Bir insanda hayranlık uyandıran haller.

birse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
375
0
46
Kayseri
çevrenizdeki, hayatınızdaki insanlarda hatta kk'de ki üye arkadaşlarınızdaki büyük yetenekler, küçük nüanslarla sizi hayran bırakan haller neler? kişi ve hayranlık sebebi?

eşim = her zaman safa yatabilme yeteneğine hayranım

Herşeye pozitif yönde bakan, hayattaki birçok şeyi kendine dert etmeyen, olumsuzlukları, olumlu yönleriyle telafi eden bir arkadaşıma çok özenirim

laf sokan birinin karşısında cevap vermeyen insana bayılırım hayranımdır

moraalı bozukken bıle yönetmeyı bılıp
ve harıka kahkalar atan ınsanlara özenırım...

kahkaha atmak istiyorum herzaman ama tebessum edıyorum ıstemeden

kahkahama aşık oysa eşim

çok az attığım içinmi acaba?

Hiç ders çalışmadan yüksek notlar alanlara..

Her giydiğini yakıştıran insanlara..

Çubuk gibi incecik uzun boylu kızlara hayranım..

en kötü, morali bozuk olan anlarda bile normal hayatına hiç bişey olmamış gibi devam edebilen,içlerindeki fırtınayı dışa yansıtmayan insanlara hayranımm

gercek güzelliğeönem verenlere..

-herşeye rağmen dürüst ve samimi olan,
-zorlukların içinde bile durumun olumlu tarafından bakıp şükreden,
-susmak çok zor olsa da olayların ilerlemesini engellemek için öfkesini yutup konuşmayan,
-yanındayken kendinizi çoşkulu, mutlu ve rahat hissettiğiniz insanlara hayranım =)

ha bir de bazen ilişkimizdeki sorunlar hakkında konuşmak için kendimi paralarken, nişanlımın ısrarla susmasına ve konuştuğu zaman ise ''hiçbir sorun yok ki, ne diye rahat olmuyorsun, gerginlik çıkarıyorsun '' deyip suçu tamamen benim üzerime atmasına da hayranım

aynen
ben sinirden kudururken neden abartıyorsun bu kadar diye rahatkken dahada rahat oturan kocama

eşimin sabrına,öfkesini kontrol edebilmesine,azmine ve özgüvenine hayranım....
özgüveni olan zeki,hayata karşı bir duruşu olan kadınlara da her zaman hayran olmuşumdur ...

Annemmmm.....

Çok ama çok sabırlııı azıcıkda olsa çekseydimm yeterdiii...

Sabrına hayranımm

kendiyle barışık olmak..

kimsenin dediklerini takmamak..

herşeyden mutlu olmayı bilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…