Merhaba siz benim ablalarım sayılırsınız ben bu siteyi uzun zamandır biliyodum ama cuartesi üye olmak kısmetmiş
herşeyi baştan anlatayım ben hiç adet olamıyodum ve en sonunda doktora gittik önce fshım düşük çıktı bunun sebebini araştırmak için benden baya kan aldılar hep ilaç verdiler vs en sonunda beyin tümöründen şüphelendiler şaşırdım çünkü hem sınavıma hazırlanacaktım hemde radyoterapi görücektim.Erkek arkadaşıma tümörü anlattımda hiçbişi demedi ben üzüldüm çünkü bi arkadaşı tatildeyken ona bi iki saat yazmayınca bana ''nisa kıza bişi olmamıştır deme?'' diye mesaj atan biri tümörü takmıyo.
Ama sadece bununla kalmadı bana durduk yere çıplak bacağının biri gözüken elinde bira tutan bi kızın fotoğrafını attı bende rastgele buldun fotoyu ne atıyon

dedim bana kızla olan konuşmasını attı ve şunları yazdı ''biz bunun doğum gününde sake içicez biz bununla alışığız yanımızda içmeyenlerde olcak sonra alemlere akcaz''dedi.Bende kızın ailesi yokmu bunun dedim zaten onların evinde yapıcaz dedi ve aynen şunu yazdı ''selin(eski sevgilisi)de olcak o içmemiştir ben ona içiririm sende gel'' dedi bende doğal olarak sinirlendim hani bıraktın tövbeliydin derken off aşkım sıktın dedi bende sus sinirliyim sana yazdım sonra mesaj attı yok küs müsün bilmemne yine konuşmaya başladık ama benim içim içimi yiyo parti bu pazar ve ben hastanede tedavi görürken o partide olucak ve bu hafta beni 2 kere ağlatmayı becerdi napıcamı bilmiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.