Bir insan bu kadar mı .... olur !

Kızlar ben 2 sakinleştirici daha alıp yatıyorum. Ağlamaktan helak oldum.

Gün doğmadan neler doğarmış bakalım.

Tek bildiğim artık ondan nefret etmeye çalışıyorum. Gerekirse hayatımda başkası da olur. Bi şekilde unutucam.

Gelişmeleri yazarım herkese çok teşekkür ederim

2 tane birden daha alman sanırım toplamda 3 tane yapıyo ki bu çok yüksek bi doz olabilir senin için... bilinçsizce alma lütfen, bu yaptığın doğru değil, ister istemez karaciğer ve böbreğini yoracaksın...

Son düzenleme:
Kararını vermişsin, umarım bundan sonra o adama geri dönmessin Mace.
Attıgın mesajı (sevgiline) okudum, bu kadar titiz ve dikkatli bir mesaj ... O sana hakaret, arama sorma der, sen ona Balım..
O da unutulur , sen kendine sözünü geçir , okuldada görmemezlikten gel, bakma yüzüne, bundan daha güzel bir intikam olamaz inan bana
SEVGİLERİMLE...

ben anlamadım, sevgilinin başka sevgilisi var da onunla mı gitmiş yoksa sadece kuzeniyle ya da sadece annesiyle mi gitmiş. ikinci seçenekse bunda bu kadar kızacak ne var anlamadım; evet yalan söylemiş bu kötü bir şey de neden söylemiş ki, yani kuzeniyle veya annesiyle gitti diye neden yalan söyleme ihtiyacında bulunmuş :S ben bu erkekleri anlamıyorum, ama bir önceki konunda da okumuştum ayrılmakta çok haklısın öyle bir erkeği bu kadar sene boşu boşuna çekmişsin, değmezmiş bak, senin gözyaşlarına değer mi... kimse senden değerli değil. ben de bu sabah ağlıyordum annem geldi ve dedi ki kimin için üzülüyorsan senden değerli değil, gözyaşlarına değmez. gerçekten öyle.

Son düzenleme:
Ben sana kıyamam ya hatırladım ben senı :((

guzelım sakın affetme sakınnn sen çok güçlü bı kızsın tebrık ederım bu yolda ılerle .

snaa hemen yasadıgım seyı anlatyım .iyi dinle..

4 yıllık ılıskım vardı benımde . 2. yılında bu hayvan guya çalışmaya dayısının yanına gtmıstı gıttıgı an degıstı benımle ılgılenmedı gıtmeden once sana öluyorum sana bıtıyorum dıyen adam bana mesaj atmaz oldu ve yalan söyledı. ve bu yalanı affettm ılgıszlgını affettm bıle bıle
salagım ıste 16 yasındaydım ozaman . ona İNANMAK ISTEDIM . ve benı ınandırdı aldatmaına cart curt yemınler aglamalar falan .

sonra ne mı oldu . ayrıldıktan sonra sınıftan yakın sayılan bı arkım bana bı fotodan bahsetti onun sevgılsının pc sınde gormus ıkı tane yabancı kızın poposunda eli foto cekınmıs adı ve arkadasımı o ıgrenc sevgılısı ve karaktersız adi mahluk tehdıt etmiş ve bana sölememiş KOCA 2 YIL BOYUNCA .

KURTULDUM.

bunlar yapamadıklarımızı yaparız demişler ya gay olmasın bunlar sakın. benim ilk aklıma gelen o oldu nedense çok bu fena düşünceliyim ne

Kızlar şimdi uyandım. Tek bir mesaj bile atmamış.

Olsun atmasın diyorum iğrençliğini görmüş oluyorum. Ben onun yalanını bildiğim halde sustum. O bana yalan söyledi ilk fırsatta. HErkes verdiği değeri gösterdi. Bugün evde olmicam okula gidicem. Burayı takip etmeye çalışırım.

kararının arkasında dur bencede canım..
allah yardım etsin...

Hatırladım dünkü konunu takip ediyordum canım.

O kadar alttan alman normal değildi böyle saçma sapan bir insanı zaten

Bahaneleri de çok sudandı, tatil yapıyormuş da kocan değilmiş de

Şu an çok üzülüyorsun ama çok iyi olmuş sana uygun bir adam değildi o zaten, üzme tatlı canını artık, bırak iyileşsin...

buraya yazmak ne kadar iyi geliyor değil mi mace....kaç seneni verrmiş olursan ol hiç farketmez çoluklu çocuklu insanlar boşanıyor bizim kriterimiz içimizdeki sevgimizin hislerimizim tükenmemiş olması eeee bunlar tükendiğinde kimse seni onun yanında tutamaz canım....tek kriterimiz bu
seninki kredilerini fütursuzca harcıyor canım burdan böyle görünüyor sadece seninle iletişim kurmasını bekle çünkü onun verdiği bu duyarsız tepkiler karşısında hislerin körelecek ......ağla zırla hiç değilse bu dönemi sonradan kendine kızmayacağın şekilde atlatmaya çalış

Sabret.Aslında belliydi böyle olacağı ama sen görmek istemedin.

Sakın yumuşama.

aaah mace aaahh..gecen gun senın gözunu acmaya calısırken şimdi neler olmuş..herseyı bastan sona okudum..

ve hıkayen artık bana cok tanıdık gelmeye basladı..

bende 2003 yılında bırıyle bırlıkteydım..onun yası 18 benımkı 20 dı..1bucuk sene bırlıkte olduk..

unv.gıttı bekledım,yerı geldı ben onun yanına gıttım,yerı geldı o her ay yanıma geldı..en sonunda dayanamadı okulu bıraktı geldı..

delı gıbı asıktık ve bu 1,5 senenın sonunda bana bıgun anıden telefonda benden ayrılmak ıstedıgını,benden cok sogudunu falan soyledı ve telefonu kapattık..

ben gunlerce aglama krızlerıne gırdım ve bırden okadar kılo vermeye basladımkı anlatamam..

ne olursa olsun ona asla geri arama yapmadım veya msj atmadım..karsılasabılecegım yerlerden gecmedım,cevremdekı kımsenın onun hakkında konusmasına ızın vermedım..aklıma gelıp uzulmıyım dıye..cunku ben ona herseyımı vermıstım,butun umutlarım onunla bırlıkte bıttı..

derken ben cıvı cıvıyı soker bekı dıyerek onu unutmak ıcın 1 sene sonra baskasıyla bırlıkte olmaya basladım..bızımkı bırgun cıka geldı,askere gıtcekmıs benden helallık ıstıyor:S ben pek umursamadım,artık acım dınmıstı cunku..normal arkadas gıbı fazla muhattap olmadan,yuz vermeden cevap verdım..sanırım benden gerı donmek ıcın ısık beklıyordu..

neyse askere gıttı geldı dısarda karsılastık,konusmak ıstedı,aradı sordu,bu arada bılıyor benım baskasıyla oldugumu ama benı hıc sıkbogaz etmeden hep elını ustumde tuttu..toplam 6 sene benı hep sabırla bekledı..ogun benı yuz ustu bırakmanın cezasını yıllarca benı bı umutla beklıyerek,yerı geldı karsımda aglıyarak ödedi..

ozaman neden benden ayrıldıgını suan hala bılmıyorum,sonradan söyledıgı sebepse ozaman 18 yasındaydı ve gercektende tek derdı benımle evlenmektı,delırıyordu bunun ıcın,ailesıde bunu ogrenınce karsı cıkmıslar konu evlatlıktan reddetmeye kadar varmıs..sorun benımle evlenmesı degıl 18 yasında evlenmesı!! bense hep baskasını buldu benı bıraktı dıye kendımı ınandırdım..bılemıyorum seven ınsan bırakmaz bence ne olursa olsun..

belkı o an genclık atesı basına vurdu yasının etkısıyle..sımdıyse yasımız olgunlastı ve evlıyız 2 senelık,guvenımı sarsacak hıcbıse yasatmadı bana cok sukur,sevgısınden hıc suphe etmedım,bana gerı donmeye calıstı gunden berı..yani ömrumu yedı bu adam benim:))) tabıı 6 sene süründürerek bende onun..

insallah hayat sana benımkı gıbı guzel bı gerı dönus yasatır dıcem ama bızımkınde hıc oyle cırkın sozler kullanılmadı,tek cırkınlıgı senden sogudum demesıydı..ve o laftan sonra 1 yıl boyunca benı ne gördu ne duydu..sende herseyı sıl at sımdı,zaman sana guzellıklerıyle gerı döner mutlaka bıgun..

Son düzenleme:

film gibisiniz :)) maşallah ..

Meger ne kadar önemliymis su tatil ya, amac sadece kafa dinlemek olsaydı insan burda yapamdıgımızı orda yaparız der mi ki hic? Sevgiliyle konusmak kafa yormaya basladıysa aradaki sevgiyi, degeri oturup enine boyuna düsünmek, tartmak gerekir.

Üzülme, evlenenler bosanıyor cocuklarıyla, dört yılım gitti diye düsünme, o dört yıl bana cok sey ögretti diye düsün..

Sana söyleyeceğim tek şey kararının arkasında dur.
Kesinlikle yumuşama.

Tek 1 mesaj, bi cevap yazma bile tenezzülü etmeyen adamdan ne bekleyebilirizki,
üzülme ve sakin ona mesaj yazma ve arama,
senin sessizligin onu cildirtsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…