Bir insan neden susar?

RunawayMP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
289
210
53
25
Konu her zaman ki gibi sevgilim. Lanet ediyorum artık kendime. Kafayı yedim.
Bugün kavga ettim. Suçlusu elbette o ama kabullenmiyor. Aksine burnunu dikerek benimle hem konuşmayı reddediyor hem de yaşanan şeylerin suçlusu benmişim gibi bir hissiyat yaratıyor. Yazıyorum yazıyorum ya görüldü atıyor ya da git başımdan yazma bana gibisinden cevaplar alıyorum. Ya hu beni hem tersliyorsun ben sesimi çıkarınca kabahatlisi neden ben oluyorum. Bana neden böyle davrandığını ben bilmek istiyorum ki sana yazıp duruyorum. Yazma etme diyeceksiniz olmuyor. İnsanın zoruna gidiyor gerçekten. Çocuğun umurunda bile değil ya. İnsan bu gibi olaylar yaşanınca düzeltmek için oturur konuşur. Bir yere varır. İyi de konuşsam kötü de konuşsam değişen hiçbir şey olmuyor. Kafayı yedim.

ya da git başımdan yazma bana gibisinden cevaplar alıyorum.
Nedeni sizi sevmiyor olması olabilir mi?

Kıyas sevmem ama 3 buçuk senelik evliyim. Eşimle birbirimize git başımdan demedik hiç.

Sizinki daha şimdiden başladıysa... evlenince başından gitmeyi size bırakmaz. Sizi tuttuğu gibi atar başından.

İnşallah evlenirsin çünkü biribirinizi çok seviyorsunuz. Böyle birbirini seven çiftler evlenmeli

Yahu adamın umrunda bile değilsin anlamıyor musun ? Değer veren seven adam sen suçlu dahi olsan çıldırır konuşmak için çabalar susmaz , Bikere senin üzülmene dayanamaz ben 7 senemi heba ettim böyle bir ş.erefsize.olan bana oldu hayatımı heba ettim en güzel yıllarım çöp oldu artık elimden negelir ki, çok şükür şimdi kıymetimi bilen bi İnsanla evliyim ama o günlerde döktüğüm gözyaşlarımı hiçbir şey unutturmuyor,Kendinize gelin boş insanlar için üç günlük hayatınızı heba etmeyin son pişmanlık fayda etmiyor..

Biz erkek arkadasiniz neden sustugunu bilemeyiz. Cani istemiyordur, karakteri oyledir, size deger vermiyordur, odundur vs.

Asil siz niye iletisim kuramadiginiz sizi dinlemeyen birine gitmekte bu kadar israrcisiniz? Cok mu vazgecilmez biri? Sorunlar cozulur ancak sorunlari konusmaya bile yanasmayan birine ne yapilir bilemiyorum. Ben ugrasmam. Siz kendiniz karar verin. Hayatiniz boyunca neden boyle yapti neden sustu diye sorgulayacksaniz,buna raziysaniz devam edin.

Bence olmalı.Üstüne ne kadar düşerseniz o egosu tavan yapar.Çocuk gibi ya bu nedir böyle ortada bir sorun varsa “sonra konuşalım” denir ama konuşulur.
şu erkek arkadaş olaylarına fazla anlam yüklüyor genç kızlar.gerçektenn yazıkk üzüntüyle sıkıntıyla geçen 10 dakikaya bile yazıkk.sizi mutlu ediyorsa devam yoksa atın hayatınızdan.hayat o kadar kısa ki ve öyle güzel yapacak şeyler var kiii bunları kaçırıyorsunuz haberiniz yok.nasılsa uzunnnn yıllar eş olarak hayatınızda olacak erkek .ne gerek var mutsuzluk veren erkeklere .üzülen kadın değil üzen kadın değerli oldu maalesef günümüzde

Yengeç burcu olabilir mi

Şakası bi yana bazı insanlar kavgadan tartışmadan kaçıp sorunları halı altı etmeyi severler. Bana göre çok sıkıcı ve yanlış her şey biriktirmeden konuşulmalı. Üstüne bi de git başımdan diyen adamla iletişim kurmaya çalışmak saçmalık cilalı taş devrinde çünkü daha anca... Kendinize yazık valla gayet düzgün adamlar var ne çekiceksiniz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…