bir insan öfkeden huzursuzluktan beslenebilir mi

ssoulfly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
450
653
103
44
iyi bayramlar kızlar.
aklım erdi ereli babam bayramlarda hep huzursuzluk cikarmistir.
hala da öyle ama tabii bizim cocuklugumuzdaki gibi değil. cocuklar buyunce biraz daha cekiniyorlar artık.
ama ne gerek var. bayram günü neden surat beş karıs olur? neden ufak tefek şeylerden tartışma cikarmaya calisirlar. anlamiyorum sanirim asla da anlayamayacağım.
aklima gelen tek şey öfkeden huzursuzluktan beslendikleri.

Al birini vur ötekine bugün bizde aynısını yaşadık. Kavga çıkardı. Bir benim babam sanıyordum

Bizde de ben geriliyorum. Çocukluğumda yaşadığım bayramlar geliyor aklıma.

Babaanne dede bizde yaşadığı için herkes bize gelirdi. Sabah Bayram namazı bitişi itibariyle gelmeye başlarlardı. Çoluk çocuk dahil 1 günde 150 kişi gelirdi(uydurmuyorum, merak edip yazmıştım) ve İnanın bayram bitmesine rağmen gelenler 3-4 gün daha sürerdi. Her gelene mükemmel bir yemek sofrası, yine aynı kişilere 2 saat sonra da börekler sarmalar vs çay sofrası kurulurdu. İnsanlar üst üste yemek yerlerdi. Annem Kazan’larla yemek pişirirdi. bayram sonu çökerdi kadın resmen. Şimdi de şeker hastası oldu zaten.
Bayram benim için travmadır. Birkaç gündür aşırı stresliyim. Sadece ailemle beraber olmama rağmen 30 küsür sene önceki yaşadıklarım sanki tekrarlanıyor içimde.

ya bi talebimiz olsa dicemki ona surat asıyo. ortada hic birsey yokken veya ne bileyim bir beklenti falan bunu yapması.....

adamınnelini öpecektim suratini görunce vazgectim yaa. kardeslerim gelince onlarla beraber öptüm yani o kadar diyim size

Bu durum bi tek bizde var sanıyordum. Allah akıl fikir versin mübarek günlerde daha çok cozutuyorlar

adamınnelini öpecektim suratini görunce vazgectim yaa. kardeslerim gelince onlarla beraber öptüm yani o kadar diyim size
BEn şehir dışındayım
Usulen aramam lazım diye aradım
İyi konuştuğu halde sesini duyunca bütün tüylerim ayaklanıp kahvaltı ettiler
Babam gibi değilde düşmanmışız gibi hissediyorum zaten hayatımızı zorlaştırmak için gelmiş dünyaya

gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Bizimde aynı arifeden asılır o surat ve ertesi gün kavga çıkarmaları hiç bişy bulamazsa buzdolabını açar o oraya konulur mu diye kavga çıkartır yazık annelerimize
aynen ya. lavabodaki iki kaba laf söyledi. cevap versem agzina geleni sayip kapilari carpacak yani

Bizimde aynı arifeden asılır o surat ve ertesi gün kavga çıkarmaları hiç bişy bulamazsa buzdolabını açar o oraya konulur mu diye kavga çıkartır yazık annelerimize
Aynen bizdeki de öyle
Hiçbişey bulamasa o niye orda diye başlar
Her şeye karışmasa çatlar zaten
Iyyy aklıma geldi gece gece

annelerimizdeki de ne sabırmış arkadaş. taş olsa çatlardı

Aynen bizdeki de öyle
Hiçbişey bulamasa o niye orda diye başlar
Her şeye karışmasa çatlar zaten
Iyyy aklıma geldi gece gece
her şeyleri onlar bilir cay kaşiginin nerede olmasi gerektiginden tutun toruna ne kadar mama yedirilecek hepsi onlardan sorulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…