Bir insan neden whatsappta son görülmesini sürekli kapatıp açar?

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Sevgilimle 10 gün önce ayrıldık. En son benim isteğimle 5 gün önce buluştuk.. Yalvardim biraz dönmedi. En son otobüse bindirirken beni aramani bekleyeceğim demiştim tamam arayacağım dedı. Ama Zaman vermedi su gün, bu gun diye. Arkadas kalalim diyordu zaten. 5 gündür whatsapp son görülmesini Bi açıyor, Bi kapatiyo. Ama ben mesaj felan atmadim kesinlikle. Ne yapmaya calisiyor olabilir .. Ben 21 o 31 yasinda.. 2 yillik bir ilişkiydi.

Ahahaa işte ben

Zırt pırt açar kaparım...hiçbir sebebi de yok...oynarken can sıkıntısı

Ay bende öyle yapıyordum en son ne zaman girdi son görülmesi ne diye bakıyordum elime ne geçecekse
Şimdi birşey oldu mu girmiyorum bile aman bunlar boş iş, son görülmesi görülse nolur görülmese nolur inan çok umursadığından oluyor tüm bunlar. Takmayınca kıymetli oluyorsun

Bu kadar küçük detaylardan anlamlar çıkartmaya çalışmayın. Son görülmeyi takip etmek mesajım gitti okumadı, mavi tık oldu bir şey yazmadı, durumuna bunu yazmış ne demek şimdi bu... Kafaya takmamak elinizde olmuyorsa girmeyin. Gelen mesajlarınıza cevap verin o kadar. Sabahtan akşama kadar whatsup başında olmayın. Başka uğraşlar bulun. Kendimize bu kötülüğü neden yaparız anlamam.

Çünkü son görülme kapatılınca başkalarınınkini de göremiyor ve görmek için açtığında muhtemelen öle kalıyor.

İşte bulamıyorum. 1 ay önce fazla bulusamiyoruz diye isten ciktim kaldim öyle ortada

Manyak olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…