Bir insanda hayranlık uyandıran haller.

herkesin nabzına göre şerbet verebilen bu yüzden de herkesle iyi anlaşan insanlara hayanım.olumsuzlukları görmezlikten gelen,insanların laf sokmalarına aldırış etmeyen insanlara haa bide kararlı insanlara hayranım

Güçlü,maddi manevi hiç bir kula muhtaç olmayan,Allah inancı sonsuz insanlara hayranım!
Dilerim bir gün ben de o hayal ettiğim gücü yakalarım!

hayatı bir akarsu gibi görüp ona direnmeyen onunla bir olan insanlara hayranım.Dışardaki dünyada ne olup biterse bitsin dinginliğini ve iç huzurunu koruyanlara.Ben olamıyorum öyle akışa bırakmayı öğrenmem lazım.

Bana ben olduğumu, bir bayan olduğumu hissettiren, bana güven veren ve bana güvenen, gözlerinin içi gülen ve beni dinleyen insanlara hayranım.

Kararlı,güçlü,zeki,samimi,güleryüzlü,pozitif insanlara hayranım

özel hayatında meydana gelen yıkılmışlıkları, hayal kırıklıklarını iş hayatına yansıtmayan ve çalışmalarının, öğrenmesinin önüne birşey geçmesine izin vermeyen insanlara hayranım.

o an sinir olmakla birlikte sonradan hatırlayınca beni gülümseten ,oğlumun gecenin üçünde çığlıklar atarak korkuyla bizi uyandırp , biz yanına gidince de kahkahalarla gülen o masum , hayatın zorluklarından birhaber haline hayranım..

Çevremde gördüğümü söyleyeyim:
İnsanların bazısı aşağılanmaktan önemsenmemekten çok hoşlanıyorlar, karşılarındaki insana hayranlık duyup daha çok ağızlarına düşüyorlar...
Etrafımda bu örnekten öyle çok var ki...

hiçbişeyi takmayan önemsemeyen geniş olan insanlara hayranım..
fazla duyarlı olmak beni çok sıkıntıya sokuyor..
bide sinsi insanlara hayranım.. ben içimdeki neyse dışarıya yansıtıyorum o yüzden çok şey kaybediyorum

Bende babama hayranım;nasıl bu kadar acımasız,vurdumduymaz,kör,sağır ve gururlu olabiliyor şaşıyorum.bir baba nasıl bu kadar bencil,insanlıktan nasibini almamış hayret ediyorum varmıdır şu dünyada böyle bir baba(!)

Sorumluluklarını bilen, atacağı her adımda sadece kendini değil başkalarını da düşünen, bir de 3 kuruş paranın hesabını yapmayan insanlara hayranım.
İnsanlar diye çoğul dedim ama, bir tek babamı tanıdım böyle olan. :)

aşığım deyip körü körüne acıya yürüyen genç kızlara şaşkınım bunun aksine mantığğıyla harmanlayıp gelecegini sağlam temellerle kuran insanlara ise hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…