Merhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?
Cevabınız çok hoşuma gitti bunu biraz daha açabilirmisiniz ?Bence en güzeli kavga etmektir.
Ama sağlam olacak.
Küsmeli,nazlı,kaprisli.
Tepkilerini güzel ölçersin.
peki aktif vakit nasıl geçirebilirim bi insanla ?Vakit geçirerek , bu bile yeterli olmayabiliyor bazen.Hiç tanimadigi cıkari olmayan insanlara nasil davrandigina bakarak.
keşke kavun olsa.. daha kolay olurdu.Merhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?
freğman iyiyse ne olacak peki ? Film daha mı iyi olur ?keşke kavun olsa.. daha kolay olurdu.
fragman neyse filmi fragmandan daha kötü oluyor. böyle düşündüğün biri varsa kaç
işte o minnacık ip ucunu hep kaçırıyorum benKavun değiller maalesef
Ama iyi gözlemlemek lazım
Minnacık ipucunu değerlendirmek lazım
Nasıl açayım,neremi açayım?Cevabınız çok hoşuma gitti bunu biraz daha açabilirmisiniz ?
işte o minnacık ip ucunu hep kaçırıyorum benip ucuna bir örnek verirmisiniz ?
Sohbette soru sor.
Tecavüz vakasında onun da o saatte sokakta ne işi varmış derse kaç.
Maraş katliamı, çorum katliamını alttan alttan sor. Ben şahsen faşist insanı çekemem dimdirek soğurum.
Merhametli mi, hayvan insan sever mi, bunlar çok önemli benim için. Taş kalpli insan, insan değil bence.
Yani senin için önemli şeyleri sor, din olabilir, siyasi gorus olabilir, kadin erkek esitligi olabilir....o konulardaki fikirlerini öğren bence ipuçlarını toplarsın.
Siz bir insanı tanımak için nasıl kavga çıkarırsınız ? kavga konusu ne olur du ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)Nasıl açayım,neremi açayım?
Şaka bir yana,bildiğimiz kavga işte.
Eften püften bir kavga çıkarıp da sonrasında "bugün işyerinde zor bir gün geçirmiştim,sana yansıttım" kusura bakma" cilvesiyle sonucu görmen de mümkün.
önerilerinizi dikkate alacam teşekkürler :)
gelişem olaylara paylaşımlara yaklaşımlara bağlı. yani net bir şey demek için olay örnek lazım..freğman iyiyse ne olacak peki ? Film daha mı iyi olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?