bır kadın cocuk ıster...
anne olmak...mınıcık ellerı sıkısıkı tutmak....sutuyle benlıgıyle besleyıp yourmak ıster...
bır kadın cocuk ıster....
analıgı tatmak...sewdıgı benımsedıgı hayatı paylastıgı yol arkadası,askı mutlulugu tattıgı erkekten bır parcayı ,dunyanın en mucuzevı varlıgını hayata getırmek tam anlamıyla BıZ olmak ıster...
bir kadın cocuk ıster....
içinde olan en akılalmaz en mucızevi en inanılmaz en en...en bambaska olayı yasamak ılıklerınde hısetmek...ve o ayrıcalıgı tatmak ıster.....
bır canlıyı dunyaya getırmek oyle kutsal oyle guzelki....içindeki kıpırtısı,tekmelerı,bulantılarıyla bıle oyle ayrıcalıklı bır duygukı Rabbım herkeze tattırsın....herseyi parayla satın alabılırsın belkı herseye calışarak iş gucuyle sahıp olabılırsın..ama bır bebeğe kavusmak...Onun ozlemını yasamak...ve her ay,9 ay boyuncada Onu saglıkla dunyaya getırene kadar,o yasadıklarına o hısettıklerıne hiç bır zaman paranla yada calısarak sahıp olamazsın canım....
ben 4 yıllık ewlıyım.ılk 2 yıl bız korunuk..gezelım tozalımpara bırıktırelım borcları kapayalım..vs dıe...
sonra ıstedık..ve yaklasık1,5 yıl denedık...tedawıler...iğneler....vsve her ay ACABAYLA yasadım..her ay gozyası....SUKUR KI ALLAHIMA nasıp ettı bu duyguyu bana...35 haftalık hamıleyım..ve suan oglumu hiç birseye deişmem...bu karsılıksız bır sewgı oyle katıksızkı....tarıfı bıle cok zor....ve tek dılegım oglumu kucaklayacaım gunu gormek...Ona kavusmak......
daha cok basındasın belkı ewlılıgının..zamanla deişir belkı fıkırlerın....sewgıler.....