Bir insan bu kadar mı .... olur !

Şu saat oldu tek bir mesaj yok.

Bütün gün kaç kaşık sakinleştirici aldım hatırlamıyorum.

Okula gittim geldim,insanlar bir şeyler söyledi hiç birini anlamadım.

Hayır kararının arkasında dur diyorsunuz tamam. Zaten ben mesaj atmam ama o da atmıyor ki... Öyle havada kaldı gitti ilişkimiz.

Bir insan nasıl bu kadar çabuk değişebilir. 3 günde hangi kız değiştirebilir biri olsa bile. Tatile gitmeden 1 gün önce farklıydı...

sütü bozuk derler ya

ışte onlardan..

bunca seneyı 3 günlük tatılde sılıp attı ya bu adam

ne denır kı

hıç üzülme, her gıdışın bı dönüşü vardır

elbet o tatıl bıtecek,ama geldığınde sen yanında olur musun, ılışkınız ne durumda olur, bılemeyız

Aynen öyle 3 günlük tatili için sildi attı 3 seneyi...

tatilin büyüsü seni unutturdu mace
o tatil bitince aklı başına gelir ama seni kaybettiği ile kalır
tatildeye zamanın her saniyesini dolu dolu geçirdiğinden bu konuyu düşünmek aklına bile getirmemiştir
sen rahat ol o yokmuş gibi hayatına devam et
kendini düşünen bir adam için sağlığını kaybetmeye değmez

"o tatil bitince aklı başına gelir ama seni kaybettiği ile kalır"

Herkes aynı şeyi söylüyor. Bende zaten unutmaya çalışıyorum artık...

havada kalmadiki,
sen restini cekmissin adam sana cevap vermeye bile tenezzül etmiyor,
resmen bitmis iste :S
hayir madem sucsuz,
e seni hicmi merak etmiyorda aramiyor sormuyor bu adam ? güyya sevgilin hani nerde dünden beri?

havada kalmadiki,
sen restini cekmissin adam sana cevap vermeye bile tenezzül etmiyor,
resmen bitmis iste :S
hayir madem sucsuz,
e seni hicmi merak etmiyorda aramiyor sormuyor bu adam ? güyya sevgilin hani nerde dünden beri?

Haklısınız valla doğru söylüyorsunuz bende kendime söylüyorum bunları ama işte kalbim...

ilişki havada mı kaldı ?
Kızım hala ilişkiden bahsediyorsun hangi ilişki?
Bırak şu adamı hayır yok görmüyor musun ?
Yazsa ne olacak yazmasa ne olacak?
Adam gelse kabul edeceksin hala onu biliyorum.
Bırak giden 3 senen 4 senen olsun bütün hayatını bunu adayacağına o giden senelerin sana ders olsun kayıp olarak düşünme.

dönünce seni bulabileceğini bildiği için cevap atmıyor..sen ceptesin güzelim onun için..ve bence haklıda cıkıcak..gelince yelkenleri suya indireceksin,ama gene sen kaybediceksin..

evet mace senın hayatında o olmamalı artık..
sana binbir bahaneyle dönse bıle azcık gururun varsa kabul etmemelısın..
yoksa kendınden ödun vermeye devam edersın sureklı..
nasılsa her sekılde senı tavlıyabılecegını bılıyor o..
ilişki havada falan da kalmadı,gayet net bitti..
hatta onun gözunde coktan bitmişti,sen görmek istemıyordun..
ama sonunda gözüne soktu..
sana ulaşamadıgı surece kıymetlı olursun bunu unutma!!
bundan sonra yeni bi hayata başla,okulda beraber olacaksınız onunla..
ama hıcbı sekılde onu tanıma..trip atma,laf sokma bı yabancı gıbı davran..
hatta o yokmuş gibi..
onunla ılgılı yaptıgın her hareket onun g*tünü kaldırmaya devam eder..
senın her umursamaz hareketınse,senı yüceltır..
artık ulasılmaz olma zamanı..
bak gör ozaman,işler nasıl tersine dönüyor..

Hiç bir şekilde barışmayı düşünmüyorum.

Tamam bu durum ağrıma gidiyor,tamam üzülüyorum. Çok seviyorum...

Ama o mutlu... Sürekli bunu söylüyorum kendime. O mutlu Mace...

Bende mutlu olmaya çalışıyorum. Belki bi kaç gün sakinleştiricilerle mutlu olacağım, zamanla geçecek biliyorum.

Şimdi tek korkum onu okulda görmek. Nasıl davranırım ne yaparım bilmiyorum. Herkese ayrıldık demek ayrı bir konu...

Yaşadığın şeyin aynısını kuzenimde yaşadı gözlerimin önünde..
İlk günler herşey normaldi, sonra telefonlara çıkmamaya başladı, gece olunca 5 dk konuşup yatıyordu söz gelimi, sonra birgün bu denizden aradı kuzenim arkadaşı şöyle dedi aynen duymayacağımızı sanarak, "Boşver o kızı ya oğlum bura kız kaynıyor kapat kapat" dedi. Bunları duyduğumuzu fark etti mi bilmiyorum, o anda hoparlöre vermişti teli, kızcağız çok utandı benden.
Konuştum, sabretmesini söyledim. O tatil elbet bitcek. Gelecek ayaklarının altına. Göreceksin orda burda. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır dedim üzüldü, ağladı, yataktan çıkmadı..
Şimdi 1 hafta oldu dersanesi başladı çocuk k.çının üstüne kalmış Kuzenimin etrafında pır dönüyor affetsin diye ama sakın dedim.

Aynı şey yine olacak. Hevesini alacak orda, sonra senin masum kollarına dönmek isteyecek..
Sende aptalsın ya herşeyiyle kabul edersin sanacak.
Sanada diyorum, sakın!

Haklısınız valla doğru söylüyorsunuz bende kendime söylüyorum bunları ama işte kalbim...

ah ya bu sözlerin bana geri dönecekmişsin ve sizin ilişkiniz değil de tüm burada konuşulanlar asıl "havada kalacakmış" gibi duruyo, umarım haksız çıkarım, benim gibi düşünenleri haksız çıkar mace,kalbine söz geçir, kararının arkasında dur, bu durumdaki herkese örnek ol...

ya şu yatıştırıcı olayını da artık abartma istersen...höh yani bu kadar ilaca yüklenilir mi??? evet bi yas dönemi yaşanacak şimdi yaşanmazsa sonra depreşecek bırak da aklın, kalbin şu yasını yaşasın da o dönene kadar biraz kendine gelmiş olursun...

Kızlar tekrar barışmayı düşünmüyorum. Şu iki gün tatilini yapıpta sonra gelip Seni Seviyorum demesinin anlamı yok bende.

Söz vermiştik birbirimize yalan yoktu. Bu kadar kısa sürede böyle büyük bir yalan söyleyen biri o küçücük seni seviyorum lafını rahat rahat söyler.

Barışsak bile yine aynı şeyler olur. Ben affedemem güvenemem bir daha.

Herşeyin ilkini onunla yaşadım. Ve sondu. Bundan sonra hayatımda biri olur mu bilmiyorum. Kimseye güvenemem artık heralde...

Sonumuzun böyle olucağını hiç düşünmemiştim. Neler atlattık neler yaşadık. Hepsinde barıştık.

Benim yalan söylediğim zamanlarda oldu. Ama hatamı bekletmeden telafi ettim. Özür diledim yalvardım.

Ayrılıp barıştıktan sonra, söz vermiştik,geçmiş geride kalmıştı.................................

Ne yazsam da boş gereksiz biliyorum. Bu günler geçicek,onu okulda her gördüğümde içim acısada geçicek inşallah...

Beni hiç sevmemiş diye düşünüyorum. Zaten onun da dönüceğini sanmıyorum artık.

Yaşandı ve Bitti...

Son düzenleme:
elbette kolay değil;şıksın,emek vermişsin ama zararın neresinden dönülürse kardır.seni hakeden biriyle karşılaştırsın ALLAH.bak silkelen kendine gel veönümüzdeki maçlara bakalım.

Söylesene hayat!
Kaç yanlış yaptım da tek doğrumu benden aldın..!!!

bi insan karşısındakini değerli hissediyosa herzamn ona ihtiyaç duyar beni rahat bırak arama demez, niye bu insanlar böyle anlamıyorum

Bence ezililip büzülme arkadaşım,sen dik dur,
onu görünce napıcam falan diye içini ezme,psikolojini bozma,
ona hırslan yani,nasıl yapar bunu bana de,
ben daha iyisini hakediyordum,
onu idare eden bendim zaten de,
bana bunu yapan başkasına da başka şeyler yapar zaten de,
içini rahatlat ki o olur da sana dönmek istersen dik dur..

Elimden geleni yapmaya çalışıcam. Zaten zaman geçtikçe kızgınlığım artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…