Bir insan neden susar?

Bunu anlamam için 2 yıl acı çekmem gerekti gerçektende noktası virgülüne kadar haklısınız.

yengeç mi?
benim de başımda şuan bir yengeç erkeği var. ve bi tarafımdan ayrılmıyor.
tam tersi bildiğin yapışmış bir şekilde etrafımda dolanıyor.
henüz git başımdan demedim ama desem de gitmez ona eminim.
konuya gelirsek. bence biraz rahat bırak. sen üstüne düştükçe aynı şekilde davranacaktır

Ayrıl gitsin neden uğraşıyorsun ki? Sende bir garipsin bence psikologa görün...

Bak şimdi gece gece laf yedik yengeciz diye. Bir kere ben çok iyiyim tamam mı hiç öyle yapmam ,beni ağlattın. Ponçikello kocişkomda yengeç ,çok kırıldım ona sorunları halı altı etmeyi seviyor dedin diye , uyandırayım o da ağlasın

Bu kadar laçka olmuş bir şeye gerçekten ihtiyacınız var mı? Birbirinizi anlamıyorsanız zaten bu iş olmuyordur. Demişsiniz zaten anlamıyorum, onu ve sizi anlayan, yormayan, değer veren biri mutlaka çıkar.

Sen geri çekildiğinde karşı taraf geliyor genelde. Etki tepki.

Belki siz cok konusuyorsunuz diye o susuyordur
Napsin garip

ayrılabilirsin mesela?

Kaçan kovalanır. Ne kadar üstüne düşerseniz kovalanmak o kadar hoşuna gidecek ve kendini geri çekecektir. Belli ki haklı ya da haksız her tartışmada üsteleyen, konuşmak için çaba sarfeden siz olmuşsunuz. O da buna alışmış ve egosunu okşamanıza müsaade ediyor her seferinde. Yapmayın, üzülürsünüz.

umursamayan insan susar

Neden yazma demeyin olmuyor diyorsun? Birinin asla yazmasını istemediğini ve o kişinin hastalıklı bir şekilde seni rahatsız ettiğini düşün. Ha evet o kişi sensin şuan onun gözünde. Yazdıkça ondaki iyi hisleri açığa çıkarmıyorsun sadece çok itici geliyorsun ve bence kendine biraz iyilik yap ve yazmayı kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…