Bir insan küçücük evladını nasıl aç bırakır!!!!!

Haddimi gayet biliyorum.
Siz sınırınızı fazla aşıyorsunuz farkında mısınız?
Bana hadsiz diye kimse burada diyemez.
Tanımadığınız insana hadsiz diyemezsiniz.
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki ne yapmışım.
Saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Bana hadsiz diyemezsiniz.
Size mi karışıyorum sanki.
Hala ezme çabaları boğuluyorsunuz farkında olun.
Hadi ben saygımı bozmadan başka konulara yönelin
Belki orada sözünüz geçer.

Bildiğim kadarıyla yok. Ona göre çare yok öyle bekliyor düzelir diye. Nasıl olacaksa
Aslında yardım etmeyeceksin. İyice çaresiz kalacak tamam çok üzücü ama bir anne biraz güçlü olmalı madem çocuğu aç, çareyi ayağına beklemek yerine çareyi arasın. Nereye kadar böyle yardımlarla? Boşansın hiç kalacak yeri yoksa kadın sığınma evleri var zamanla da yeni bir düzen kurar. Kolay değil tamam ama yapacak bir şey yok çözüm aramalı insan.

nakadar duyarlisiniz dunyayi sizin gibiler yonetmeli
Teşekkür ederim, keşke herkes cinsiyetini düşünmeden
Sadece akıllıca,vicdanlı şekilde yanlışın karşısında,
Dik durabilirse.
Susmasa mesela kimse, avazı çıktı kadar bağırabilse
Dokunabilse herkes herkese.

Bayan adına boşansın vs diyoruz ama sen de söylesen hepimiz bir araya da gelsek sanırım zor. Haliyle sen sürekli çaresiz durumlarını duyup üzüleceksin. Gittiğin zaman cesaretlendir bayanı biraz boşanması için. Sen ne düşünürsün bilmem ama ben son çare olarak o çocuğu ellerinden kurtarmaya çalışırdım eğer kadın aciz bir şekilde beklemeye kararlı ise. Kadının eşine de iyi yapmışsın bence içinde kalmamış. Hadsiz diyenlere acımasız yorum yapanlara takılma az çok biliyoruz burada sırf insanları iğneleme amaçlı fırsat kollayanlar var zaten. Hoşlarına gidiyor cevap bile verme bence.

Çok üzücü gerçekten
Ama sizinki de fazla tepki
Adam acısını karısından çıkartabilir Allah korusun

Çok üzücü gerçekten
Oyyyy kadın elli defa söyledi aileyi çok yakından tanıyor sıradan komşu değiller apartman belli ki düzgün bir aile apartmanı konu sahibinin erkek kardeşi vs bir dayak atsa linç ederlermiş zaten adam o yönden pısırıkmış adamda dayak atacak cesaret yok belli ki sadece kumarbaz. Kumarbaz ezik korkak bir adam işte küfür edildiğinde bile haklısın abi abla diyormuş. Sayfanın başından beri okuyorum sizinkine benzer yorumları okumaktan ben bile yoruldum.

O kadar pisiriksa korkutsunlar kumar da oynamasın o zaman, apartman bir olup alsınlar elinden parasını karısına versinler.

Ben bu adam pisirik asla dövemez durumunu konu sahibinin tepkiler sonrası uydurdugunu düşünüyorum.

Para vererek yardım yapmış olmuyorsunuz bence.
Çocuğa iyi bakılmıyorsa devlet korumasına aldırmak daha mantıklı.
En azından çocuk da biraz çabaladığında devlet kendi bünyesinde iş sahibi de yapıyor.
Ama böyle giderse ne çocuktan bi hayır gelir ne de o aileden.
kadın boşanmak da istemiyormuş, sizin yardım yapmanızla düzelecek bir durum değil sanki bu.

Bilemeyeceğim. Ben konu sahibinin doğru söylediğini düşünüyorum az çok tanıyorsam. Önceki konularından vs bana samimi geldi. Ki hassas olduğu bir konuda neden yalan söylesin. Konu sahibinin anlattığı gibi pısırık adam çok gördüm bir de kumar bağımlılığı çok değişik bir şey. Adamı linç ederek dayak atmaması yönünde korkutabilirsin ama adamı öldürsen kumardan vazgeçmez var böyle insanlar.

Sizene benim karakteristik özelliğimden.
Sadece konuya yorum yapın.
Gerisi sizi ilgilendirmez.

Ya bu sanal yerde yalan söyleyerek madalya felan alınıyorda ben mi bimiyorum acaba?
Hani çok iyi uydurursun alkış tutulur felan.
Vaktimi doğrulara harcamaktan,
Yalana asla ne zamanım olur nede bende yeri.
Yalan zayıf insanların silahı.
Doğru akıllı insanların...

Biliyorum canım,biliyorum.
Çok teşekkür ediyorum sana,beni çok net anlamışsın.
Aynen ne dediysen copy paste yapıyorum.
Bu kadar güzel anlattın

Çok üzücü gerçekten
Bakın benim tepkim zaten fazla.
Ama şöyle ki daha fazlasını hakeden bir yaratık.
En azından benim gözümde.
Ama bakıyorum hayır niye fazla olsun ki,
Daha da beter olsun. Diyorsun
Çok şükür karısı şuan gayet iyi.
Çok teşekkürler

Dün öğlen saatinde,
Kadının k.v k.p tamamen taşınmışlar.
Onlarında durumu fazla yok hem 2 ayrı kira ödenmesin. Hem 1 Işık'ta hep beraber oturur,
1 tencerede hepberaber yeriz demişler.
Kirayı k.p öder.
Kadının eşi çocuk ev masrafları (yoksa uyarı mı ne varmış bir şikayet daha edilirse ceza evine girermiş. Tam çeviremedim yanlış olmasın)
K.v çocuğa bakacak kadın ufak tefek çalışacak.
Zaten iş konusunda yardımcı olacağım umarım.
Bu şekilde merak eden arkadaşlarım.
Bu fikri k.p'e o gün aradığımda ısrarla söylemiştim.
Sonunda yapmışlar.

Ayrıca birşeye de açıklık getireyim.
Bende o kadar büyük yardımlar etmiyorum ufak tefek yani yapıyorum hakkım var şöyle böyle diye de düşünmüyorum.

Umarım daha iyi olurlar hızlı bir şekilde yaptılar bakalım.

sizin adama yaptığınız her şey kadına ve çocuğa dönecek. kadını ikna etmeniz lazım. gerekirse 183 ü arasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…