- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
Haddimi gayet biliyorum.Guclu kadindan ben neden rahatsiz olayim?aksine bu beni onurlandirir. Ama bu gucluluk degil.
Yanilmiyorsam anlattiginiz konunun sizin guclulugunuzde alakasi yok. komsunuzun guclulugu onemli olan. Siz savunmasiz bir kadini daha da savunmasiz bir hale getirdiniz. Eger basina bir is gelirse bunun sorumlusu sizsiniz. Siz o kadina o evden ceker alirsaniz ben guclu kadin derim size, ama bu yaptiklarinizla size sadece 'hadsiz' denir. Kavramlari belli ki fazlasiyla karistiriyorsunuz.
Aslında yardım etmeyeceksin. İyice çaresiz kalacak tamam çok üzücü ama bir anne biraz güçlü olmalı madem çocuğu aç, çareyi ayağına beklemek yerine çareyi arasın. Nereye kadar böyle yardımlarla? Boşansın hiç kalacak yeri yoksa kadın sığınma evleri var zamanla da yeni bir düzen kurar. Kolay değil tamam ama yapacak bir şey yok çözüm aramalı insan.Bildiğim kadarıyla yok. Ona göre çare yok öyle bekliyor düzelir diye. Nasıl olacaksa
Teşekkür ederim, keşke herkes cinsiyetini düşünmedennakadar duyarlisiniz dunyayi sizin gibiler yonetmeli
Oyyyy kadın elli defa söyledi aileyi çok yakından tanıyor sıradan komşu değiller apartman belli ki düzgün bir aile apartmanı konu sahibinin erkek kardeşi vs bir dayak atsa linç ederlermiş zaten adam o yönden pısırıkmış adamda dayak atacak cesaret yok belli ki sadece kumarbaz. Kumarbaz ezik korkak bir adam işte küfür edildiğinde bile haklısın abi abla diyormuş. Sayfanın başından beri okuyorum sizinkine benzer yorumları okumaktan ben bile yoruldum.Çok üzücü gerçekten
Ama sizinki de fazla tepki
Adam acısını karısından çıkartabilir Allah korusun
Oyyyy kadın elli defa söyledi aileyi çok yakından tanıyor sıradan komşu değiller apartman belli ki düzgün bir aile apartmanı konu sahibinin erkek kardeşi vs bir dayak atsa linç ederlermiş zaten adam o yönden pısırıkmış adamda dayak atacak cesaret yok belli ki sadece kumarbaz. Kumarbaz ezik korkak bir adam işte küfür edildiğinde bile haklısın abi abla diyormuş. Sayfanın başından beri okuyorum sizinkine benzer yorumları okumaktan ben bile yoruldum.
Bilemeyeceğim. Ben konu sahibinin doğru söylediğini düşünüyorum az çok tanıyorsam. Önceki konularından vs bana samimi geldi. Ki hassas olduğu bir konuda neden yalan söylesin. Konu sahibinin anlattığı gibi pısırık adam çok gördüm bir de kumar bağımlılığı çok değişik bir şey. Adamı linç ederek dayak atmaması yönünde korkutabilirsin ama adamı öldürsen kumardan vazgeçmez var böyle insanlar.O kadar pisiriksa korkutsunlar kumar da oynamasın o zaman, apartman bir olup alsınlar elinden parasını karısına versinler.
Ben bu adam pisirik asla dövemez durumunu konu sahibinin tepkiler sonrası uydurdugunu düşünüyorum.
Sizene benim karakteristik özelliğimden.iyi o zaman toplanıp karısını döven erkeklere telefon açalım ve onlara küfredelim. neden çünkü bu bizim doğrumuz... böyle bişey olabilir mi? siz sonuç beklemiyor olabilirsiniz ama hayatı kendi doğrularınıza göre yaşarken başkalarının hayatını da etkileyebileceğinizi bilmeniz lazım. kendimi tutamıyorum demişsiniz, tutun. iradesiz misiniz?
Ya bu sanal yerde yalan söyleyerek madalya felan alınıyorda ben mi bimiyorum acaba?O kadar pisiriksa korkutsunlar kumar da oynamasın o zaman, apartman bir olup alsınlar elinden parasını karısına versinler.
Ben bu adam pisirik asla dövemez durumunu konu sahibinin tepkiler sonrası uydurdugunu düşünüyorum.
Biliyorum canım,biliyorum.Bayan adına boşansın vs diyoruz ama sen de söylesen hepimiz bir araya da gelsek sanırım zor. Haliyle sen sürekli çaresiz durumlarını duyup üzüleceksin. Gittiğin zaman cesaretlendir bayanı biraz boşanması için. Sen ne düşünürsün bilmem ama ben son çare olarak o çocuğu ellerinden kurtarmaya çalışırdım eğer kadın aciz bir şekilde beklemeye kararlı ise. Kadının eşine de iyi yapmışsın bence içinde kalmamış. Hadsiz diyenlere acımasız yorum yapanlara takılma az çok biliyoruz burada sırf insanları iğneleme amaçlı fırsat kollayanlar var zaten. Hoşlarına gidiyor cevap bile verme bence.
Bakın benim tepkim zaten fazla.Çok üzücü gerçekten
Ama sizinki de fazla tepki
Adam acısını karısından çıkartabilir Allah korusun
Sizene benim karakteristik özelliğimden.
Sadece konuya yorum yapın.
Gerisi sizi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?