Bir insan neden evli olduğunu gizler

"Sormaman lazim" degil de neden görüşecekmişiz ki diye sormaniz lazimdi
Ben de olsam imadan anlamazdim erkeklerin çoğu net ifadelerden anlar imadan değil
Evli adamın ilgisini anlamamış olamaz bence. Acılara yürüyorum korkmuyorum misali gidiyor konu sahibi

Soru ne olmaliymis acaba.
Ben de anlamadim o kısmı
Goruselim mi demis
Sanırım konu sahibi evliyim diyene kadar umutlandi hala umutlu gibi :işsiz:

Çok özür dilerim ama görüşmek istemeyen engeller geçer. Bu hanımefendinin ilgi hoşuna gitmiş ve muhabbeti devam ettirip, egosunun okşanması hoş gelmiş sanırım zira muhabbeti devam ettirmek ister tarzda soru sormasına başka bir açıklama bulamadım ben.
iste bence de ilgi hosuna gitmis
Kendince konuşmasını masumlastirmaya ve bunu basta kendine inandirmaya calisiyor
Bu cevabı görmedim. Adam belkide öyle görüşmek olmaz, gel ailemden iste diye anladı.
ahaha hangi ailesinden? Karisindan mi:confused:
Evli adamın ilgisini anlamamış olamaz bence. Acılara yürüyorum korkmuyorum misali gidiyor konu sahibi
Yarin adamla birlikte olsa belki evli oldugunu söyler ya da bosandim der diye merak edip gittim der

Ah konu sahibi arkadasim yazsa da bosverin engelleyip gecin
Ya da direkt bana neden evli oldugunu söylemedin beni oyaladin diye yüzüne vurabilirsiniz bence dumura ugrayip bir daha kendi yazmaya cesaret edemez zaten

Aslında ben şunu merak ettim. Ben görmeyebilrdim evli olduğunu. Ki görmezdim de. Onun ne yapmaya çalışacağını görmek
1000 bilinmeyenli denklem değil sonuçta neden gizlediğinin sebebi ortada ve yeterince açık :D açık olmayan sizin niye ısrarla adamla görüşmeye devam ettiğiniz

Herkese nerhaba,
İşyerinde yeni bir eleman gördüm. Sadece selamımız vardı ama sürekli bakışıyoruz. kurumsal bir yer olduğu için çok kalabalık. Herkesin departmanları farklı.
Ben bu kişinin adını falan öğrendim. Sosyal medyadan araştırdım. Birde ne göreyim "evli" yazıyor. Tabi ben öyle olduğunu görünce hiç oralı olmadım. Ama bu hala bana bakmalar ben artık karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama anlamıyorumda drrdi nr niye bakıyor falan diyorum kendi kendime.
Neyse sonra bu işyerinden çıktı. Geçen gün işyerine gelmiş evrak için. Selam verdi bende nasıl olsa çıktı gitti artık diyerek biraz muhabbet ettim. İşlerle ilgili.
Kartını verdi bende verdim. Sonra bayramımı kutladı. Brnde kutladım.
Sonra ben bunun tekrar soayal medyasına baktım. Bu tabi brnim daha önceden baktığımı ismini bildiğimi falan bilmiyor. Ne göreyim evli olduğunu falan hepsini kaldırmış. Gözükmüyor.
Ve sürekli işyerinin etrafında dolaşıyor. Görüyorum. Bana mesaj atıyor normal havadan sudan mesajlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hayatında biri var mı dedi yok dedim senin varmı dedim yok dedi. Sen evlisin neden böyle yapıyorsun diyemedim. Demek istemedim. İlgileniyormuş gibi olmak istemiyorum. Ama ne yapmaya çalışıyor.
Demekki diyorum ben daha önce bu kişinin faceine bakmasam belkide gerçekten benden hoşlandığını düşünürdüm. İnsanlar neden böyle yalancı. Birde görseniz gayet terbiyeli birine benziyor. Kendime kızıyorum hiç aklıma gelmezdi evli olacağı. Hiç ihtimal vermezdim yani. Demek beni kandıracaktı belkide.
Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Bana bir akıl verin hanımlar
Allahesen sence niye gizler evli oldugunu.Sormana bile gerek yok.Dusurecek kiz ariyorlar.Dikkat et topukla kac.

siz de basiniza dert araniyorsunuz.. bile bile kart alip vermeler felan.. gerek var mi? sen yoluna ben yoluma.. evli adamdan bana ne demeniz lazim. yazik.. karisi konumunda olmak istemezdim.

Ben sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum. Adamla evli olduğunu öğrenmeden sadece bakışmışsınız, sonra evli olduğunu öğrenmişsiniz ama bu sizi durdurmamış, adamla tanışıp muhabbet edip, numarasını alıp vermişsiniz, yetmemiş, mesajlaşmış, adama hayatında biri varmı diye soracak kadar yüz vermiş, sanki bilmiyormuş gibi adamla ilgilendiğinizi belli etmenin malum ilanı olan hayatında biri var mı sorusunu bile sormuşsunuz, adamdan çiçek kabul etmişsiniz yani adamla alenen flört etmişsiniz.
Evli biri olarak eşine ihanet etmeye çalışan adamın kumaşı belli de; evli olduğunu bildiğiniz adamla bu tür ilişkinin yaşanmasına çanak tutan sizde pek masum değilsiz. Burada bu konuda sanki çok duyarlı ve ilkeliymiş gibi konu açarak bizi mi yoksa kendinizi mi kandırıyorsunuz?

Son düzenleme:
Benim anlamadigim, aranizda hicbir samimiyet yokken adamin size hangi curretle hayatinda biri var mi diye sormasi. Daha beteri sizin de ona ayni soruyu sormaniz. Ki sosyal medyasinda evli yazdigini gordugunuz halde. Sonrasinda mesajlar atmis size vs vs. Demek ki o cesareti almis sizden. Sizin o adamdan ne farkiniz kaldi simdi?

Ben belki boşanmış olabilir diye düşündüm.. sonuçta durduk yere her şeyi kaldıramaz evli bir insan eşi tepki verirdi..
Ama onun dışında sizin tavrınızı anlayamadım. Adama numaranızı vermiş, hayatında biri varmı diye sorduracak kadar samimi olmuş, sonra da ben ona evli misin diye sormadım ilgileniyor gibi görünmek istemedim diyorsunuz. İlgisi hoşuma gitti desenize siz şuna.

Ben sizin gibi kadınları cidden anlamıyorum. Adamla evli olduğunu öğrenmeden sadece bakışmışsınız, sonra evli olduğunu öğrenmişsiniz ama bu sizi durdurmamış, adamla tanışıp muhabbet edip, numarasını alıp vermişsiniz, yetmemiş, mesajlaşmış, adama hayatında biri varmı diye soracak kadar yüz vermiş, sanki bilmiyormuş gibi adamla ilgilendiğinizi belli etmenin malum ilanı olan hayatında biri var mı sorusunu bile sormuşsunuz, adamdan çiçek kabul etmişsiniz yani adamla alenen flört etmişsiniz.
Evli biri olarak eşine ihanet etmeye çalışan adamın kumaşı belli de; evli olduğunu bildiğiniz adamla bu tür ilişkinin yaşanmasına çanak tutan sizde pek masum değilsiz. Burada bu konuda sanki çok duyarlı ve ilkeliymiş gibi konu açarak bizi mi yoksa kendinizi mi kandırıyorsunuz?

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ama evlisiiiiinnnn,
benim değilsiiinnn
Yıllar önce nerdeydiiiinnn

Çok geciktik sevgiliiiiiimmmmm
Bunu yazmaya gelmiştim ben de :KK9:
evlidir o ya, senin evli olduğunu biliyorum demeliydiniz, karışık ileti vermeye ne gerek var ki? Çok yorucu değil mi bu şekilde? Şüphe varsa ihtimal yüksektir.
sorsan da boşanmak üzereyim karım şöyle böyle zaten benle hiç ilgilenmiyordu der atar tutar, evine gidince de karısından ödü kopup gök diyemez, instagramlarında mıç mıç resimler vardır. bir kaç ay sonra bebek görmeye gidersiniz.

Back
X