Bir insan icinde ne kadar nefret biriktirebilirmis meger....



Yalniz ne yaptiniz bu kadina da bu kadar kinlenmis olabilir size? Merak ettim doğrusu. ( Sorumdan asla Kv'ci bi gelin imaji cikmasin sonuna kadar Anti-Kv'ciyim )
 
Yalniz ne yaptiniz bu kadina da bu kadar kinlenmis olabilir size? Merak ettim doğrusu. ( Sorumdan asla Kv'ci bi gelin imaji cikmasin sonuna kadar Anti-Kv'ciyim )


Ben esimle tanistigimda cok kücükdüm daha 19 yasindaydim. KV beni ve daha sonra ailemi vur agzina al lokmasini insanlar sandi. Hepimizi istedigi gibi yönetebilecegini düsündü. Herseye kendisinin karar verecegini saniyordu. Dügün masraflarini aileme yikmaya kalkti, esim karsi cikti. Dügünü 4-5 sene ertelemeye calisti esim karsi cikti, esimden habersiz nisan atmaya calisti, esim ilk orda uzun bi süre baglari kopardi. Daha bir cok sey varda hepsini yazarsam ifsa olurum diye korkuyorum. Biz borcla evlendik, taki takmadi, ona ragmen nisan kina dügün de takilan takilari almaya calisti. Vermedik. Zaten dügünden önce yaptigimiz borcun yarisini kendisine vermeyi kabul etmedigim icin ben cirkef gelin oldum. Iste tam o an basladi hersey.
 
Aynen öyle oluyor zaten sakince kirmadan saygili bir sekilde konusmayi o kadar cok denedik ki, ama olmuyor bas bas bagriyor. Hic hoslanmadigim bi sekilde hemde.
Benim kV ve KP de öyle. Bu insanların hepsi böyle valla. Ben artık ne derler ise desinler susuyorum. Munakasaya girdikce bagiriyorlar e sende saygidan yaşlılık diyorsun ses tonunu yukseltmiyorsun, onlarda biz hakliyiz diyorlar bağrına kendilerini bi halt sanıyorlar.
 

Anladım ipler daha siz evlenmeden koptu demek. Bence sen hiç karışma eşin senin hakkını savunuyorsa. Onlar ana ogul yarin öbür gun yine iyi olurlar sen kötü oldugunla kalirsin. Bosver Allahindan bulsun boyle insanlar. Allaha havale et.
 


Aynen öyle canim, bakti ki ben hicde öyle saf salak degilim, hooop bir degisti ki ne degisti Ailemin bana taktigi takilara bile karistilar
 
Kv nin psikolojisi bozuk mu neden bir insan durduk yere boyle kinlenir? Annem dahi haksiz bir sekilde bana hakaret edemez sahsiniza yapilan hicbir hakareti kabul etmeyin
 
soylemek bir ise yaramaz eylemle goster olsun bitsin. kican kizdiginda da sesli mesajlari dinletirsin.
 
Sonuc:

Esimle cok güzel bi hafta sonu gecirdik. Cok eglendik, kaliteli vakit gecirdik beraber.

Dünde arkadaslarla otturuyorduk disarda, kv cikti geldi. Esim hic birsey olmamis gibi konustu- Hatta beni susturmaya calisti, kv yarim saat sonra gidene kadar sustum bende sirf onun yaninda esimle kötü olmamak icin.
O ne yapti, ne derse desin ne yaparsa yapsin o benim annem dedi. O senden her zaman daha kiymetli dedi. Ben sok oldum, namusuma laf söyledi senin annen dedim. Olsun yinede sen susacaksin dedi. Olaylar büyüdü, etrafimizda baska insanlar da vardi, arkadaslar. Birbirimize bagirdik, cagirdik. Kaldirdi yüzügünü disarda firlatti atti.

Bu saatten sonra benim icin bitti. Daha ne hali varsa görsün. Anasiyla mutlu mesut yasasinlar. Allaha havale ediyorum bile demiyorum. Görüyordur elbet. Kizimin babasiz büyümesine yuvamin yikilmasina sebeb olan kocam kisisi ve kv elbet layiklarini bulacaklardir....
 
İçindekileri söylemene gerek yok. İçindekileri uygularsan öğrenmiş olur. Sıkıntı olmaz.

Ayrıca sana cevap hakkı ve kendini savuma hakkı vermeyen eşine de bişey yemiyorum.
 
İçindekileri söylemene gerek yok. İçindekileri uygularsan öğrenmiş olur. Sıkıntı olmaz.

Ayrıca sana cevap hakkı ve kendini savuma hakkı vermeyen eşine de bişey yemiyorum.


Gerek kalmadi artik bu saatten sonra. Ayrilik benim icin artik sart oldu. Kac senem gitti, hastalandim, ruhum yiprandi, kendimi kaybettim artik yeter. Kendime gelmem lazim. Illa koca sart degil mutlu yasamak icin. Elbet yanlizliga da alisirim.
 

Sana yapmış olduğu bedduası kendine dönerse zaten 1de sen ona birşey söylemen gerekmiyor o bitirmiş kendisini için rahat olsun kardeşim en iyi tepkin susmaktır ve Kv Allah'a havale etmek yoksa sen şu anda haklısın haksız duruma düşen olma bekle ve gör derim Allah iyilerin yanındadır unutma haa kocanada söyle bana bundan sonra ağza alınmayacak beddualar eden annen benim için bitmiştir artık benden hiçbir beklentisi olmasın sen ister git gitme ama benimde gitmediğime karışma diyebilirsin eğer kocanın anlayışı varsa
 
Esin yanindaydi ne olduda bu kadar ilerledi bu konu durduk yerde.
 
Yazıya öyle bir baslamissinki herşeyi duzelttiniz zannettim
Allah sana sabır bu insanlara da akıl fikir vicdan versin.
Üzme kendini
İnsanlar ne hallerde yüzüstü bırakılıyor yine iyisin
Sağlığın yerinde
İyi bak kendine
 
Valla inanamiyorum esine ne diyeyim konunu bastan beri okuyordumda esinin sen den yana olduğunu düşünmüştüm değilmiş demek ki
 
Gerek kalmadi artik bu saatten sonra. Ayrilik benim icin artik sart oldu. Kac senem gitti, hastalandim, ruhum yiprandi, kendimi kaybettim artik yeter. Kendime gelmem lazim. Illa koca sart degil mutlu yasamak icin. Elbet yanlizliga da alisirim.
Nasılsa susuyor itiraz etmiyor diye bunada susmani bekledi sanırım
Bu kadar idare zarar zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…