmiş:6:

hay yaşa sen :)))

Ekle buna bir beş sene daha; eyvaaaaah!!

Evet evet bende bu adamla ilgili yorumlarımı geri alıyorum .

Papatya göster ama elletme felsefesi ile her konuşmasına cinsel bir girişgah yapmış,adamcağız da 32 yıldır aradığı şeyi bulmuş,ne yapsın o tecrübesizlikle size baba diyebilir miyim dememiş ya öpmekten falan başlamış işe:52::52:

:DDD öyle bişey yok aslında. neyse yaşadığım herşeyi anlatamam ya burda. sonuç olarak bende de suç var onda da

tamam akıllandım artık konuşmalarıma dikkat ederim bundan sonra :) yapmıcağım şeyi söylüyorum adamlar da hevesleniyolar doğal olarak. sonra öylece ortada kalıyolar :)

Ay benim aklıma da Yalan Dünya'daki Orçun geldi.
2 kelime konuşunca hemen yüz buluyor,öpüşelim mi diyor:)))

Bu yaşa kadar sevgilisi olmamış adamın,elini bile zor tutması gerekir diye düşünüyorum.
Tutuk olmalı.Böyle hönk diye konuyu cinselliğe getirmek,epey yırtık bir erkeğin işi olabilir.

Hata bende mi diyorsun,olabilir.Veya şansın kötü,bilemiyorum.
Ne olursa olsun,sınırı koyan sen olacaksın.Karşındaki erkeğin böyle konulara girmesine izin vermemelisin.
Hemen sevgili olmadan önce,tanıma,flört etme aşamalarını uzatmanı tavsiye ederim.

Back
X