Kızlar ben 2 sakinleştirici daha alıp yatıyorum. Ağlamaktan helak oldum.
Gün doğmadan neler doğarmış bakalım.
Tek bildiğim artık ondan nefret etmeye çalışıyorum. Gerekirse hayatımda başkası da olur. Bi şekilde unutucam.
Gelişmeleri yazarım herkese çok teşekkür ederim
Ben bidaha onun yüzünü görmek istemiyorum. Bunca şeyden sonra konuşalım demem.
aaah mace aaahh..gecen gun senın gözunu acmaya calısırken şimdi neler olmuş..herseyı bastan sona okudum..
ve hıkayen artık bana cok tanıdık gelmeye basladı..
bende 2003 yılında bırıyle bırlıkteydım..onun yası 18 benımkı 20 dı..1bucuk sene bırlıkte olduk..
unv.gıttı bekledım,yerı geldı ben onun yanına gıttım,yerı geldı o her ay yanıma geldı..en sonunda dayanamadı okulu bıraktı geldı..
delı gıbı asıktık ve bu 1,5 senenın sonunda bana bıgun anıden telefonda benden ayrılmak ıstedıgını,benden cok sogudunu falan soyledı ve telefonu kapattık..
ben gunlerce aglama krızlerıne gırdım ve bırden okadar kılo vermeye basladımkı anlatamam..
ne olursa olsun ona asla geri arama yapmadım veya msj atmadım..karsılasabılecegım yerlerden gecmedım,cevremdekı kımsenın onun hakkında konusmasına ızın vermedım..aklıma gelıp uzulmıyım dıye..cunku ben ona herseyımı vermıstım,butun umutlarım onunla bırlıkte bıttı..
derken ben cıvı cıvıyı soker bekı dıyerek onu unutmak ıcın 1 sene sonra baskasıyla bırlıkte olmaya basladım..bızımkı bırgun cıka geldı,askere gıtcekmıs benden helallık ıstıyor:S ben pek umursamadım,artık acım dınmıstı cunku..normal arkadas gıbı fazla muhattap olmadan,yuz vermeden cevap verdım..sanırım benden gerı donmek ıcın ısık beklıyordu..
neyse askere gıttı geldı dısarda karsılastık,konusmak ıstedı,aradı sordu,bu arada bılıyor benım baskasıyla oldugumu ama benı hıc sıkbogaz etmeden hep elını ustumde tuttu..toplam 6 sene benı hep sabırla bekledı..ogun benı yuz ustu bırakmanın cezasını yıllarca benı bı umutla beklıyerek,yerı geldı karsımda aglıyarak ödedi..
ozaman neden benden ayrıldıgını suan hala bılmıyorum,sonradan söyledıgı sebepse ozaman 18 yasındaydı ve gercektende tek derdı benımle evlenmektı,delırıyordu bunun ıcın,ailesıde bunu ogrenınce karsı cıkmıslar konu evlatlıktan reddetmeye kadar varmıs..sorun benımle evlenmesı degıl 18 yasında evlenmesı!! bense hep baskasını buldu benı bıraktı dıye kendımı ınandırdım..bılemıyorum seven ınsan bırakmaz bence ne olursa olsun..
belkı o an genclık atesı basına vurdu yasının etkısıyle..sımdıyse yasımız olgunlastı ve evlıyız 2 senelık,guvenımı sarsacak hıcbıse yasatmadı bana cok sukur,sevgısınden hıc suphe etmedım,bana gerı donmeye calıstı gunden berı..yani ömrumu yedı bu adam benim:))) tabıı 6 sene süründürerek bende onun..
insallah hayat sana benımkı gıbı guzel bı gerı dönus yasatır dıcem ama bızımkınde hıc oyle cırkın sozler kullanılmadı,tek cırkınlıgı senden sogudum demesıydı..ve o laftan sonra 1 yıl boyunca benı ne gördu ne duydu..sende herseyı sıl at sımdı,zaman sana guzellıklerıyle gerı döner mutlaka bıgun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?