- 28 Haziran 2015
- 1.910
- 2.051
- 333
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Esim ve kv hic yokdan yere kavga ettiler (Telefonda). Her zaman oldugu gibi, benimle hic alakasi olmasada laf döndü dolasti bana geldi.
Sonra telefonu esimin suratina kapatti. Sesli mesaj yollamaya basladi.
Bana saydirmadigi hakaret, küfür, hatta beddua kalmadi. Aileme kadar beddua etti. O annesini kaybetmis, bende tüm ailemi kaybedeckmisim, onun yasadigi acinin daha beterini yasayacakmisim.
Ne ben ne esim bu sesli mesajlara cevap vermedik. KV nin kavga etmesine, ayagina tas deyse benden bilmesine aliskinim da, bu son ettigi hakaret, küfür, beddua sok etti benim. Nasil bu kadar kin tutabilirmis bir insan icinde meger, nasil nefret edebilirmis meger. Sastim kaldim.
Ona demek istedigim tek su var:
Bundan sonra ne ölüme, ne ölüne,
ne dirine ne dirime.
Bundan sonra ne olan evladimi, nede nasipse dogacak evlatlarimi görebileceksin.
Evime gelmeyi birak, benim sokagimin yolundan bile gecmeyeceksin.
Lakin bunlari söylersem esimin tepkisi ne olur bilemiyorum. Onunla annesi yüzünden kavga edip tartismakda istemiyorum. Konuyu dün aksam sakince konusmaya calistigimda hic dinlemek istemedi, baktim ki kabak benim basima patlicak konuyu kapattim. Normal hayatimiza döndük. Amaaaa, icim hic rahat degil. Su an karsimda olsa neler dicem neler. Telefon acip söylemem de mümkün degil. Konusturmaz bagirmasindan duyamaz daha dogrusu.
Benim bir sekilde bu icimdekileri söylemem, ama esimide kirmamam lazim.
Akil verin kizlar. Annem bosver sen kocanla iyi oldukdan sonra o senin arkanda oldukdan sonra hic muhattap olma dedi. Sizin fikriniz nedir?
Yalniz ne yaptiniz bu kadina da bu kadar kinlenmis olabilir size? Merak ettim doğrusu. ( Sorumdan asla Kv'ci bi gelin imaji cikmasin sonuna kadar Anti-Kv'ciyim)
Benim kV ve KP de öyle. Bu insanların hepsi böyle valla. Ben artık ne derler ise desinler susuyorum. Munakasaya girdikce bagiriyorlar e sende saygidan yaşlılık diyorsun ses tonunu yukseltmiyorsun, onlarda biz hakliyiz diyorlar bağrına kendilerini bi halt sanıyorlar.Aynen öyle oluyor zaten sakince kirmadan saygili bir sekilde konusmayi o kadar cok denedik ki, ama olmuyor bas bas bagriyor. Hic hoslanmadigim bi sekilde hemde.
Ben esimle tanistigimda cok kücükdüm daha 19 yasindaydim. KV beni ve daha sonra ailemi vur agzina al lokmasini insanlar sandi. Hepimizi istedigi gibi yönetebilecegini düsündü. Herseye kendisinin karar verecegini saniyordu. Dügün masraflarini aileme yikmaya kalkti, esim karsi cikti. Dügünü 4-5 sene ertelemeye calisti esim karsi cikti, esimden habersiz nisan atmaya calisti, esim ilk orda uzun bi süre baglari kopardi. Daha bir cok sey varda hepsini yazarsam ifsa olurum diye korkuyorum. Biz borcla evlendik, taki takmadi, ona ragmen nisan kina dügün de takilan takilari almaya calisti. Vermedik. Zaten dügünden önce yaptigimiz borcun yarisini kendisine vermeyi kabul etmedigim icin ben cirkef gelin oldum. Iste tam o an basladi hersey.
Yok vaz gececegini sanmiyorum! Kadin hasta, dün esim dedi zaten annesine, sen piskologa falan gitsene diye
Ama olsun, kadin sayesinde esim daha da bi baglaniyo bana yuvamiza hahahaah istediginin tam tersi tepki yarattiyo bu beni kötülemeleri
Yok vaz gececegini sanmiyorum! Kadin hasta, dün esim dedi zaten annesine, sen piskologa falan gitsene diye
Ama olsun, kadin sayesinde esim daha da bi baglaniyo bana yuvamiza hahahaah istediginin tam tersi tepki yarattiyo bu beni kötülemeleri
Anladım ipler daha siz evlenmeden koptu demek. Bence sen hiç karışma eşin senin hakkını savunuyorsa. Onlar ana ogul yarin öbür gun yine iyi olurlar sen kötü oldugunla kalirsin. Bosver Allahindan bulsun boyle insanlar. Allaha havale et.
soylemek bir ise yaramaz eylemle goster olsun bitsin. kican kizdiginda da sesli mesajlari dinletirsin.Esim ve kv hic yokdan yere kavga ettiler (Telefonda). Her zaman oldugu gibi, benimle hic alakasi olmasada laf döndü dolasti bana geldi.
Bana saydirmadigi hakaret, küfür, hatta beddua kalmadi. Aileme kadar beddua etti. O annesini kaybetmis, bende tüm ailemi kaybedeckmisim, onun yasadigi acinin daha beterini yasayacakmisim.
Ne ben ne esim bu sesli mesajlara cevap vermedik. KV nin kavga etmesine, ayagina tas deyse benden bilmesine aliskinim da, bu son ettigi hakaret, küfür, beddua sok etti benim. Nasil bu kadar kin tutabilirmis bir insan icinde meger, nasil nefret edebilirmis meger. Sastim kaldim.
ne dirine ne dirime.
Lakin bunlari söylersem esimin tepkisi ne olur bilemiyorum. Onunla annesi yüzünden kavga edip tartismakda istemiyorum. Konuyu dün aksam sakince konusmaya calistigimda hic dinlemek istemedi, baktim ki kabak benim basima patlicak konuyu kapattim. Normal hayatimiza döndük. Amaaaa, icim hic rahat degil. Su an karsimda olsa neler dicem neler. Telefon acip söylemem de mümkün degil. Konusturmaz bagirmasindan duyamaz daha dogrusu.
Akil verin kizlar. Annem bosver sen kocanla iyi oldukdan sonra o senin arkanda oldukdan sonra hic muhattap olma dedi. Sizin fikriniz nedir?
soylemek bir ise yaramaz eylemle goster olsun bitsin. kican kizdiginda da sesli mesajlari dinletirsin.
İçindekileri söylemene gerek yok. İçindekileri uygularsan öğrenmiş olur. Sıkıntı olmaz.
Ayrıca sana cevap hakkı ve kendini savuma hakkı vermeyen eşine de bişey yemiyorum.
Esim ve kv hic yokdan yere kavga ettiler (Telefonda). Her zaman oldugu gibi, benimle hic alakasi olmasada laf döndü dolasti bana geldi.
ne dirine ne dirime.
Esin yanindaydi ne olduda bu kadar ilerledi bu konu durduk yerde.Sonuc:
Esimle cok güzel bi hafta sonu gecirdik. Cok eglendik, kaliteli vakit gecirdik beraber.
Dünde arkadaslarla otturuyorduk disarda, kv cikti geldi. Esim hic birsey olmamis gibi konustu- Hatta beni susturmaya calisti, kv yarim saat sonra gidene kadar sustum bende sirf onun yaninda esimle kötü olmamak icin.
O ne yapti, ne derse desin ne yaparsa yapsin o benim annem dedi. O senden her zaman daha kiymetli dedi. Ben sok oldum, namusuma laf söyledi senin annen dedim. Olsun yinede sen susacaksin dedi. Olaylar büyüdü, etrafimizda baska insanlar da vardi, arkadaslar. Birbirimize bagirdik, cagirdik. Kaldirdi yüzügünü disarda firlatti atti.
Bu saatten sonra benim icin bitti. Daha ne hali varsa görsün. Anasiyla mutlu mesut yasasinlar. Allaha havale ediyorum bile demiyorum. Görüyordur elbet. Kizimin babasiz büyümesine yuvamin yikilmasina sebeb olan kocam kisisi ve kv elbet layiklarini bulacaklardir....
Yazıya öyle bir baslamissinki herşeyi duzelttiniz zannettimSonuc:
Esimle cok güzel bi hafta sonu gecirdik. Cok eglendik, kaliteli vakit gecirdik beraber.
Dünde arkadaslarla otturuyorduk disarda, kv cikti geldi. Esim hic birsey olmamis gibi konustu- Hatta beni susturmaya calisti, kv yarim saat sonra gidene kadar sustum bende sirf onun yaninda esimle kötü olmamak icin.
O ne yapti, ne derse desin ne yaparsa yapsin o benim annem dedi. O senden her zaman daha kiymetli dedi. Ben sok oldum, namusuma laf söyledi senin annen dedim. Olsun yinede sen susacaksin dedi. Olaylar büyüdü, etrafimizda baska insanlar da vardi, arkadaslar. Birbirimize bagirdik, cagirdik. Kaldirdi yüzügünü disarda firlatti atti.
Bu saatten sonra benim icin bitti. Daha ne hali varsa görsün. Anasiyla mutlu mesut yasasinlar. Allaha havale ediyorum bile demiyorum. Görüyordur elbet. Kizimin babasiz büyümesine yuvamin yikilmasina sebeb olan kocam kisisi ve kv elbet layiklarini bulacaklardir....
Valla inanamiyorum esine ne diyeyim konunu bastan beri okuyordumda esinin sen den yana olduğunu düşünmüştüm değilmiş demek kiSonuc:
Nasılsa susuyor itiraz etmiyor diye bunada susmani bekledi sanırımGerek kalmadi artik bu saatten sonra. Ayrilik benim icin artik sart oldu. Kac senem gitti, hastalandim, ruhum yiprandi, kendimi kaybettim artik yeter. Kendime gelmem lazim. Illa koca sart degil mutlu yasamak icin. Elbet yanlizliga da alisirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?