bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

tamam akıllandım artık konuşmalarıma dikkat ederim bundan sonra :) yapmıcağım şeyi söylüyorum adamlar da hevesleniyolar doğal olarak. sonra öylece ortada kalıyolar :)

Sana oyun gibi geliyor yada eğlence gibi ama dikkat et ortada bir gün sen kalırsın insanların duyguları ile yada hisleri ile oynamak iyi değildir karşında ki ne olur ise olsun çünki bir gün sen o durumda olabilirsin.

evet işte bunda çok haklısınız, ben yanlış davranıyorum. biraz uzak davransam bunların hiç biri olmucaktı :(
uzak davransam derken
naptınız ki size bu şekilde bir mesaj atma gereği duydu?

evet sorun ben de galiba. yoksa bu tür erkekler hep bana denk gelcek değil ya. her erkek cinselliği ister, ben de biraz yakın davranınca açılıyolar birden :(
evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında biraz konuştuk.
öyle bişey yapmam ben. herşey islami çerçevede olacak dedi.
yine de güvenemiyorum tabi. bi önceki yeterince duygularımla oynadı. artık güvenim kalmadı erkeklere.
bu mesajınızdada bir değil birden fazlasındada aynı sıkıntıyı yaşadığınızı yazmışsınız.
birde daha çok erken değil mi evlilik önceki cinsel ilişkiyi konuşmak için?
erkek neyse de bir bayana hiç yakıştıramıyorum bu konuşmaları.

benim için 2 gün erken değil ayrıca 1 hafta bekledm ben :D
ama ertesi gün de karşıma iyi biri çıksa yeni bi ilişkiye başlayabilirdim çünkü eskisine karşı içimde hiçbişey yok. çünkü uzun zamandır ilgisizlik vardı aramızda. soğuduk birbirimizden.
ama kararımı verdim uzak durcam bi süre, iyi biri çıkarsa da soğuk davrancam :)
ben pek sanmıyorum soğuk davranacağınızı.
çünkü siz bu kişiden fazlasıyla hoşlanmışsınız ve hala yanlış anladığını,siz yakın davranınca
bu mesajı attığını düşünüyorsunuz.

Sana oyun gibi geliyor yada eğlence gibi ama dikkat et ortada bir gün sen kalırsın insanların duyguları ile yada hisleri ile oynamak iyi değildir karşında ki ne olur ise olsun çünki bir gün sen o durumda olabilirsin.

kimsenin hisleriyle oynamıyorum. öpüyorum yazmak farklı bişey gerçkte öpmek farklı bişey. ben sadece yazıyorum gerçkte yapmıyorum. tabi bu bi örnekti. öpüyorum filan yazmadım hiç :)

Üstelik sadece bu kadar da değil..
Sonuçta sadece telefonda 3-5 kere mesajlaştığın bir insanla bu tip muhabbetlere girersen o insana da yanlış mesaj vermiş olursun..
Eğer her tanıştığın insana bu şekilde yaklaşıyorsan büyük hata yapıyorsun..
Bin türlü insan var sonuçta..

:DDD ama illa cinsel hayatı olan biriyle mi evlencez ya

Hayır, illaki cinsel hayatı olan biri ile evlenmen gerekmiyor ama
sana daha ilk haftadan saçma bir girizgah yapıp, bakir olduğunu ima eden
bir adamla da kendini ateşe atman hiç gerekmiyor. Yaşından büyük
gösteridiğini söyledin, bunu fiziki olarak ima ettiğini düşünüyorum.
Zira bu denli toy olmanız bende yaşınızın daha küçük olduğu imajını
bıraktı.

Bu forumda eşini yıllar sonra bile tanıyamadığını düşünen bayanlar
var. Sen 1 haftadır sana masal anlatan adamı bize aklamaya çalışıyorsun.
Buna gerek yok. Buradaki herkes, sen zarar görme diye yorum yapıyor.
Hayatta bazı şeyler yitip gidince bir daha kolay kolay yerine gelmiyor.
Bahsettiğim bekaret değil. Güven, huzur, inanç... Bunlar kaybetmeyi
asla istemeyeceğin duygular ama inadına bakılırsa kaybettikten sonra
anlayacaksın bunu...

tamam akıllandım artık konuşmalarıma dikkat ederim bundan sonra :) yapmıcağım şeyi söylüyorum adamlar da hevesleniyolar doğal olarak. sonra öylece ortada kalıyolar :)

canım sen bizimle dalga mı geçiyorsun?

bu ne ya,şaka mı?

şakaysa çok kötü,eğer gerçekse çok vahim!

Bana da inandırıcı gelmedi aksine çok yalancı ve tehlikeli geldi adam.

kimsenin hisleriyle oynamıyorum. öpüyorum yazmak farklı bişey gerçkte öpmek farklı bişey. ben sadece yazıyorum gerçkte yapmıyorum. tabi bu bi örnekti. öpüyorum filan yazmadım hiç :)

Aferim sana sen böyle devam et bakalım adamın şuan gözünde ne haldesin kim bilir burada belirttiklerine bakılır ise sende az değilsin adamda suç yok bence şuan benim nezlimde.

Aslında hiç farklı değil. Sadece eylem dökmemiş olmak, o eylemi
düşünmüş olduğunuz gerçeğini değiştirmez. İnsan düşündüğünü
yazar, konuşur. Eğer siz düşünmediklerinizi yazıp konuşuyorsanız
samimi değilsiniz demektir ve bu durumda da yine bu kişi ile
diyaloğunuzu gözden geçirmeniz gerekir...

uzak davransam derken
naptınız ki size bu şekilde bir mesaj atma gereği duydu?

bu mesajınızdada bir değil birden fazlasındada aynı sıkıntıyı yaşadığınızı yazmışsınız.
birde daha çok erken değil mi evlilik önceki cinsel ilişkiyi konuşmak için?
erkek neyse de bir bayana hiç yakıştıramıyorum bu konuşmaları.

ben pek sanmıyorum soğuk davranacağınızı.
çünkü siz bu kişiden fazlasıyla hoşlanmışsınız ve hala yanlış anladığını,siz yakın davranınca
bu mesajı attığını düşünüyorsunuz.

yakın davrandım derken, onun tam istediğim gibi biri olduğunu filan söyledim kendisine. öyle sana sarılmak istiyorum, öpmek istiyorum demedim. hoşlandığımı söyledim sadece. o da söylemişti daha önce.
evlilik öncesi cinsel ilişkiyi konuşmamız şöyle oldu. o bana seni öpüyorum diyince ben de diğeri gibi evlilik öncesinde bu tür isteklerinin olabileceğini düşündüm ve bu konuda ne düşünüyosun dedim ve eskisinden bu yüzden ayrıldığımı söyledim. o da evlilik öncesi öyle bişey yaşamayacağını söyledi.

kendinde soyluyorsun erkekleri ıyı tanımıyorum dıye oda bunu anlamıstır ben bu kızın gozune gırsem gırsem dini bütün namazında abdestınde senden önce kız arkadasım olmadı dıye kandırmak yolunu seçmış olmalı.dikkat et derım uzaklas ondan.senın ıyı nıyetını suıstımal eder.dua ette cafede falan otururken ben bi namazımı eda edip gelıyım falan demesin.

tamam arkadaşlar hatamı anladım. bundan önceki ilişkimin verdiği boşlukla böyle bir hata yaptım sanırım. yani önüme gelen erkekle böyle samimi konuşan bi kız değildim ben. çok değiştim. artık kendimi tanıyamıyorum.
ama söylediklerinizden sonra düşündüm. artık ne kadar istesem de, hoşlansam da belli etmicem karşı tarafa. en mantıklısı bu sanırım.

sen bunu kusursuzluk olarakmı goruyorsun , kımseyle olmamasını ?

ılk esım hıc kımseyle bırlıkte olmamıstı , bızde beraber olamadık

sımdıkı esımın hıc normal kız arkadası olmamıs anla yani , memnunum halımden sonradan gozu acılıp ne oldum delısı olacagına ne ıstedıgını bılen bırı olsa da ıyı olabılır ama bu kusursuzluk degıl nasıl adlandırırsan adlandır

belki yanılıyorum ama bende yardım isteyen arkadaşımızın erkek olduğunu düşünüyorum sanki taktik topluyor gibi.bu devirde flört aşamasında nerede duracağını bilmeyen bir bayan düşünemiyorum resmen köylü kezbanı oynayarak eğleniyor.zaten kendi söylüyor kendi gülüyor ondan başka gülen yok bu forumda.

Nayır n'olamaz.:ssz:
Bu kadar kusursuz olamaz.
Ortada samimiyet yok başlayan ciddileşmş bi ilişki yok dudaklarından öpüyorum bilmem ne.
Şimdi dudaklarından öper yarın başka yerinden öper.
Telefonda sex muhabbeti böyle başlıyo demekki.
Yol yakınken yol verde sen yolda kalma.

Aklıma Adını feriha Koydum daki ferihanın eski nişanlısını getirdi bahsettiğiniz kişi

hmm anladım kızlar. ben ona çok yakın davrandığım bi gün benden cesaret alıp söyledi sanırım o cümleyi, daha doğrusu yazdı :(
biraz uzak davransam belki yapmazdı. emin misiniz bu kişinin yalancı olduğundan?

şimdiden toz konduramıyorsun. ''benden cesaret aldı '' gibi cümleler kurmaya başladıysan :27:

belki yanılıyorum ama bende yardım isteyen arkadaşımızın erkek olduğunu düşünüyorum sanki taktik topluyor gibi.bu devirde flört aşamasında nerede duracağını bilmeyen bir bayan düşünemiyorum resmen köylü kezbanı oynayarak eğleniyor.zaten kendi söylüyor kendi gülüyor ondan başka gülen yok bu forumda.

ben uzun zamandır bu forumdayım. erkek olsam çoktan anlaşılırdı değil mi?
sırf tecrübesiz olduğum için de köylü kezban diyemezsiniz. yazarken biraz düşünün öyle yazın.

bir arkadaş erkek olabilir diye profilinizi inceledim, sizi didiklemek için değil

ikili ilişkiler konusunda tecrübesiz olduğunuzu yazmışsınız evet kesinlikle öylesiniz 1 hafta önce konu açmışsınız aldatıldığınıza dair ve 1 hafta içinde biriyle tanışıp muhabbeti buraya kadar getimişsiniz
bu doğru bir yol değil bu kadar aceleye getirmeyin, 1 hafta kolay kolay anlaşılmaz bir insanın tam aradığınız kişi olduğu
ve tanıştığınız birine onun hakkında düşündüklerinizi bu kadar ksa sürede açıklamayın

Back
X