Annesi onun isteğine göre davranmadığım için her fırsatta eski eşimi doldurdu ve eski eşimin en kötü huyu içine kapanık ne olursa olsun içinde yaşar ve ailesinin bu davranışlarına haksızlıklarına karşı sadece beni suçladı dinleme bile dinlemedi...sebebini sorduğumda sadece ayrılmak istediğini söyledi bu beni daha da kötü yaptıTuhaf böyle olması. Siz de bilmiyorsunuz ki neden ayrıldığınızı. İllaki bişeyler olmuş olmalı.
Sebebi olmayan herşey insanı daha çok kötü eder, ben vazgeçilmezim diye bir derdim olmadı ki...keşke bir sebebi olsaydı yüzüme haykırsaydı belki bukadar canım yanmazdı yine üzülürdüm ama sonuçta sebebini bilirdimcevap basit kadınlar erkeklere nazaran cok duygusal ve daha zor kabullenme yaşar bence profesyonel yardım almanı öneririm zamanla o duygu yoğunlugu azalacak yine aşık olabileceksin birazda egomuzdan aslında benden nasıl vazgeçer düşüncesi de kişide karşı tarafa saplantisal bi bag kurmasınada sebeb olur.
Herşey yolundaydı kötü olan sadece annesi her dediği her istediği olacaktı...ailemi bile onlara göre iki üç ayda bir görebilirdim...ama eşim onlar gibi düşünmüyordu anlayışlıydı aileme benimle geliyor kalıyordu hatta babamı çok seviyordu, sonradan istemedi daha gitmeye görmeye sebebini sorduğumda sadece istemiyor diyip geçerdi...Belliki eşiniz kafasinda cok önceden bitirmiş ama size hiçmi belli etmedi yaa çok iginç
Keşke elimde olsaBen ilk defa boyle bi boşanma duydum boşanan sensin ama nedenini bile bilmiyorsun bence nedenini bilmedigin için canım daha çok yanıyor hep niye diye sorguluyorsun boşver bence Allah bilir ne vardı ki bu kadar rahat davranmislar dusunmemeye çalış
Hiç mi bir elinizden tutanınız bir yol yordam göstereniniz olmadı? Keşke anlaşmalı boşanmasaydınız. Boşanmak istemiyorum diyip çekişmeliye çevirseydiniz. Sürünseydi.Keşke elimde olsatanıdığım insan bambaşka biri oldu bir anda
Çok tuhaf! Sanki ailecek verilmiş bir karar. Bir şey olmuş ama ne?Slm arkadaşlar ben eşimden boşanalı 2,5 ay oldu ve kendime kızdığım nokta neden arkasına bile bakmadan gideni seviyor ve özlüyorum...boşanma kararı bir gün içinde alındı...aklım almıyor...aramızda ne büyük kavga nede başka bişe yoktu...karar alındığı günde hatta birlikte arkadaşımızın düğününe gitmiştik ve normaldi, düğünden sonra eve geldik kuzenim bendeydi oturduk iyiidi sonra kuzenimi evine bırakmaya gittim geldiğimde eşim başka biri olmuştu sanki ve ayrılmayı istediğini söyledi...şok oldum. Bir gün sonra anne ve babasının yanına indim yardımcı olmaları için ayrılmak istemediğimi soyledim..tuhaf olan çok rahat karşıladılar ve bana sadece sen ne düşünüyorsun sordular...aklım durdu böyle rahat olmaları çok şaşırtmıştı beni. Sonra ailemi aradım yardım istedim uzakta kaldığım için gelemediler eski eşimin anne ve babasını aradılar neler olduğunu öğrenmek istediler...verecek doğru bir cevapları bile yoktu, çünki ortada ayrılığı gerektirecek hiçbirşey yoktu. Ben koşuştururken neler olduğunu anlamaya çabalarken kendileri gayet normal günlerine devam ettiler ve sonraki günü babası telefonda gelin kızınızı alın benzin parasını ben öderim diye teklifte bulunmuş...inanın şuan çoğunu özet geçerek anlattım çünki o günden buyana ben ben değilim şoktan çıkamadım..seviyorsun güveniyorsun evleniyorsun sonra daha bir sene yeni olmuştu evleneli ayrılma kararı alınıyor..yardım edin lütfen bana bir akıl verin...
Ailem yardımcı olmaya çalıştı aramızı bulmak için ama nafile eşimin yerine hep babası konuştu ve tek dediği yüzüğe karşılık yüzük...ben istemedim ama kanunlara göre burda bir yıl ayrı durunca davayı kim açarsa açsın boşanılıyor...Hiç mi bir elinizden tutanınız bir yol yordam göstereniniz olmadı? Keşke anlaşmalı boşanmasaydınız. Boşanmak istemiyorum diyip çekişmeliye çevirseydiniz. Sürünseydi.
Sebebi olmayan herşey insanı daha çok kötü eder, ben vazgeçilmezim diye bir derdim olmadı ki...keşke bir sebebi olsaydı yüzüme haykırsaydı belki bukadar canım yanmazdı yine üzülürdüm ama sonuçta sebebini bilirdimsadece yüzüme bakıp durdu ne bir söz nede bir tepki büyülenmiş gibi...
Ailem yardımcı olmaya çalıştı aramızı bulmak için ama nafile eşimin yerine hep babası konuştu ve tek dediği yüzüğe karşılık yüzük...ben istemedim ama kanunlara göre burda bir yıl ayrı durunca davayı kim açarsa açsın boşanılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?