Bence olmalı.Üstüne ne kadar düşerseniz o egosu tavan yapar.Çocuk gibi ya bu nedir böyle ortada bir sorun varsa “sonra konuşalım” denir ama konuşulur.Yazma etme diyeceksiniz olmuyor.
Nedeni sizi sevmiyor olması olabilir mi?ya da git başımdan yazma bana gibisinden cevaplar alıyorum.
Yazma etme diyeceksiniz olmuyor.
İnşallah evlenirsin çünkü biribirinizi çok seviyorsunuz. Böyle birbirini seven çiftler evlenmeliKonu her zaman ki gibi sevgilim. Lanet ediyorum artık kendime. Kafayı yedim.
Bugün kavga ettim. Suçlusu elbette o ama kabullenmiyor. Aksine burnunu dikerek benimle hem konuşmayı reddediyor hem de yaşanan şeylerin suçlusu benmişim gibi bir hissiyat yaratıyor. Yazıyorum yazıyorum ya görüldü atıyor ya da git başımdan yazma bana gibisinden cevaplar alıyorum. Ya hu beni hem tersliyorsun ben sesimi çıkarınca kabahatlisi neden ben oluyorum. Bana neden böyle davrandığını ben bilmek istiyorum ki sana yazıp duruyorum. Yazma etme diyeceksiniz olmuyor. İnsanın zoruna gidiyor gerçekten. Çocuğun umurunda bile değil ya. İnsan bu gibi olaylar yaşanınca düzeltmek için oturur konuşur. Bir yere varır. İyi de konuşsam kötü de konuşsam değişen hiçbir şey olmuyor. Kafayı yedim.
şu erkek arkadaş olaylarına fazla anlam yüklüyor genç kızlar.gerçektenn yazıkk üzüntüyle sıkıntıyla geçen 10 dakikaya bile yazıkk.sizi mutlu ediyorsa devam yoksa atın hayatınızdan.hayat o kadar kısa ki ve öyle güzel yapacak şeyler var kiii bunları kaçırıyorsunuz haberiniz yok.nasılsa uzunnnn yıllar eş olarak hayatınızda olacak erkek .ne gerek var mutsuzluk veren erkeklere .üzülen kadın değil üzen kadın değerli oldu maalesef günümüzdeBence olmalı.Üstüne ne kadar düşerseniz o egosu tavan yapar.Çocuk gibi ya bu nedir böyle ortada bir sorun varsa “sonra konuşalım” denir ama konuşulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?