• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanda hayranlık uyandıran haller.

hayattaki sıfatı,yeri.. her ne olursa olsun; mütevaziliğinden ödün vermeyenlere insanlara; baktığım her yerde aynı yerde gördüğüm insanlara...

kapıdan kovsam bacadan giren sevgilime hayranım:61:

ne her zaman sert nede herzaman kıkır kıkır gülücek.yerine göre davranmayı bilicek,yapmacık davranmıcak,konuşurken yürürken kendine güvenen bi hali olucak ki hayranlık uyandırsın :34:

bende ne olursa olsun insanlardaki kötü yönleri göremeyen sevgilime hayranım :30:

Eşimin sabrına ve çevresinde uyandırdığı saygınlığına hayranım...
Annemin el işi yeteneğine ve tatlı diline hayranım...
Samimi arkadaşlarımdan birinin kendine olan aşırı özgüvenine hayranım...

Kendini doğru ve uygun yerde ifade edebilen ve çevresi tarafından sayılıp sevilen insanlara,Adaletli ve kibar insanlara hayranım...

Kafasında kırk tilki dolaşan ama kırkının da kuyruğunu birbirine değdirmeyen arkadaşıma hayranım.

kendine hayran olan insanlara hayranımm
bu yüzden kendime hayranım
kendine hayran insanlara hayran olduğuma göre ee kendime hayran olduğuma göre;
bidaha kendime hayranım:12::12:

birde benim kaprislerimi çekebilen sevgilime hayranım tabi:21:

güzel bir kadın gördüğünde yamulmayan yavşamayan erkeklere hayranım. çok çekici oluyorlar:9:

güclü kadınlara hayranım o güclü kadınları taşıyabilen erkekler hayrannım

Ne istediğini bilen, kararlı ve sonsuz inanç sahibi insanlara hayranım...
kendime hayranım
anneme hayranım en çok da sabrına hayranım

kendine hayran olan insanlara hayranımm
bu yüzden kendime hayranım
kendine hayran insanlara hayran olduğuma göre ee kendime hayran olduğuma göre;
bidaha kendime hayranım:12::12:

birde benim kaprislerimi çekebilen sevgilime hayranım tabi:21:

Ben de kendime hayranım. Her şey önce kendini sevmekle ve olduğun gibi kabullenmekle başlıyor. :97:

hayat dolu gözlerinin içi sürekli gülen ağlarken bile sempatik duran..genel kültürü olan sosyal yaşantısının yanısıra evindede titiz bakımlı olmayı başarabilen.en zor durumlardan bile kolayca sıyrılmayı başaran,bir erkeğin vazgeçemeyeceği kadınlara hayyyyyyyyyyranımmmm

Back
X