Bir insanın kendini asmasını sağlayacak kadar mı kötü olunabilir..

bir insanı bu hale getiren herkes ne bu dünyada ne ahirette gün yüzü görmesinler...
deliriyorum... nasıl bu kadar kötü olunabilir...
Allah o kadının derdinin zilyon katını onlara versin...

Off ruhum daraldı..
Aklıma ufacık çocuğuyla beraber intihar eden kadıncağız geldi. Nasıl bir çıkış yolu bulamadıysa cinnet getirip kendini odaya kilitleyip, önce çocuğunu yastıkla boğup, kendisi de ilaç içip intihar etmişti. Çocuğunu onlara emanet edememiş de canına kıymıştı..

Bu coğrafyadaki kadınların çilesi yine kadınlar yüzünden bitmiyor. Çünkü bir toplumu yetiştiren kadındır.

O kadın ailesi tarafından sağlam yetiştirilmiş olsaydı ne o aileyi çekerdi ne de bu aileye rağmeb 3 çocuk yapardı..

Yanlış evlilik konusunda yapmazdı diyemem zira evlilik gerçekten kumar gibi bir şey. Ama devamı kişilerin karakterine göre şekil alıyor..

Allah tez vakitte o kadını ve çocukları kurtarsın o canilerin elinden inşallah..
Umarım elinden tutan biri çıkar karşısına..

Bu çözüm değil ki ; bu tür aileler, bu tür kocalar aaa biri karıma yardım etmiş, yolu açık olsun diyecek tipler değil ki. Devletin polisi, mahkemesi başa çıkamıyor bu psikopatlarla, koruma altında iken öldürülen kaç kadın var, hadi destek olalım hangimiz başa çıkabileceğiz bunlarla. Sistem olmalı, düzen olmalı, bu kadınlar için devlet eliyle düzenlenmiş imkanlar olmalı.

Üstelik caydırıcı cezalar yerine ödüllendirir gibi uygulamalar..

Bu ülkeden de bu ülkenin cahil rezil insanlarında da nefrer ediyorum. Dicek başka bişe bulamıyorum o kadar üzüldüm ki, hiç bir insan kendine bunu yaptırmamalı ya keşke çocuk yapmasaydı keşke çekip gitseydi ne diyim ki offff

Yazik kadina ya ..bizim gibi topluma da yaziklar olsun..oglan sahibi anneler oyle bir yetistirecekler ki erkekler kadina gucleri yetmeyecegini ve evde iste hep yardim etmeleri gerektigini bilecekler..erkek evladim var hersey benim hakkim. dememeli. Kizim var simdibir de oglum olack ikisi de evlat ikisi de bir..is varsa beraber yapilacak erkek diye de kimseyi ezmeye hakki olmadigini bilecek.tum toplumca erkek cocuklarini pohpohlamadan egitim vermeliyiz. umarim dusundugum gibi bir anne olurum.
Bu insanlar nasil insanlar.gelin demek kendi kizlari demek olmali.elin kizi diye bu ne zulum.mezar yerini bile haketmiyorlar.Allah kahretsin bu kadincagizi bu hale getirenleri.bize de yaziklar olsun ki kadinlara erkek cocuk sahibi oldun dunyayi yarattin havasini verdik. Erkek dogurunca oh ne guzel dedik. Bu durumu kinayacagimiza bu noktalara geldi iste.

Yazık ya. Çok üzüldüm.
Bu ülkenin kadınları maalesef ki kocaları yüzünden intiharın eşiğine geliyor. Ya da intihar ediyor.

Annemin bir komuşusu vardı. Adam yıllarca onu aldattı. Kadın kocasını çok seviyordu. Her neyse birgün kocasının metres tuttuğunu öğrendi ve ondan bir çocuk yaptığını. Ertesi gün evinde astı kendini.

Sonra o adam metresiyle evlendi. Metresini, karısının kendini astığı yere gelin getirdi.

Olan gidene oldu. Koskoca bir hayat yok olup gitti. Şimdi her yıldönümünde mevlüdünü okutturuyor. Neye yarayacaksa.
Madem kendini öldürecek kadar vazgeçtin herşeyden koca bozuntusunu da sakat bırakıp öyle gitseydin. Yada yüzünü yaksaydın metres te onu bırakıp gitseydi

Eltimin bir komşusu. 5 çocuğuna rağmen kendisini aşmıştı.... Çocuklarına çok düşkün inançlı da bir kadınmış. Ama eşi zorba, kıskanç bir adammış kadıncağız dayanamamış kendini asmış.. Allahım kimseyi çocuğunu arkada bırakmayı göze alacak kadar çaresiz bırakmasın. 😢

Yazık ya. Çok üzüldüm.
Bu ülkenin kadınları maalesef ki kocaları yüzünden intiharın eşiğine geliyor. Ya da intihar ediyor.

Annemin bir komuşusu vardı. Adam yıllarca onu aldattı. Kadın kocasını çok seviyordu. Her neyse birgün kocasının metres tuttuğunu öğrendi ve ondan bir çocuk yaptığını. Ertesi gün evinde astı kendini.

Sonra o adam metresiyle evlendi. Metresini, karısının kendini astığı yere gelin getirdi.

Olan gidene oldu. Koskoca bir hayat yok olup gitti. Şimdi her yıldönümünde mevlüdünü okutturuyor. Neye yarayacaksa.

Allah onun da ve onun gibilerin de belasını versin.Hatta birbirleri eliyle versin ki hariçten bi masuma bela olmasınlar.
Analar ne pislikler ne zalimler doğuruyor böyle ...Bir gün hak yerini bulur elbet...

''Canı yanan sabretsin.Can yakan canının yanacağı günü beklesin'' (Hz.Mudammaed S.A.V)

Allah onun da ve onun gibilerin de belasını versin.Hatta birbirleri eliyle versin ki hariçten bi masuma bela olmasınlar.
Analar ne pislikler ne zalimler doğuruyor böyle ...Bir gün hak yerini bulur elbet...

''Canı yanan sabretsin.Can yakan canının yanacağı günü beklesin'' (Hz.Mudammaed S.A.V)
Ahireti bilmem ama bu dünyada iyi yaşıyor adam. Çok zengin. Parası pulu var, tatillerde, yazlıklarda. Rabbim büyük, elbet birgün hesabı sorulur.

Bu kadar sey yaşayıp böyle davranması beni caba ilaç falan mı alıyo diye düşündürdü. Bu kadar vurdumduymaz olamaz heralde

Ahireti bilmem ama bu dünyada iyi yaşıyor adam. Çok zengin. Parası pulu var, tatillerde, yazlıklarda. Rabbim büyük, elbet birgün hesabı sorulur.

çoğunlukla öylle gibi genelde durumlar ancak 24 saat sonra ne olacağı hiç belli olmaz.
Dilerim ki böyle insanlar parasal açıdan sağlık açısından ve sosyal itibar açısından en en en dipleri görmeden en beterlerini yaşamadan can veremesinler..

Acılar içinde bitik bi hayat yaşayıp da en son aklını kaybedip tatlı canından bile vazgeçen kadınlar, perperişan geride kalan masum yavrular.....Ana giderse evladın hali ne olur ??? Dokunsalar ağlayacak kıvamdayım bugün birde bu konu iyice mahvetti beni. Analar ölmesin masum evlatlar ortalarda kalmasın. İNSAN olmak İNSAN kalabilmek bukadar zor mu oldu artık ya!

Metresi onu bırakmazdı adam çok zengindi. Akıllıca davranıp çocuk yaptı bu yüzden.
Tamam da giderken içini soğutsaydı az.. sakat adama nereye kadar bakacaktı.. doğrasaydı belden aşağa zaten olup gitcen.. ben birşey yapmadan gitmezdim. Hos ben canıma da kıymazdım ya.. koca için cana mı kıyılır evlat için olur öldürürsün anlarım memlekette kocamı yok.. boşasın yenisini bulsun adam da metresle ne halı varsa görsün illa allah hesabını sorar yanı onlara da

Tamam da giderken içini soğutsaydı az.. sakat adama nereye kadar bakacaktı.. doğrasaydı belden aşağa zaten olup gitcen.. ben birşey yapmadan gitmezdim. Hos ben canıma da kıymazdım ya.. koca için cana mı kıyılır evlat için olur öldürürsün anlarım memlekette kocamı yok.. boşasın yenisini bulsun adam da metresle ne halı varsa görsün illa allah hesabını sorar yanı onlara da
Bence de hiç bir adam için intihar etmeye değmez. Ama işte ne düşündü ne etti bilmiyorum. Allah rahmet eylesin. Ne diyim.

Bence de hiç bir adam için intihar etmeye değmez. Ama işte ne düşündü ne etti bilmiyorum. Allah rahmet eylesin. Ne diyim.
Psikolojisi bozulmuştur artık.. mantıklı karar verme yetisini kaybetmiştir.. ama noldu olan kadına varsa çocuğuna oldu adama birşey olsaydı yapsaydın bari.her zaman adalet yerini bulmuyor çünkü

Back
X