Slm arkadaşlar ben eşimden boşanalı 2,5 ay oldu ve kendime kızdığım nokta neden arkasına bile bakmadan gideni seviyor ve özlüyorum...boşanma kararı bir gün içinde alındı...aklım almıyor...aramızda ne büyük kavga nede başka bişe yoktu...karar alındığı günde hatta birlikte arkadaşımızın düğününe gitmiştik ve normaldi, düğünden sonra eve geldik kuzenim bendeydi oturduk iyiidi sonra kuzenimi evine bırakmaya gittim geldiğimde eşim başka biri olmuştu sanki ve ayrılmayı istediğini söyledi...şok oldum. Bir gün sonra anne ve babasının yanına indim yardımcı olmaları için ayrılmak istemediğimi soyledim..tuhaf olan çok rahat karşıladılar ve bana sadece sen ne düşünüyorsun sordular...aklım durdu böyle rahat olmaları çok şaşırtmıştı beni. Sonra ailemi aradım yardım istedim uzakta kaldığım için gelemediler eski eşimin anne ve babasını aradılar neler olduğunu öğrenmek istediler...verecek doğru bir cevapları bile yoktu, çünki ortada ayrılığı gerektirecek hiçbirşey yoktu. Ben koşuştururken neler olduğunu anlamaya çabalarken kendileri gayet normal günlerine devam ettiler ve sonraki günü babası telefonda gelin kızınızı alın benzin parasını ben öderim diye teklifte bulunmuş...inanın şuan çoğunu özet geçerek anlattım çünki o günden buyana ben ben değilim şoktan çıkamadım..seviyorsun güveniyorsun evleniyorsun sonra daha bir sene yeni olmuştu evleneli ayrılma kararı alınıyor..
yardım edin lütfen bana bir akıl verin...