bir insan öfkeden huzursuzluktan beslenebilir mi

İnşallah tez zaman da allah yüzlerine bakar annelerimizin
[/QUOTE]
amiin

İnşallah tez zaman da allah yüzlerine bakar annelerimizin
Aslında böyle insanların ömrü uzun olur
Adamda gam yok kasvet yok
Sinirini atar
Stresini atar
İstediğine istediğini söyler
Anı yaşar gerisini düşünmez
Birde o yastığa başını koyduğunda vicdanı sızlamaz
En çok da bu koyar zaten bize
Ölmez bunlar bizi gömerler

ya benim annem ve ailesi de oyle. birbirleriyle kus olurlar barisirlar topluca baskasina kuserler. dedikodusunu yapacaklari sevmeyecekleri hep birileri vardir. herkes kotu onlar mukemmeldir, hep haksizliga ugradiklarini iddia ederler... haftada 1 annem sikinti cikaracak busey bulur bu senin 10 sene once soyledigin bir soz bile olabilir . boyle yasamayi istiyorlar. huzur ister durur annem hep sikinti cikartir huzursuzluk cikartir. allahim beni esimi evlatlarimi onlara muhtac etmesin. senin ki sadece bayram sukur biz heran boyleyiz... ozel gunlerde ise baslarken bir tedirginlik biterken ayri... oyle iste bazilari boyle...

Benim de eşim öyle ama neyse ki yanımızda değil beraber yaşamıyoruz işi dolayısıyla yabancı ülkede mesela bu yaptıklarından kızlarımın haberi yok

Ben çok üzülüyorum neden derseniz böyle görmedim rahmetli büyükbabam ( bana o babalık yaptı kendi babam bakmadı o büyüttü) Bayram seyran bilirdi mekanı cennet olsun

Bayram seyranı geçin en basit bir akşam yemeği bile tüm aile bir arada yenir asla huzursuzluk çıkmaz ola ki öncesinde olan bir problem var ise o da yemekte son bulurdu ...o mütevazi yer sofrasında hem karnımız hem gönlümüz doyardı

Evlenip eşimi böyle gördüğümde büyük hayal kırıklığı oldu gerçekten ne diyeyim allah evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsın amin

Bu tip insanlara dirliksiz yada ordu bozan der teyzem annemde öyle kardeşimde durduk yere olay çıkarıyorlar hayır yani ne anlıyorlar her zaman geçim ehli olmakta fayda vardır ama bu tip insanlarla geçinilmez ağzınla kuş tutsan fayda etmez

ona uysak evet buyuk bi kavga cikardi. anneme uzuluyorum. hepimiz ayrildik bi o kaldi.

Babam diye cvp verecektim ki sizinde babanizmis. Bizim huzursuzluk durumu seneyi bulacak ama aynen benim babamda ofke kin ve nefretten besleniyor. Bugun elini optuysem sirf Allah rizasi icin yoksa icimde zerre sevgi kalmadi. Zaten bosanacaklar. Cok onceden olmasi gerekiyordu. Insan 60inda daha durulur dersin ama yok. Annemin omrunu yedi, yaziklar olsun.

Arkadaşlar çok şükür babam böyle değil ama eşime çok benziyor babalarınız.
Genel karakterleri nasıl ?

Bencil, empati bilmeyen tipler mi?
Sadece kendi rahatını düşünen, sevdiği şeyleri yapan
Yaptığı herşeyi abartan
Kızdığında hakaret küfür eden
Barıştığınızda unutmanızı bekleyen
En ufak bir eleştiri kaldıramayan
Öfke kontrolü olmayan tipler mi

Narsist gibi mi borderline gibi mi.
Bende boşanacağım gerçi kendisinin haberi yok çünkü kızımın mutsuz büyümesini istemiyorum. Sadece kızım için içimde biraz vicdan azabı var. Ama ilerde pişmanlık daha kötü olacak. İşin kötüsü bizsiz çok üzülür mü vs diye hala onu düşünüyorum. (Sevgi kalmadı kesinlikle)

Bazi insanlar huzursuzluktan beslenir. Degistiremezsiniz.
Eviniz ayri ise hic takilmayin derim cunku olan sadece size olur, uzulen siz olursunuz.

Dedem de öyle maalesef. 2 gün kavga çıkmasın adam kurtlanıyor sanki. Rahmetli babaannem neler çekti ondan. Şimdi de kadıncağızın mezar taşına x'in eşi y diye yazdırmış. Kadına hayattayken çektirdikleri bilinmiyormuş gibi. Kadının yanındaki mezarı da kendisi için almış. Mezarında da rahat bırakmayacak kadıncağızı. Babamlar onu oraya gömmemeye kararlı ama. Bayram bayram bütün ailenin asabını bozdu .

Bunun aynısının anne modeli bende var. Sadece bayramda değil maaile tatile bir yere gitseniz burnunuzdan gelir. Alınacak darılacak bir şeyler bulur. Hem bir arada olmak ister hem de kimseyi çekemez.

Son düzenleme:
Demek ki bu genel bi sorun. Bizde de oldum olası öyledir. Bayram demek kavga gürültü gerginlik demek....nefret ederdim o yüzden...

Empatinin e siyle alakası bile yoktur kendisinin
Bencillik denince heykeli dikilesice adamdır
Babalığı saçma sapan kurallar koyup herkesin bunlara uymak zorunda olduğu otorite figürü sanar.Evde hep onun istediği yemekler pişer mesela.O ne yiyorsa herkes onu yemelidir.Ben bunu sevmiyorum de Allahhh yandın sen.Neymiş evde ne varsa herkes onu yermiş.Kişiye özel yemek mi olurmuş!Sadece kendi sevdiği yemekler yapıldığını bilmiyor sanki
Bütün ev onun yaşam alanıdır
O nasıl isterse öyle olmalıdır ama sorsan o hiç karışmaz öyle şeylere
Banyo dolabında makyaj malzemelerim duruyordu mesela
Düşürmüş kırmış heryer batmış
Beni uykudan kaldırıp soruyor bunları buraya sen mi koydun ne işleri var burda diye
O dolap o banyo onundur çünkü
Ömrü hayatımda bir kere köfteyi fazla pişirdim
77 ceddim duydu ama nasıl biliyormusun
Bizim kız çok pişmiş seviyor diye yıllarca kömür olmuş köfteler yedik diye
Sürekli geçmişten bahseder
Sürekli anamın sülalesiyle uğraşır
Olayları çarpıtır nasıl görmek isterse öyle görür
Çok konuşur
Alakasız insanlara bile bizleri kötüler
Sır denen bişey yoktur
Evde olan olmayan ilgili ya da değil herkese herşeyi anlatır
Doğumda kilo aldım.Aksilik ya sinek ısırığını kaşıdım diye selülit enfeksiyonu geçirdim.Bu arada annemle babam yazlıkta.Çağırmamak için çok direndim olmadı annemi aradım gel diye.Bütün bacağım kıpkırmızıydı.Babama söyleme diyemedim adam beni bütün siteye anlatmış.Bacağının üstüne basamıyormuş yeni Doğum yaptı çok kilo aldı diye
Bunu anlatmak normal mi konu komşuya sitenin bekçisine ne benim bacağımdan
Hayatım boyunca her sorunu sakladım zaten sadece sorundur kendisi

Aynı cinsten bir tanede bizde var ,daha arifeden başlar ,narsist kişilik bozukluğu deniyor buna yaşlandıkça bunamada geliyor oh mis

bizimki de dengesizdir. bi bakarsin eser gurler bida bakarsinki iki dk önce bagiran o yaratik sanki o degilmis.sanki hicbisey olmamis gibi konusur güler.
bi espri yaparsn baska bi organindan anlar.
ne biyere giderdi ne de bizi götururdü .

amiin.
kimseyi kimseye mecbur birakmasin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…