Aynen bende oyleyimBenim için öyle değil. Birilerine mecbur oldukça hayatım üzerinde söz hakkı olduğunu sanıyorlar bu da beni geriyor.
Muhtaçlık değil de belki ihtiyaç olabilir. Mecburiyet asla!Merhabalar herkese. Bir konuda sizlerin fikirlerini merak ediyorum ve önemsiyorum. Çalışan çalışmayan, çocuğu olan her kadın kaynanasına veya birilerine muhtaç mıdır ? Çocuk olunca illa birileri olması gerekir mi ? Tek başımıza bakamaz mıyız ? Eşimizle beraber tek bakamaz mıyız ? Çalışan her kadın illa büyüklere mecbur mu ? Çalışmayanda mecbur mu ? Çocuk büyütmek bu kadar zor mu ? Bazı büyüklerimden bunları duyuyorum... birlik beraberlik içinde olmak gerektiğini, birbirlerine yardımcı olduğunu vs söylüyor. Fakat bana göre işler her zaman öyle göründüğü gibi gitmiyor. Bu noktada sizler ne düşünüyorsunuz ? Her koşulda birilerine muhtaç mıyız ? İnsan olarak tabiki yardıma ihtiyaç duyabiliriz ama sırf menfaat için çoğu şeye boyun eğmekte normal midir ? Çevremde eş ailesiyle anlaşamayan görüşmeyen çok insan var. Kendi ailesiyle bile görüşmeyenlerde var... o insanlar nasıl yapıyor peki.
Merhabalar herkese. Bir konuda sizlerin fikirlerini merak ediyorum ve önemsiyorum. Çalışan çalışmayan, çocuğu olan her kadın kaynanasına veya birilerine muhtaç mıdır ? Çocuk olunca illa birileri olması gerekir mi ? Tek başımıza bakamaz mıyız ? Eşimizle beraber tek bakamaz mıyız ? Çalışan her kadın illa büyüklere mecbur mu ? Çalışmayanda mecbur mu ? Çocuk büyütmek bu kadar zor mu ? Bazı büyüklerimden bunları duyuyorum... birlik beraberlik içinde olmak gerektiğini, birbirlerine yardımcı olduğunu vs söylüyor. Fakat bana göre işler her zaman öyle göründüğü gibi gitmiyor. Bu noktada sizler ne düşünüyorsunuz ? Her koşulda birilerine muhtaç mıyız ? İnsan olarak tabiki yardıma ihtiyaç duyabiliriz ama sırf menfaat için çoğu şeye boyun eğmekte normal midir ? Çevremde eş ailesiyle anlaşamayan görüşmeyen çok insan var. Kendi ailesiyle bile görüşmeyenlerde var... o insanlar nasıl yapıyor peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?