uzağa taşınmak, şehirdışına yada yurtdışına... pek muhattap olmamak, soğukluk varmış gibi, ayda yılda bir ev ziyareti. sadece lazım olunca görüşmek.Aynı benim annemi tarif etmişsiniz :) malum benimde bekar bir abim var ve bu muhabbet oluyor :) peki bunu engellemenin bir yolu yok mu ?
evlenmeden aynı ev ve tatil imkansız ama diğer tavsiyeleriniz aklımda bulunduracamastlarına, üstlerine, hayvanlara ve çocuklara nasıl davrandığına bakarım.
garsona, temizlikçiye, satıcıya, tanıtım elemanına kaba davranıp güç ve yetki sahibi insanların karşısında ceket ilikleyenlerin üstüne kusmak istiyorum. çocuklara ve hayvanlara kaba davrananlar için daha sadistçe dileklerim var.
eğer gerçekten birini tanımak istiyorsanız da ya tatile çıkın ya bir süre aynı evde yaşayın, başka şekilde imkansız.
aslında şehir dışına çıkma durumumuz var tayuzağa taşınmak, şehirdışına yada yurtdışına... pek muhattap olmamak, soğukluk varmış gibi, ayda yılda bir ev ziyareti. sadece lazım olunca görüşmek.
evlendikten sonra bu dediklerinizi yapabilirim ama nişanlıyken nasıl başarabilirim ya da daha iyi nasıl yönetebilirim erkeği ?uzağa taşınmak, şehirdışına yada yurtdışına... pek muhattap olmamak, soğukluk varmış gibi, ayda yılda bir ev ziyareti. sadece lazım olunca görüşmek.
ne kadar kısa mesela ? 6 ay nişan 2 ay da tanışma yeterli mi ?nişanla düğün tarihi arasını kısa tutarak :)
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim mutlaka söylediklerinizden faydalanacağım inşaallah2 ay tanışmayla nişan olmaz. en az 1 sene tanımak lazım. nişan süresi 1 ay yeterli.
Buyuklerimiz demis ki
Bir insani tanimak istersen
Ya alisverise cik
Yada yolculuga
Alış veriş yapsak bile hesabı kendi ödemek ister. Şimdilik yolculuğa çıkma şansım da yok malesefKatılıyorum
Bu tedaylar kısmını açabilirmisiniz ?Küçük detaylardan tanırım insanları
Hiç de yanılmamışımdır şimdiye dek
Bakışları yeterli olur genelde
Bu tedaylar kısmını açabilirmisiniz ?
yanlış anlamayın ama çorap rengi neden önemli ki ilk defa sizden duydumKonuşurken kullanılan sözcükler, vücut dili, üzerindeki renk uyumu, telaffuzu, yazısını gördüysem imlası, bakışları, çorap rengi gibi detaylar
yanlış anlamayın ama çorap rengi neden önemli ki ilk defa sizden duydum
Fragmanin amaci zaten filmi tanitmakMerhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?