Bir insanı nasıl tanırsınız ?

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
35
Merhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?

Söyledigi sözler ile.. bakis acisini ele verir..

Vakit geçirerek , bu bile yeterli olmayabiliyor bazen.Hiç tanimadigi cıkari olmayan insanlara nasil davrandigina bakarak.

Merhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?

Fragman kandırır, film bambaşka çıkar.
Bir insanı tanımanın en güzel yolu birlikte tatil yapmaktır.

Bir insanı tatilde ya da alışverişte iyi tanırsınız en azından sizin için başlangıç olur Aynı evin içinde tanımak için evlenmek gerek onun için lafım yok ama ailesine gittiğinizde evinin içinde gözlemleyebilirsiniz annesine karşı tavırlarına bakabilirsiniz genelde annesine karşı nasılsa eşine de öyle olacaktır bir erkekAlışverişte cömert ya da pinti olduğu anlaşılır sizin duygularınıza düşüncelerinize önem veriyor mu o belli olurTatil de aynı ortamı paylaşmanın verdiği bir tecrübe yaşamak gerek ne söylesem ifade edemem

Merhaba,
keşke kavun olsa.. daha kolay olurdu.
fragman neyse filmi fragmandan daha kötü oluyor. böyle düşündüğün biri varsa kaç

Kavun değiller maalesef
Ama iyi gözlemlemek lazım
Minnacık ipucunu değerlendirmek lazım

Sohbette soru sor.

Tecavüz vakasında onun da o saatte sokakta ne işi varmış derse kaç.

Maraş katliamı, çorum katliamını alttan alttan sor. Ben şahsen faşist insanı çekemem dimdirek soğurum.

Merhametli mi, hayvan insan sever mi, bunlar çok önemli benim için. Taş kalpli insan, insan değil bence.

Yani senin için önemli şeyleri sor, din olabilir, siyasi gorus olabilir, kadin erkek esitligi olabilir....o konulardaki fikirlerini öğren bence ipuçlarını toplarsın.

Cevabınız çok hoşuma gitti bunu biraz daha açabilirmisiniz ?
Nasıl açayım,neremi açayım?
Şaka bir yana,bildiğimiz kavga işte.
Eften püften bir kavga çıkarıp da sonrasında "bugün işyerinde zor bir gün geçirmiştim,sana yansıttım" kusura bakma" cilvesiyle sonucu görmen de mümkün.

işte o minnacık ip ucunu hep kaçırıyorum ben ip ucuna bir örnek verirmisiniz ?

Bak şurda yazılmış

Teşekkürler MissCherryBlossom

Siz bir insanı tanımak için nasıl kavga çıkarırsınız ? kavga konusu ne olur du ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)

freğman iyiyse ne olacak peki ? Film daha mı iyi olur ?
gelişem olaylara paylaşımlara yaklaşımlara bağlı. yani net bir şey demek için olay örnek lazım..
bunu da sen yazıcan. ne oldu da bunu buraya yazıp soruyorsun ?
aktif ve kaliteli vakit geçirmez gezme tozma sohbet vs. ile olur. iki tarafda bundan keyif alırsa paylaşım güzel olur. çıkmaların sayısı artar. artıkça söylemeler hal tavır kötü yada iyi yönde değişim gösterir. sonrada da anlarsın herhalde birşeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…