- 23 Ağustos 2012
- 51.245
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.579
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok pozitif bir mesajdiArkadaslar neden guldunuz ya:) ben uzun zamandir evliyim piyasadan geri kalmisim demek ki yaslanmisim::) @aslapesetmemLizz @Mandalinakolik
aynen ben birinin evli olduğunu duysam değil bakmak yolumu değiştirirm.
7Çünkü kendiside konuşmak istediği için ayrıldığında konuşup kartını vermek istemiş başka açıklaması yok. Bir insan istemezse hiçbirşey yapmaz ama istemiş demek ki kartını vermiş. Adam suçlu konu sahibi ondanda suçlu bana göre![]()
bence mantıklı. eğer merak ediyorsan laf arasında sorabilirsin tabi ki. veya arkadaşı falan yok mu sorup soruştursanBu benim de aklıma geldi. Adam sonradan evli yazılarını kaldırmıs. Belki sosyal medyayı aktif olarak kullanmıyordu. Boşanınca güncelleme yapmadı. Konu sahibinden de hoşlanınca güncelleme yaptı belki.
İşte sorun bu ne yapmaya çalıştığı zaten ortada değil mi? Onun ağzından duyarak ne elde edeceksin ki böyle bir ortam hazırlıyorsun. Çok enteresan valla ben böyle iğrenç bir adamla bir kelime bile etmemAslında ben şunu merak ettim. Ben görmeyebilrdim evli olduğunu. Ki görmezdim de. Onun ne yapmaya çalışacağını görmek
Aynen adam yalanlarla kendini sevdirecek belki yatağa atacak ilişkinin üstünden aylar geçince evliyim ama boşancam şöyle şöyle sorunlarım var diyecek vs vssHoşuna gitmiş belli ki![]()
Herkese nerhaba,
İşyerinde yeni bir eleman gördüm. Sadece selamımız vardı ama sürekli bakışıyoruz. kurumsal bir yer olduğu için çok kalabalık. Herkesin departmanları farklı.
Ben bu kişinin adını falan öğrendim. Sosyal medyadan araştırdım. Birde ne göreyim "evli" yazıyor. Tabi ben öyle olduğunu görünce hiç oralı olmadım. Ama bu hala bana bakmalar ben artık karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama anlamıyorumda drrdi nr niye bakıyor falan diyorum kendi kendime.
Neyse sonra bu işyerinden çıktı. Geçen gün işyerine gelmiş evrak için. Selam verdi bende nasıl olsa çıktı gitti artık diyerek biraz muhabbet ettim. İşlerle ilgili.
Kartını verdi bende verdim. Sonra bayramımı kutladı. Brnde kutladım.
Sonra ben bunun tekrar soayal medyasına baktım. Bu tabi brnim daha önceden baktığımı ismini bildiğimi falan bilmiyor. Ne göreyim evli olduğunu falan hepsini kaldırmış. Gözükmüyor.
Ve sürekli işyerinin etrafında dolaşıyor. Görüyorum. Bana mesaj atıyor normal havadan sudan mesajlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hayatında biri var mı dedi yok dedim senin varmı dedim yok dedi. Sen evlisin neden böyle yapıyorsun diyemedim. Demek istemedim. İlgileniyormuş gibi olmak istemiyorum. Ama ne yapmaya çalışıyor.
Demekki diyorum ben daha önce bu kişinin faceine bakmasam belkide gerçekten benden hoşlandığını düşünürdüm. İnsanlar neden böyle yalancı. Birde görseniz gayet terbiyeli birine benziyor. Kendime kızıyorum hiç aklıma gelmezdi evli olacağı. Hiç ihtimal vermezdim yani. Demek beni kandıracaktı belkide.
Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Bana bir akıl verin hanımlar