Çünkü son görülme kapatılınca başkalarınınkini de göremiyor ve görmek için açtığında muhtemelen öle kalıyor.Sevgilimle 10 gün önce ayrıldık. En son benim isteğimle 5 gün önce buluştuk.. Yalvardim biraz dönmedi. En son otobüse bindirirken beni aramani bekleyeceğim demiştim tamam arayacağım dedı. Ama Zaman vermedi su gün, bu gun diye. Arkadas kalalim diyordu zaten. 5 gündür whatsapp son görülmesini Bi açıyor, Bi kapatiyo. Ama ben mesaj felan atmadim kesinlikle. Ne yapmaya calisiyor olabilir .. Ben 21 o 31 yasinda.. 2 yillik bir ilişkiydi.
Düşünmeyin efendim... Gidin bi bardak çay için..Kızlar düşünmekten bir hal oldum ya
Manyak olduğu için.Sevgilimle 10 gün önce ayrıldık. En son benim isteğimle 5 gün önce buluştuk.. Yalvardim biraz dönmedi. En son otobüse bindirirken beni aramani bekleyeceğim demiştim tamam arayacağım dedı. Ama Zaman vermedi su gün, bu gun diye. Arkadas kalalim diyordu zaten. 5 gündür whatsapp son görülmesini Bi açıyor, Bi kapatiyo. Ama ben mesaj felan atmadim kesinlikle. Ne yapmaya calisiyor olabilir .. Ben 21 o 31 yasinda.. 2 yillik bir ilişkiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?