Bir insan canını yakanı neden halen sever özler...

Reis6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
65
25
3
38
Slm arkadaşlar ben eşimden boşanalı 2,5 ay oldu ve kendime kızdığım nokta neden arkasına bile bakmadan gideni seviyor ve özlüyorum...boşanma kararı bir gün içinde alındı...aklım almıyor...aramızda ne büyük kavga nede başka bişe yoktu...karar alındığı günde hatta birlikte arkadaşımızın düğününe gitmiştik ve normaldi, düğünden sonra eve geldik kuzenim bendeydi oturduk iyiidi sonra kuzenimi evine bırakmaya gittim geldiğimde eşim başka biri olmuştu sanki ve ayrılmayı istediğini söyledi...şok oldum. Bir gün sonra anne ve babasının yanına indim yardımcı olmaları için ayrılmak istemediğimi soyledim..tuhaf olan çok rahat karşıladılar ve bana sadece sen ne düşünüyorsun sordular...aklım durdu böyle rahat olmaları çok şaşırtmıştı beni. Sonra ailemi aradım yardım istedim uzakta kaldığım için gelemediler eski eşimin anne ve babasını aradılar neler olduğunu öğrenmek istediler...verecek doğru bir cevapları bile yoktu, çünki ortada ayrılığı gerektirecek hiçbirşey yoktu. Ben koşuştururken neler olduğunu anlamaya çabalarken kendileri gayet normal günlerine devam ettiler ve sonraki günü babası telefonda gelin kızınızı alın benzin parasını ben öderim diye teklifte bulunmuş...inanın şuan çoğunu özet geçerek anlattım çünki o günden buyana ben ben değilim şoktan çıkamadım..seviyorsun güveniyorsun evleniyorsun sonra daha bir sene yeni olmuştu evleneli ayrılma kararı alınıyor.. yardım edin lütfen bana bir akıl verin...

Tuhaf böyle olması. Siz de bilmiyorsunuz ki neden ayrıldığınızı. İllaki bişeyler olmuş olmalı.

Beyinde bitmemis olaylar daima iyi bitirirmis beyin

Yani siz beyninizde bosanmadiginiz icin su an ozluyosunuz

Altinda bi bit yenigi var bence

Ikinci bi kadin gibi mesela

Çok ilginç, siz de hiç sormadınız mı neden diye? Yani birden nasıl karar alıp hemen boşandınız ki? Mahkemede ne dediniz?

Anlattiginiza göre sıradan bir gün öncesinde ne vardı yada başkasımi var acaba yada unutamadigi

bu kadar normal gelisemez.mutlaka bisey olmus.belliki aralarinda konusmuslar.anne babasinin haberi varmis.onlar neden destek olmadi hic bir sorun yoksa.ilginc..eksik yada bilmediginiz seyler var bence

Ben ilk defa boyle bi boşanma duydum boşanan sensin ama nedenini bile bilmiyorsun bence nedenini bilmedigin için canım daha çok yanıyor hep niye diye sorguluyorsun boşver bence Allah bilir ne vardı ki bu kadar rahat davranmislar dusunmemeye çalış

cevap basit kadınlar erkeklere nazaran cok duygusal ve daha zor kabullenme yaşar bence profesyonel yardım almanı öneririm zamanla o duygu yoğunlugu azalacak yine aşık olabileceksin birazda egomuzdan aslında benden nasıl vazgeçer düşüncesi de kişide karşı tarafa saplantisal bi bag kurmasınada sebeb olur.

Belliki eşiniz kafasinda cok önceden bitirmiş ama size hiçmi belli etmedi yaa çok iginç

Tuhaf böyle olması. Siz de bilmiyorsunuz ki neden ayrıldığınızı. İllaki bişeyler olmuş olmalı.
Annesi onun isteğine göre davranmadığım için her fırsatta eski eşimi doldurdu ve eski eşimin en kötü huyu içine kapanık ne olursa olsun içinde yaşar ve ailesinin bu davranışlarına haksızlıklarına karşı sadece beni suçladı dinleme bile dinlemedi...sebebini sorduğumda sadece ayrılmak istediğini söyledi bu beni daha da kötü yaptı her sorduğum soruda sadece gözümün içine baktı sustu...benimkisi eğer bir hatam varsa söyle yüzüme anlat yada nebilim artık sevmiyorum söyle..ama böyle susup gitmesi beni daha da deli etti...bir mahküm bile sebepsiz tutulmaz yargılanmaz

Sebebi olmayan herşey insanı daha çok kötü eder, ben vazgeçilmezim diye bir derdim olmadı ki...keşke bir sebebi olsaydı yüzüme haykırsaydı belki bukadar canım yanmazdı yine üzülürdüm ama sonuçta sebebini bilirdim sadece yüzüme bakıp durdu ne bir söz nede bir tepki büyülenmiş gibi...

Belliki eşiniz kafasinda cok önceden bitirmiş ama size hiçmi belli etmedi yaa çok iginç
Herşey yolundaydı kötü olan sadece annesi her dediği her istediği olacaktı...ailemi bile onlara göre iki üç ayda bir görebilirdim...ama eşim onlar gibi düşünmüyordu anlayışlıydı aileme benimle geliyor kalıyordu hatta babamı çok seviyordu, sonradan istemedi daha gitmeye görmeye sebebini sorduğumda sadece istemiyor diyip geçerdi...

Keşke elimde olsa tanıdığım insan bambaşka biri oldu bir anda

Keşke elimde olsa tanıdığım insan bambaşka biri oldu bir anda
Hiç mi bir elinizden tutanınız bir yol yordam göstereniniz olmadı? Keşke anlaşmalı boşanmasaydınız. Boşanmak istemiyorum diyip çekişmeliye çevirseydiniz. Sürünseydi.

Çok tuhaf! Sanki ailecek verilmiş bir karar. Bir şey olmuş ama ne?

Hiç mi bir elinizden tutanınız bir yol yordam göstereniniz olmadı? Keşke anlaşmalı boşanmasaydınız. Boşanmak istemiyorum diyip çekişmeliye çevirseydiniz. Sürünseydi.
Ailem yardımcı olmaya çalıştı aramızı bulmak için ama nafile eşimin yerine hep babası konuştu ve tek dediği yüzüğe karşılık yüzük...ben istemedim ama kanunlara göre burda bir yıl ayrı durunca davayı kim açarsa açsın boşanılıyor...

ben genel duygudan bahsediyorum bunu tüm ilişki uzmanları kabul ediyor sevmiyorsa artık tepkisiz olur erkekler genelde basit düşünür uzun uzun sebeb sunmuyolar biz gibi hatta hiç bişey demeden çekip gidebilirler bu onlar için önemsızdir.

Türkiye'de değil misiniz? Öyle olsa bile boşanma davasında hangi ülkede olduğunuz farkediyor mu bilemedim.
Ben boşanmak istemiyorum diyip de karşı tarafı süründüren bir sürü insan biliyorum. Ortada bir sebep yokken kolay mı öyle boşanmak. Keşke bir avukata iyice sorsaydınız.

Bence anne babasının haberi vardı bu boşanma isteğinden sizden çok önce. Çok benzeri arkadaşımın başına geldi, herşey gayet normalken eşi bir akşam gelip ben artık seni sevmiyorum boşanmak istiyorum dedi ve 1 hafta içinde boşandılar. Çocuğun anne babası, meğer eşi arkadaşımla konuşmadan, 2 hafta önce biliyormuş konuyu, onlarla konuşmuş önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…