Bir insan canını yakanı neden halen sever özler...

Gurur yapın . Sebepsiz ayrılmak istemiş çünkü sevmemiş abi ama valla değmez üzülmenize. Sakın mesaj atmayın sakın aramayın. Ararsan ve mesaj atarsa cevap vermeyin bir kaç hafta.

Avukatım bile doğru yardımcı olmadı..bende istemedim boşanmayı ne gibi haklarım olduğunu sordum..bana sadece bir yıl evli kaldığım için fazla bir itiraz hakkım olmadığını söyledi...elim kolum bağlı sadece izledim

Hımm ordaki kanunları bilmiyorum tabi ama burada 1 yıldır evlisin, pek itiraz hakkın yok diye bir şey yok! Zaten artık boşanmışsınız , bundan sonra önünüze bakın bence. Arkadaşıma da aynı şey olmuştu, yazmıştım az önce, ilk başlarda o da çok üzüldü, hiç beklemediği bir şey olduğu için, üstünden 8 ay geçti şuan ve iyi ki boşanmışız diyor, umarım siz de kolay atlatırsınız

Kıyamam yaa ama şu noktada yapilacak tek şey üzülmeyin artik lütfen !sizi en çok yaralayan da aslinda sebep yokken olması anliyorum durumunuz zor ama Eşiniz size muhtemelen dönüş yapcaktir ve ozamanda siz hiçbise demeyin sürünsün

Şuan hep ileri bakmaya çalışıyorum düşünmemeye ama kafamı yastığa koyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…