• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İnsan Hasta Birisine Neden Bu Kadar Kötü Davranır?

teşekkür ederim ben gerçekleri yazdım inanıp inanmamak sana kalmış

Neden inanmıyorum biliyor musun el kemigimde çok küçük bir şey var adacık diyorlar . Arayıp sormayanlara deger vermeyenlere de deger vermiyorum ki .Sen ben tedavi görürken o eski sevgili ile partiye gidecek diyorsun . Beyninde tümor varken .:110:

daha öncede ilgisizlinden ötürü 6 ay konuçmadık sonra mesaj attı yok ben haksızdım özür dilerim falan barıştık. Ya en son dün kavga ettik işte beni ağlatıktan 1 gün sonra dün işte yok hemen ayz acil yardımına ihtiyacım var dedi bende yazdım yardım ettim sonra ben buna normal bi soru sordum bana küfürler etti bende bida böle yapcaksan benden yardım isteme yazdım bidaha da yazışmadık sırf çarşamba günü doktora gittinmi diye sordu diye bu raya konu bile açmıcaktım sonra beni ağlattı üzdü açtım ben çok affediciyim galiba yada saf

normalde kavga edince ertesi gün yazardı gönlümü almaya çalışırdı şimdi bi baktım 4 dk önce aktif ama yazmamış bile gerçekten ben o kadar yaptı şeye rağmen onu ne bilim affetim ama o sırf dünkü basit bi soru yüzünden hem bana küfür etti hemde yazmıyo şimdi gerçekten yoruldum artık

dedimki bak istersen hastane çıkışı al beni gezelim yok benim bu aralar işim va bilmem ne dedi kesinlikle dediniz gibi zor zamanımda yanımda olmalıydı
Canım benim bu herif tümörü duyunca seni gözden çıkarmış.
Belliki niyeti laylay lom gezelim tozalım içelim sızalım. İyi gün dostu diyoruz bunun gblere.
Yarın tümör falan olmadığı ortaya çıkıpta haberi olunca hiçbirşey yokmuş gb devam etmek isteyecek sizinle aklınızda olsun.
Kötü gününüzde yanınızda olmayanın mutluluğunuzda payı olmamalı.
İyi düşünün bunu.

Pes artık yani bu kadarı da fazla konuna yorum yapmaya gerek var mı sence ben olsam bununla ne mesajla ne yüzyüze konuşur ayrilirim tekmeyi basar ona da o arayıp sorarsa o zaman haber veririm bittiğini
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Allah şifa versin.
Sağlık derdin varken aşk derdine düşme ve bu merhametsiz herife yol ver bence.
Hayata bak bee sen ne derdindesin herif ne derdinde içicez, içiricem gel beraber içelim.
Tövbe yarabbimm:KK14:

Merhaba siz benim ablalarım sayılırsınız ben bu siteyi uzun zamandır biliyodum ama cuartesi üye olmak kısmetmiş
herşeyi baştan anlatayım ben hiç adet olamıyodum ve en sonunda doktora gittik önce fshım düşük çıktı bunun sebebini araştırmak için benden baya kan aldılar hep ilaç verdiler vs en sonunda beyin tümöründen şüphelendiler şaşırdım çünkü hem sınavıma hazırlanacaktım hemde radyoterapi görücektim.Erkek arkadaşıma tümörü anlattımda hiçbişi demedi ben üzüldüm çünkü bi arkadaşı tatildeyken ona bi iki saat yazmayınca bana ''nisa kıza bişi olmamıştır deme?'' diye mesaj atan biri tümörü takmıyo.

Ama sadece bununla kalmadı bana durduk yere çıplak bacağının biri gözüken elinde bira tutan bi kızın fotoğrafını attı bende rastgele buldun fotoyu ne atıyon :KK70: dedim bana kızla olan konuşmasını attı ve şunları yazdı ''biz bunun doğum gününde sake içicez biz bununla alışığız yanımızda içmeyenlerde olcak sonra alemlere akcaz''dedi.Bende kızın ailesi yokmu bunun dedim zaten onların evinde yapıcaz dedi ve aynen şunu yazdı ''selin(eski sevgilisi)de olcak o içmemiştir ben ona içiririm sende gel'' dedi bende doğal olarak sinirlendim hani bıraktın tövbeliydin derken off aşkım sıktın dedi bende sus sinirliyim sana yazdım sonra mesaj attı yok küs müsün bilmemne yine konuşmaya başladık ama benim içim içimi yiyo parti bu pazar ve ben hastanede tedavi görürken o partide olucak ve bu hafta beni 2 kere ağlatmayı becerdi napıcamı bilmiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.
Alemleremi akicakmis...
Ayril ve kurtul.
Bundan ne es ne baba hicbi halt olmaz.
Buarada gecmis olsun insallah biran once iyilesirsin.
Boyle davraniyosa aski gercek degil.

geçmiş olsun dileklerini söyleyen herkese çook teşekkür ederim tümör iyi huylu ve daha yeni bulunduğu için zaten çok şanslıyım inşallahta ilerde ciddiyeti artmaz

Bide tumoru duyunca ayril falan diye mi yapiyo acama masustan.
Buda ihtimal dahilinde.
alakası oldunu çok sanmıyorum canım çünkü zaten daha önce ona tekmeyi attım 6 ay da arayıp sormadım için beni çok kaybetmek istedini düşünmüyorum.yani bazı şeleri utanmadan söleyen kişi bence sen tümörlüsün ilişkimiz bitti derdi

Canım benim bu herif tümörü duyunca seni gözden çıkarmış.
Belliki niyeti laylay lom gezelim tozalım içelim sızalım. İyi gün dostu diyoruz bunun gblere.
Yarın tümör falan olmadığı ortaya çıkıpta haberi olunca hiçbirşey yokmuş gb devam etmek isteyecek sizinle aklınızda olsun.
Kötü gününüzde yanınızda olmayanın mutluluğunuzda payı olmamalı.
İyi düşünün bunu.
doğru söylüyosun zaten daha önce bu yüzden çıkardım hayatımdan şimdi eskiye göre çook daha iyi ya mesela beni sinir etti cevap vermiyodum ona ertesi gün hemen yazıp gönlümü alıyodu şimdi bugün böle bişi yapmadı ama şunu farkettim onla konuşmadım zaman daha az stressiz oluyo gibiyim bazen özlem oluyo içimde ama

Pes artık yani bu kadarı da fazla konuna yorum yapmaya gerek var mı sence ben olsam bununla ne mesajla ne yüzyüze konuşur ayrilirim tekmeyi basar ona da o arayıp sorarsa o zaman haber veririm bittiğini
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin
zaten daha önce mesajla yaptım o işi sonra taa 6 ay boyunca yazmadı yazmadı nisa hatalıyduım kusura bakma yazdı he şimdi düzeltti o huyunu ama bu huyunuda düzeltmesi için benim yine kendimi çekmem lazım bu arada çok teşekkür ederim

zaten daha önce mesajla yaptım o işi sonra taa 6 ay boyunca yazmadı yazmadı nisa hatalıyduım kusura bakma yazdı he şimdi düzeltti o huyunu ama bu huyunuda düzeltmesi için benim yine kendimi çekmem lazım bu arada çok teşekkür ederim
Düzelme diye bir şey bekleme bence bu adamdan kurtul kafan rahat olsun inan bundan bi halt olmaz

doğru söylüyosun zaten daha önce bu yüzden çıkardım hayatımdan şimdi eskiye göre çook daha iyi ya mesela beni sinir etti cevap vermiyodum ona ertesi gün hemen yazıp gönlümü alıyodu şimdi bugün böle bişi yapmadı ama şunu farkettim onla konuşmadım zaman daha az stressiz oluyo gibiyim bazen özlem oluyo içimde ama
Alışkanlıktır o canım, özlem falan diye düşünme.
Bak onsuzken huzurlu olduğunu da keşfetmişsin.
Teşhisler tamam sıra tedavinde ;)
Böyle gereksiz düşüncesiz kaba insanları tutma hayatında, yaşın genç diye tahmin ediyorum, sağlığına da tamamen kavuştuğunda en iyilerini bulursun

Allah şifa versin.
Sağlık derdin varken aşk derdine düşme ve bu merhametsiz herife yol ver bence.
Hayata bak bee sen ne derdindesin herif ne derdinde içicez, içiricem gel beraber içelim.
Tövbe yarabbimm:KK14:
ilk zamanlar bu yüzden çok üzüldüm benim yaşımdakilerin en büyük derdi sevgili falanken benim hem sağlıksal hem bu olay hemde sınavım var önceleri kendim halledicem diyodum ama duasız sadece 2 ay dayanabildim

Alışkanlıktır o canım, özlem falan diye düşünme.
Bak onsuzken huzurlu olduğunu da keşfetmişsin.
Teşhisler tamam sıra tedavinde :KK66:
Böyle gereksiz düşüncesiz kaba insanları tutma hayatında, yaşın genç diye tahmin ediyorum, sağlığına da tamamen kavuştuğunda en iyilerini bulursun
çok teşekkür ederim :)) zaten dedim gibi konuşmadımız zaman gayet huzurluydum ne zaman konuştuk yine sinirlerim zıpladı kesinlikle uzak durmak en iyisi teşhis konuldu ama yapılcak bikaç test daha var sonra ilaç ve iğneler işte :)

Back
X