- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtidir o, belirtec olsa duramazsinSize gore Ozellikle erkeklerin zeki oldugunu gosteren belirtecler nelerdir?
O kadar zekiyim ki zeki insanları anlıyorum zekamı karsı tarafta pekıstırıp zeki cocuklar dogurmak istiyorum demıssın, anladıgım bu.
Sızın zeki gorduklerınız sızı zeki bulmaya bılır.
Bi de zekı olur, insani tarafı sıfırdır falan.
Cok zekaya takılmayın derim.
Oyledir,denendi tasdik edildiKonuya cımbızla çekmiş gibi cevap vereceğim ama, çocuk zeka genini anneden alırmis, bilin istedim![]()
Kendinizi zeki gormezken karsı tarafın zekasından nasıl emin olacaksınız ki, kriterini zeka olmasa mı acaba.Maalesef zeki insanlari anlamiyorum. Bu yuzden bu konuyu actim. Hatta ilk mesajda da kendimi zeki bulmadigimi belirttim. Ama yazim yanlisi yapip "zeki insanlari anliyorum" degil de "zeki insanlari ariyorum" diyorsaniz o konuda haklisiniz diyebilirim. Ama yine de kendimi zeki gormuyorum.
Iste o kadar geri zekaliyim belirtiyi belirtec olarak kullanmisim bari zekayi babasindan alsin da dengelesin diye tum bu cabalar.Belirtidir o, belirtec olsa duramazsinsaka bir yana zekadan once insanin kendini gelistirme istegi olmali. Tabi ki genetik bir yonu var ama onemli olan bunu nasil ve ne yonde kullanmasi gerektigini bilmektir. Cok zeki dolandiricilar var mesela
![]()
"Zeki insanlari ayirdedemiyorum" bu mu anlatilmak istenen?Maalesef zeki insanlari anlamiyorum. Bu yuzden bu konuyu actim. Hatta ilk mesajda da kendimi zeki bulmadigimi belirttim. Ama yazim yanlisi yapip "zeki insanlari anliyorum" degil de "zeki insanlari ariyorum" diyorsaniz o konuda haklisiniz diyebilirim. Ama yine de kendimi zeki gormuyorum.
Gorumcemi aklima getirdinOyledir,denendi tasdik edildi![]()
Durum vahim anlaşılanKonuya cımbızla çekmiş gibi cevap vereceğim ama, çocuk zeka genini anneden alırmis, bilin istedim![]()