Bir insanı nasıl tanırsınız ?

Merhaba,
Biraz araştırdım ama sizlerinde tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bir insanı tanımanın en kolay yöntemi nedir ? Kısaca freğman nasılsa filmde öyle mi devam eder ?

birlikte zaman gecirmek lazim, alisveris etmek ailesiyle iliskilerine is ve arkadas cevresine onlarla iliskisine bakmak lazim. Hayata dair basit seylerden baslamak lazim size onemsiz bile gelse her konuda bakis acisi ve dusuncesini ogrenmeniz lazim.
Guvenmek ve guven vermek lazim, cok fazla elestirmeden gozlemlemek lazim ki gercek kimligini gizlemeden ortaya doksun. Bizim toplumda herkeste vardir bu yabancinin yaninda sinema filmi oynamak , bir misafir geldiginde, yada yabanci bir 3. kisi esliginde hemen konusmalar hareketler tavirlar degisir ve daha iyi gorundugunu dusundukleri sekli alir.
Ornegin adam normal hayatinda kufurbazin tekidir disariya karsi bunu hic gostermez mesela.
Bahsettigin kisi erkek sevgili falan gibi biriyse eger en guzel sey basta duygularini bir kenara koyup herseyi degerlendirmektir. Onu yapabilirsen zaten %80 dogruyu gorebilirsin.

Ben en çok çevresinde sevilen birisi mi diye sorgularım,iyi bir gözlemciyim.Hislerime güvenirim her zaman.Bir gün aşkım biterse yine de sevebilecek miyim bunu anlamam için çevresindekilerin onu nasıl gördüğü önemli,aşıkken kör olabiliyoruz çünkü.

Herhangi bir olaya verdiği tepkilere bakarım, beni seviyor mu diye sorgulamam hissetmem önemlidir.
Kavga ettiğimizdeki tavırları,sonrasında gönlümü alma şekli önemli.Uzun süre küs kalınması bana çok yanlış geliyor mesela,nasıl dayanılıyor aklım almaz.
Hayatındaki yerimi bana göstermesi lazım, bir karar alırken kendi fikirleri kadar benim de fikrim alınıyor mu bu önemli.
Daha çok detay var ama en önemlileri benim için bunlar.Büyük badireler atlatılmadan karşındakini tanıyamazsın

Siz bir insanı tanımak için nasıl kavga çıkarırsınız ? kavga konusu ne olur du ? Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)
Ya beni baz almasak???
Ben ciddi sıkıntılı bir tipim.
Çok kolaylıkla şu anda kavga çıkarabilecek,kapris yapabilecek potansiyele sahibim.
Yanlış örnekle hiç kimsenin başı yanmasın.

sorular sorarak ,ic dunyasina ine biliriz.diolaklar yapin,bir mevzuda tartisin.
ve yol yoldasi olarak.boye bir laf vardir.insan kardesini bile yol cikdigi zaman tanirmis.:KK5:

bı yemege cıkarım
ne sevdıgını nasıl yedıgını nasıl davrandıgını usulunu adabını gorursun

seyahat veya tıcaret bı ınsanı anlamanın en guzel yoludur

baskalarina , kendisiyle alakasi olmayan olaylara bakis acisina bakarim. ayrica misscherry de daha ayrintili yazmis. hayvanlari dogayi sevmesi yere cop atmamasi merhamet etmesi onemli. illa sevgili olarak degil. kafa dengi birisinin bu ozellikleri tasimasi gerekir.

Son düzenleme:
Ya beni baz almasak???
Ben ciddi sıkıntılı bir tipim.
Çok kolaylıkla şu anda kavga çıkarabilecek,kapris yapabilecek potansiyele sahibim.
Yanlış örnekle hiç kimsenin başı yanmasın.
Lütfen kendinizden bir örnek verirmisiniz ?

Ben en çok çevresinde sevilen birisi mi diye sorgularım,iyi bir gözlemciyim.Hislerime güvenirim her zaman.Bir gün aşkım biterse yine de sevebilecek miyim bunu anlamam için çevresindekilerin onu nasıl gördüğü önemli,aşıkken kör olabiliyoruz çünkü.

Herhangi bir olaya verdiği tepkilere bakarım, beni seviyor mu diye sorgulamam hissetmem önemlidir.
Kavga ettiğimizdeki tavırları,sonrasında gönlümü alma şekli önemli.Uzun süre küs kalınması bana çok yanlış geliyor mesela,nasıl dayanılıyor aklım almaz.
Hayatındaki yerimi bana göstermesi lazım, bir karar alırken kendi fikirleri kadar benim de fikrim alınıyor mu bu önemli.
Daha çok detay var ama en önemlileri benim için bunlar.Büyük badireler atlatılmadan karşındakini tanıyamazsın
''Hayatındaki yerimi bana göstermesi lazım'' Bana bu cümleyi kullandığınız için çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca kolay kolay unutamıyacağım bir cümle kurdunuz..

annesine bakarak nasıl evleneceğinizi ve evliliğinizin nasıl süreceğini anlamak çok kolay. evlenince ailenizi o yönetiyor genelde kocalarınız değil. anaları ne derse onu yapıyorlar, sizde o yapıyor sanıyorsunuz. anne önemli, nişana kadar vaktiniz var, çirkefliğini önceden anlarsanız, ilişkiyi orda bitirin.

annesine bakarak nasıl evleneceğinizi ve evliliğinizin nasıl süreceğini anlamak çok kolay. evlenince ailenizi o yönetiyor genelde kocalarınız değil. anaları ne derse onu yapıyorlar, sizde o yapıyor sanıyorsunuz. anne önemli, nişana kadar vaktiniz var, çirkefliğini önceden anlarsanız, ilişkiyi orda bitirin.
Evet anne önemli hatta bazıları için çok önemli. Peki Annesini nasıl ölçebilirim ?

herşeyi kastediyorum. eğer o anne Türk ise erkeğin evleneceği kızdan, yapılacak nişandan kınadan düğüne, eve alınacak mobilyadan, doğacak çocuğun bakımına kadar herşeyi kendi istediği şekilde oğluna söyleyerek sana yaptırır. yani sevgilinin nişanlının yada kocanın akıl hocası ve hareketlerinin başlıca kaynağı annesidir.

herşeyi kastediyorum. eğer o anne Türk ise erkeğin evleneceği kızdan, yapılacak nişandan kınadan düğüne, eve alınacak mobilyadan, doğacak çocuğun bakımına kadar herşeyi kendi istediği şekilde oğluna söyleyerek sana yaptırır. yani sevgilinin nişanlının yada kocanın akıl hocası ve hareketlerinin başlıca kaynağı annesidir.
Aynı benim annemi tarif etmişsiniz :) malum benimde bekar bir abim var ve bu muhabbet oluyor :) peki bunu engellemenin bir yolu yok mu ?

Back
X