iyi bayramlar kızlar.
aklım erdi ereli babam bayramlarda hep huzursuzluk cikarmistir.
hala da öyle ama tabii bizim cocuklugumuzdaki gibi değil. cocuklar buyunce biraz daha cekiniyorlar artık.
ama ne gerek var. bayram günü neden surat beş karıs olur? neden ufak tefek şeylerden tartışma cikarmaya calisirlar. anlamiyorum sanirim asla da anlayamayacağım.
aklima gelen tek şey öfkeden huzursuzluktan beslendikleri.
Çünkü bazı insanlar etrafındaki insanları mutsuz etmekle görevliymiş gibi davranırlar.ya bi talebimiz olsa dicemki ona surat asıyo. ortada hic birsey yokken veya ne bileyim bir beklenti falan bunu yapması.....
BEn şehir dışındayımadamınnelini öpecektim suratini görunce vazgectim yaa. kardeslerim gelince onlarla beraber öptüm yani o kadar diyim size
gülsem mi ağlasam mı bilemedimBEn şehir dışındayım
Usulen aramam lazım diye aradım
İyi konuştuğu halde sesini duyunca bütün tüylerim ayaklanıp kahvaltı ettiler
Babam gibi değilde düşmanmışız gibi hissediyorum zaten hayatımızı zorlaştırmak için gelmiş dünyaya
aynen ya. lavabodaki iki kaba laf söyledi. cevap versem agzina geleni sayip kapilari carpacak yaniBizimde aynı arifeden asılır o surat ve ertesi gün kavga çıkarmaları hiç bişy bulamazsa buzdolabını açar o oraya konulur mu diye kavga çıkartır yazık annelerimize
Aynen bizdeki de öyleBizimde aynı arifeden asılır o surat ve ertesi gün kavga çıkarmaları hiç bişy bulamazsa buzdolabını açar o oraya konulur mu diye kavga çıkartır yazık annelerimize
her şeyleri onlar bilir cay kaşiginin nerede olmasi gerektiginden tutun toruna ne kadar mama yedirilecek hepsi onlardan sorulur.Aynen bizdeki de öyle
Hiçbişey bulamasa o niye orda diye başlar
Her şeye karışmasa çatlar zaten
Iyyy aklıma geldi gece gece
Benim ölsün istediğim bile olur bazen genel olarak iyidr ama bu davranışları yetti kendinden soğutmaya zerre sevmem yani kendisiniaynen ya. lavabodaki iki kaba laf söyledi. cevap versem agzina geleni sayip kapilari carpacak yani
Aynı valla kaynanadan beter herşeye karışır annemden uzak olsun çok istiyorum sevmiyorum da zatenAynen bizdeki de öyle
Hiçbişey bulamasa o niye orda diye başlar
Her şeye karışmasa çatlar zaten
Iyyy aklıma geldi gece gece
Bende istiyorum ölmesini bazenBenim ölsün istediğim bile olur bazen genel olarak iyidr ama bu davranışları yetti kendinden soğutmaya zerre sevmem yani kendisini
İnşallah tez zaman da allah yüzlerine bakar annelerimizinBende istiyorum ölmesini bazen
Ömrümüzden yedi yiyor
Kalan zamanda bari huzuru bulurdu annelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?