- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Merhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?
Rica ederizönerilerinizi dikkate alacam teşekkürler :)
Ya beni baz almasak???Siz bir insanı tanımak için nasıl kavga çıkarırsınız ? kavga konusu ne olur du ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)
Canım o ileri safha,sevgili olduktan sonra illaki ufak çaplı büyük çaplı tartışmalar oluyor.Siz bir insanı tanımak için nasıl kavga çıkarırsınız ? kavga konusu ne olur du ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)
Lütfen kendinizden bir örnek verirmisiniz ?Ya beni baz almasak???
Ben ciddi sıkıntılı bir tipim.
Çok kolaylıkla şu anda kavga çıkarabilecek,kapris yapabilecek potansiyele sahibim.
Yanlış örnekle hiç kimsenin başı yanmasın.
''Hayatındaki yerimi bana göstermesi lazım'' Bana bu cümleyi kullandığınız için çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca kolay kolay unutamıyacağım bir cümle kurdunuz..Ben en çok çevresinde sevilen birisi mi diye sorgularım,iyi bir gözlemciyim.Hislerime güvenirim her zaman.Bir gün aşkım biterse yine de sevebilecek miyim bunu anlamam için çevresindekilerin onu nasıl gördüğü önemli,aşıkken kör olabiliyoruz çünkü.
Herhangi bir olaya verdiği tepkilere bakarım, beni seviyor mu diye sorgulamam hissetmem önemlidir.
Kavga ettiğimizdeki tavırları,sonrasında gönlümü alma şekli önemli.Uzun süre küs kalınması bana çok yanlış geliyor mesela,nasıl dayanılıyor aklım almaz.
Hayatındaki yerimi bana göstermesi lazım, bir karar alırken kendi fikirleri kadar benim de fikrim alınıyor mu bu önemli.
Daha çok detay var ama en önemlileri benim için bunlar.Büyük badireler atlatılmadan karşındakini tanıyamazsın
Evet anne önemli hatta bazıları için çok önemli. Peki Annesini nasıl ölçebilirim ?annesine bakarak nasıl evleneceğinizi ve evliliğinizin nasıl süreceğini anlamak çok kolay. evlenince ailenizi o yönetiyor genelde kocalarınız değil. anaları ne derse onu yapıyorlar, sizde o yapıyor sanıyorsunuz. anne önemli, nişana kadar vaktiniz var, çirkefliğini önceden anlarsanız, ilişkiyi orda bitirin.
senin birşey yapmana gerek yok. o kendisini gösterir :)Evet anne önemli hatta bazıları için çok önemli. Peki Annesini nasıl ölçebilirim ?
erkekten önce annesin karar vermesini mi kast ediyorsunuz ? yada benim değilde annesinin lafını dinlemesini ?senin birşey yapmana gerek yok. o kendisini gösterir :)
Aynı benim annemi tarif etmişsiniz :) malum benimde bekar bir abim var ve bu muhabbet oluyor :) peki bunu engellemenin bir yolu yok mu ?herşeyi kastediyorum. eğer o anne Türk ise erkeğin evleneceği kızdan, yapılacak nişandan kınadan düğüne, eve alınacak mobilyadan, doğacak çocuğun bakımına kadar herşeyi kendi istediği şekilde oğluna söyleyerek sana yaptırır. yani sevgilinin nişanlının yada kocanın akıl hocası ve hareketlerinin başlıca kaynağı annesidir.
ilerleyen zamanlarda bu tatkiği deneyecem inşaallahkesinlikle kavga ederek onu sinir ederek insanin kisiligi kavgada ortaya cikar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?