- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
İsterse desin umrumda değil ki.Sizin bu kadar müdahil olmanıza bişey demiyor mu? Sonuçta merhametsiz bir adam belli ki size zarar verebilir yani Allah korusun.
Evet ettim. Bilmem boşamıyor. Zaten ne anne ne babası arıyor 40'lı yaşlarda gizli gizli temizliğe gidiyorelin adamını arayıp küfür mü ettiniz
kadın boşansın niye çekiyor ki ..
Yaptığınız güzel şey yardıma muhtaç insanlara el uzatıyorsunuz ama, önünü arkasını düşünmek gerek şer insanlara bulaşırken o yüzden dedim.İsterse desin umrumda değil ki.
Yok korkmuyorum
O tür duygular pek bana göre değil.
Hele bu tarz şeylerde.
Ben her türlü konuştum. Ama o tarafı hiç düşünmek istemiyor. Zaten gelenek görenek olarak bizde boşanma yok diyor. Böyle diyince oturup kalıyorum.Adama kizana kadar kadini bosanmaya ikna edin.Neden evli hala.
Teşekkür ederim.Yaptığınız güzel şey yardıma muhtaç insanlara el uzatıyorsunuz ama, önünü arkasını düşünmek gerek şer insanlara bulaşırken o yüzden dedim.
Yoksa çoktaaan haketmiş ama keşke bide karısına bunu anlatsanız kahrını çekmese.
Birakin kendi oturup kalsin kocasiyla o zaman yada calissin cocuguna baksin.Cocuga aciyabilirsiniz ama onlar hazira alismislar gibi geliyor.Ben her türlü konuştum. Ama o tarafı hiç düşünmek istemiyor. Zaten gelenek görenek olarak bizde boşanma yok diyor. Böyle diyince oturup kalıyorum.
Ben bunca yıl hiç görmedim desem ? Varla yok arası galiba.cocuk diyince bende de akan sular duruyor. kesnlkle cocuk haberleri vs ne okuyabiliyorum ne izleyebiliyorum. dunyanin en savunmasiz muhtac canlilarini bile isteye kotu duruma dusurenleri Allaha havale ediyorum. komsunuzun arkasnda ailesi yokmu?
Ben mesela karakter olarak senin yerinde olsam, kadını işlerim gizlice yazdım ederim ama o şerr adama bulaşamam. Kendim için değilde sevdiklerime bulaşır düşüncesiyle. Cesaretinize MaaşallahTeşekkür ederim.
Ama İnan heleki böyle küçük yaratıklardan hiç korkmam.
Yok hayır kadını çok iyi biliyorum.Birakin kendi oturup kalsin kocasiyla o zaman yada calissin cocuguna baksin.Cocuga aciyabilirsiniz ama onlar hazira alismislar gibi geliyor.
Evet ettim. Bilmem boşamıyor. Zaten ne anne ne babası arıyor 40'lı yaşlarda gizli gizli temizliğe gidiyor
Ay gülme geldi bir an.Ben mesela karakter olarak senin yerinde olsam, kadını işlerim gizlice yazdım ederim ama o şerr adama bulaşamam. Kendim için değilde sevdiklerime bulaşır düşüncesiyle. Cesaretinize Maaşallah
Ben bu kadar boşa boşa diyemiyorum tabi.boşuna çenenizi yormuşsunuz..
anasının karısının yola getiremediği sizin küfrünüzle utanırmı..
bazı kadınlar hakediyor adamı besleyeceğine çocuğunu düşünse basar tekmeyi..
Kadin temizlik yapsin kaynanasi cocuga baksin birlikte otursunlar kira dertleride olmaz.Siz sadece cocuga yardim edin doktor ilac yardimi asla elden para vermeyin.Yok hayır kadını çok iyi biliyorum.
Elinden geldikçe temizle v.s gidiyor.
Kaynanası geliyor hergün neredeyse.
Sabret diyor gelinine zaten en çok o sahip çıkıyor.
Allah bileğinize güç versin ozaman :)Ay gülme geldi bir an.
Temmuz ayında türkiyedeydim.
Biliyor zaten ne kadar deliyim.
Sitenin önünde 15 dk kadar telefonla konuşuyordum.
Bana bulaşmamak için benim girmemi beklemişti.
Korkmam yani.
Gitsem de ağzının burnunun yerini değiştirsem diye
Titriyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?