Bir insan neden whatsappta son görülmesini sürekli kapatıp açar?

Son görülmesini kapatıyordur, sonra birilerinin son görülmesini kontrol etmek için açıyor, sonra tekrar kapatıyordur.

Bir de "21 - 31 yaş, 1 yıllık ilişki" oldu o zaman

Bir sebebi olması da gerekmiyor ki
Benim de hep kapalıydı
Sıkıldım öyle açtım
Amaçsız ama eğlenceli oldu

Mücerred yine mi whatsapp meselesi? Ortada bir hatun var, bir süredir tanışıyorlar ama henüz adı konulmuş bir şey yok. Seni üzmek istemem ama yakında alırsın haberini, lütfen artık bu adamı takip etmekten vazgeç.

Peki Nasil bu kadar emin oldunuz

Görme gibi Bi şansim da yok o sosyal medyaya pek foto koyan biri degil.

Neyse olan olmuş ama bil ki adam birinden hoşlanıyor ve onun son görülmesine bakıyor, yani onu takip ediyor. o yüzden arkadaş falan da kalma. Rehberinden sil gitsin. Kendine uğraşlar bul
Bilmiyorum kendine pek güveni olmayan biri. Üniversite mezunu ama kafasina göre is bulamadigi icin sürekli iş değiştiriyor. 31 yasinda lakin birikimi, birikim düşüncesi, evlilik fikri vs hiçbirşey yok hayattan biktim kimseyi istemiyorum diyordu. Biri varsa cok şaşırırım doğrusu

Emin ol o sana öyle diyordur ay zaten böyle birinden ayrılman da iyi olmuş. Ömür torpusu valla..

Artık lütfen vazgeç. Israrımla görüştük, biraz yalvardım, ikna edemedim, ara dedim diyorsun, arayan soran yokmuş. Lütfen yoluna bak artık. Kararını verip ayrılmış. Sen de bu kararı kabullenmeye çalış lütfen. Arkadaş da kalma, çünkü o zaman sıkıldıkça seninle iletişim kurup geri çekilebilir. Çok yıpratıcı olur senin için. Ayrıca unutman zorlaşır hep beklentin olur.
Daha çok küçük yaşın zaten, lütfen kendi hayatına bak. Bir iş bul bir an önce, bir daha da sevgilimle buluşamıyoruz diye işten ayrılma lütfen. Böyle durumlarda insanlar olan zamanlarını en iyi şekilde değerlendirir, sevgiliyle görüşmek için işten ayrılmak ne demek. Lütfen bundan sonra birini severken, kendini yok sayma. Hayatının sonuna kadar yanında olacakmış gibi hayatından bu kadar özveride bulunmamaya çalış.
Hem 10 yaş da senin yaşın için biraz fazla geliyor bana, beklentiler ve bakış açıları çok farklı olabiliyor. .
Lütfen dönüp bakma artık ardına, hatta sil numarasını engelle. Tut kendini lütfen, iletişime geçme bir daha. Umarım o da arayıp aklını kurcalamaz da bir an önce toparlanabilirsin.
Üzme kendini, inan hepsi geçecek, ayrılığı kabullen artık, acını yaşa, yasını tut. Sen de atlatmak için biraz çabalarsan tüm bunlar geçecek ve hayatına sandığından da daha çabuk devam edebilecek duruma geleceksin, merak etme..

Cok teşekkür ederim..zaten benim en büyük hatam hep biri olduğu Zaman (erkek arkadas olsun, kız arkadas olsun) hayatımın sonuna kadar benimle olacak diyorum. Bağlanıyorum. Kendimi düşünmez hale geliyorum .. İnsanlarda böyle bırakıp gidiyor işte.

Elbette bağlanacaksın, elbette fedakarlık yapacaksın ama benim bu konuda bir ölçütüm var, sana da tavsiye ederim.
"Yarın beni terk etse, hatta sağlam bir kazık yesem, yaptığım fedakarlığa pişman olur muyum?" diye sorarım kendime bir özveride bulunmadan önce.
Ben de birçok fedakarlık yaptım, ama ne yalan söyleyeyim, ilişki iki yıllıkken büyük fedakarlıklar yapmadım, ancak 4-5 yıl sonra karşılıklı olarak başladı gerçek anlamda fedakarlıklarımız. Yaptığımda da helali hoş olsun, yarın çekip gitse pişman olmam, ben içimden geleni yaptım, diyerek yaptım. Ayrıca bu fedakarlık olayını hep dengede tuttum, fedakarlık yaptım, evet, sonra karşımdakinden de gördükçe daha çok yaptım. Diğer türlü içimden de gelmezdi sanırım. Hem bir ilişkinin yükü tek tarafın sırtına binerse olmaz ki, değil mi?
Ayrıca işini elbette ilişkin için de bırakabilirsin, sevgilini daha çok görmek için, ama yerine yeni bir iş bulur öyle bırakırsın, o zaman olur elbette, bunu yaparken de karşı tarafa "kendime zaman ayıramadığımdan ayrıldım işten" dersin. Onu görmek de kendine dair bir şey neticede..
Özetle bence önce can sonra canan...
Umutsuzluğa kapılma, daha gerçekten çok gençsin.. Kendi kıymetini sakın unutma, olur mu, göz ardı etme ki başkaları da kıymetini görsün, bilsin... Umarım bir an önce biraz kendini toparlarsın...

Peki ya Birgün dönerse umudunu Nasıl siler atarim içimden? Ne yapmam gerekiyor geçmesi icin?
Arayacagim demişti çünkü.. Keşke öyle demeseydi ...

Peki ya Birgün dönerse umudunu Nasıl siler atarim içimden? Ne yapmam gerekiyor geçmesi icin?
Arayacagim demişti çünkü.. Keşke öyle demeseydi ...
Bunun için öncelikle, arasa bile bir ilişki yaşamayacağınızı kabul et. Yaşayacak olsaydınız, görüştüğünüzde barışırdınız.
İlişkiniz nasıldı nasıl ayrıldınız bilemiyorum ama görünüşe göre kafasında zaten bitirmiş. Umut göremiyorum bu yüzden, sen de biten bir şeyde umut görmemelisin.
Şimdi bu saatten sonra arasa, bir ilişki olmayacağı halde seni yıpratmaktan başka ne işe yarar, değil mi?
O umudu bitirmen için senin de kabul etmen lazım. Gerçekten ayrıldık diyebilmen lazım.
Arayacağım diyip bugüne kadar aramaması bile umudunu silip atmak için yeterli değil mi? En azından aramak istemese bile bir mesaj yazıp, biz arkadaş da kalmamalıyız, görüşmeyelim tekrar diyebilirdi. Bunu bile yapmıyorsa zaten ne hayır gelir bu adamdan? Yalvaracak duruma düştüğün halde sana tekrar bir şans vermemesi de ayrılığı kabullenmen ve umudu kesmen yeterli sebep sanki.
Kimsenin sevgisine değer biçemem elbet. Ama pek çok nedenden bir ilişki sonlanabilir. Sevgi olsa bile. Bunu kabul etmen gerek önce. Sevgi vardır yoktur bilemem ama sevgi yetmebilir iki insanın bir ilişki yürütmesine, bunu kesin olarak söyleyebilirim.
Ayrıca çok mu kavga dövüş halindeydiniz de bıktım artık hayattan kimseyi de istemiyorum diyor? Öyleyse zaten ilişki denen şey öyle bir şey değil, o kaosa bağımlılık yaratmışsındır, ikinize de yazık olmaması için ayrılmanız daha hayırlı, demek ki uyuşmuyormuşsunuz, derim.
Yok sen gayet ılımlı olduğun halde bu lafları söylüyorsa, seninle mutlu değil, ağzınla kuş tutsan da mutlu olmayacak bu adam zaten, derim.
Kendinden ve geleceğinden umudunu kaybetme ama bu adamdan umudu kes artık derim.
Kabullen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…