Bir insan bu kadar mı .... olur !

İnsan birini seviyosa ister istemez yatar o açıklamalar kafasına. O dönene kadar ondan nefret etmek istiyorum. Okulda görüp üzülmemek için...

hayır yatmasını istediği için yatar kafasına inanmak istediği için inanır. işte bu kez böyle yapma bu kadar üzmüş seni mantıksal davranmaya çalış

O sana bağlı değil ,sen Mace'cim bırak bağlı olmayı , ona bağımlısın.Sıkıldığı ,bunaldığı zamanlar seni itiyor ,özensiz davranıyor çünkü senin üstündeki duygusal kontrolünün % 100 farkında .Bir iki güzel basmakalıp lafla yine kaldığınız yerden devam edeceğine emin.Ama başka birini kesin hayatına sokmadan seni kolay kolay da terketmez.Niye ?Yedekte tutulman, el altında bir yerde olman kimi zaman ona güven veriyor ; ne de olsa alışkanlık var bir anda boşluğa düşmek yalnız kalmak istemiyor , üstelik kendini kötü , yalnız hisettiği zaman ona sırılsıklam aşık bir insanın ilgisi onun egosunu okşuyor ,kendine güvenini yeniliyor ,bazen de küçük vicdan azapları yaşayıp sizin gönlünüzü almak istiyor.Ama bütün bunlar gerçek ,sağlam bir sevginin işaretleri değil.

Sanki kendini terkettirmek istiyor gibi de geliyor usul usul.

Haklısınız.................

şu an merak ettiğim başka bi şey de ; bu yazılanları sevgilinin okuma imkanı olsaydı ne düşünürdü ne hissederdi acaba???

Son düzenleme:
şu an merka ettiğim başka bi şey de ; bu yazılanları sevgilinin okuma imkanı olsaydı ne düşünürdü ne hissederdi acaba???

Kullanıcı adımı biliyor sanırım. Okusa da hiç bir şey hissetmezdi eminim ki. Ben buraya yazdıklarımı ona da söylüyorum ki her zaman...

Buraya daha önce konu açmıştım sevgilim eve gelecek nasıl sokmalıyım diye. Birlikte gülmüştük yorumlara.

Aklında kalır mı bilmiyorum kullanıcı adım...

Canım benim yaaaa Allah yardımcın olsun ne diyim çok seviyorsun ve acı çekiyorsun üzülerekte olsa esans arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum
umarım hakkında hayırlısı olur seni takip edicem şuan çıkmam lazım gönlün gibi güzel olsun hayatın

Paşam ne yapmış biliyor musunuz kızlar Facebookta etiketlemiş tatil beldesini kuzeniyle birlikte !!!!

ben işin bu kısmında değilim, anlaşılır oluyor buna bende katılıyorum. neye cevap verdiğin daha bir belli oluyor vs. yazdıklarınıza elbette ki katılıyorum.. zaten konu sahibinin bu konuda bir ricası olmadığı taktirde bende alıntı yaparak yorumlarda bulunuyorum ....
bir polemik yaratmak adına yazmamıştım ben....
bana bir cevap verip alıntıların neden yapıldığını açıklama gereği duymanız şaşırttı.. her neyse...

Cnm seni cok iyi anliyorum insan kendini cok,kotu,hisseder..BElki bir sekilde toparlayabilirdiniz bu,yalan olayini diyelim ama telefonunu kapstmasi son nokta bence.Kendini baska seylerle mesgul et fZla dusunmemeye calis ce sanirim ayni okuldasiniz gormemezlikten geldigin an vitecektir o..

sadece yazacağı mesaj için alıntı yapmayın dedi, diğer yazdıklarından alıntı yapanlar da szin güleyim mi ağlayayım mı yorumunuza karşı belirtmek istemişlerdir.

Boşverin kızlar hiç umurumda değil alıntı meselesi olur öyle dalgınlıklar.

Facebook'ta kuzeniyle tatil beldesini etiketlemiş utanmadan. Görüceğimi bile bile.....

Facebook'ta kuzeniyle tatil beldesini etiketlemiş utanmadan. Görüceğimi bile bile.....

ne zaman etiketlemiş? sen ayrılık mesajı yazdıktan sonra mı önce mi?

canım gözünü seviym takip etme şunu artık bırak yok o artık di mi ne hali varsa görsün ilgilenme kendini yıpratıyosun yok yere

Bakın ben siz haksızsınız tamamen demiyorum.. Evet yalan çok önemli bir konu. İlişkide olmaması gerekir buna bende inanıyorum...
Ama yalan başka bir şey gidip bir başka kadınla (düşündüğünüz üzere) yatmak başka bir şey...

Yalan söylediyse onu da yapmıştır kesin diye bir şey yok .. ikisi çok farklı..

yalanın hesabını sorun, yazık ettiğini anlatın ama işin içine başka şeyler katarak kendinizi üzmeyin...

Ve gördüğüm kadarıyla olaylara sürekli geçmişi katıyor ve zaten şöyle de yapmıştı diyorsunuz... Aslında bir yerlerde doğum gününüzü de gerektiği gibi kutlamamadığı için kırgın olduğunuz görünüyor...

Ve anlamadığım diğer şey de, neden size mesaj atmasını bekliyorsunuz? yani şu konuda, yok bari aldatıyorsun bir yandna da ilgilende ben anlamayayım...
Neden sizi salak yerine koysun ki?? bu bile bir şey gösteriyor aslında, aldatmıyor ki neden yapmacık aşk mesajları çeksin size... adam kafasını dinliyor..

kötü şeyler kadar iyi şeylere de kılıf uydurulabilir

Siz ne kadar trip atmadım deseniz de telefonda sizi sesinizden tanır.. Ve siz elinizde olmadan belli etmiş trip atmışsınızdır. Bütün gün aramadı diye kendi kendinizi yediniz haliyle ve aradığında telefonda ne kadar normal konuşsanız da bir yerlerde içinizde kopan fırtına açık vermiş ve karşı taraf hissetmiş işte.. Trip attığınızı düşünüp öfff sıkma beni demeya başlamış...

hayat kadar karar da sizin, sadece yerinizde olsam kendime hemen aldatıldım sıfatını yakıştırmadan önce hiçbir şey demeden susardım... tatilden geldiğinde de geçer karşısına ciddi bir şekilde konuşur, yorgunluğumu anlatırdım...
tatilde bir hafta gibi bir süreçte bizi neden bu kadar yıprattığını hiç anlamadığımı da söylerdim... ayrılacaksak da yüz yüze konuşup helal mi haram mı artık haklarımız her neyse onu söyler çeker giderdim...

yaşadıklarınız bunca zamandır çocukluk muydu ki ayrılığınız bir mesajla olsun

Ben bidaha onun yüzünü görmek istemiyorum. Bunca şeyden sonra konuşalım demem.

Ben bidaha onun yüzünü görmek istemiyorum. Bunca şeyden sonra konuşalım demem.

o halde hiç üzülmeyin...
bu kadar güçlü olmanız da sevindirici...

umarım hep kararınızın arkasında durur ve çok mutlu olursunuz

Paşam ne yapmış biliyor musunuz kızlar Facebookta etiketlemiş tatil beldesini kuzeniyle birlikte !!!!

e bu beklenirdi zaten...ama şimdi kafama bi şey takıldı,yani kullanıcı adını falan bilmesi tamam da ne bileyim buradaki yorumlara gülmeniz garibime gitti, şimdi ola ki barışırsanız yine burayı okuyabilir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…