Bir işte çalışma korkusu

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
891
781
33
30 yaşına geleceğim ama daha görseniz hal ve hareketlerime bakınca 30 demezsiniz görünüşüm de öyle. Daha annenin koyduğu adla duruyorsun denir ya öyle gibi.
Bir işte daha önce çalışmadım, yakın zamanda işe başlıyorum.
Hiç hazır cevap biri olmadım, bir de sürekli gülümseme huyum var biriyle konuşuyorum diyelim kötü bir şey söylüyorsa bile başta gülümsüyorum aklıma hep sonradan dank ediyor aa bunu demek istemiş bana diye.
Psikolojik olarak içimden herşeyin herkesin analizini yapmaya gelince üstüme yok, bir kişiye huyuna göre nasıl davranmak gerektiği hakkında vs. Yani teorik açıdan iyiyim ama iş uygulamaya gelince tık yok.
Benim de huyum böyle napıyım diyorum sonradan değişecek değilim diyorum ama sonrasında içim içimi yiyor beni saf salak yerine koyuyorlarsa diye.
Yani normalde zeki biriyimdir ama sosyal hayat sıfır, şimdiye kadar hep insanlardan kaçtım rahattım ama iş ortamı malum kaçamayacağım illa ki bir şey olacak bende üzülüp duracağım ben niye böyleyim diye.
Bir de anksiyetem var her zaman olmaz birebir görüşmelerde genelde olmuyor kalabalıksa oluyor ellerimde titreme çarpıntı aniden geliyor bazen bununla da rezil olacağım korkusu var.

Son düzenleme:
Aileniz cok mu destekledi maddi manevi hep? Hic mi zorluk cekmediniz ne bileyim anlattiginiz şeyler sürekli güvende olmakla ,konfor alaninin disina cikmak zorunda kalmamakla ilgili gibi geldi bana..
Evet zorlukla karşılaşmadım okuduğum şehir bile ailemin yanındaydı çalışmak zorunda kalmadım şimdiye kadar

30 yaşına geleceğim ama daha görseniz hal ve hareketlerime bakınca 30 demezsiniz görünüşüm de öyle. Daha annenin koyduğu adla duruyorsun denir ya öyle gibi.
Hiç hazır cevap biri olmadım, bir de sürekli gülümseme huyum var biriyle konuşuyorum diyelim kötü bir şey söylüyorsa bile başta gülümsüyorum aklıma hep sonradan dank ediyor aa bunu demek istemiş bana diye.
Psikolojik olarak içimden herşeyin herkesin analizini yapmaya gelince üstüme yok, bir kişiye huyuna göre nasıl davranmak gerektiği hakkında vs. Yani teorik açıdan iyiyim ama iş uygulamaya gelince tık yok.
Benim de huyum böyle napıyım diyorum sonradan değişecek değilim diyorum ama sonrasında içim içimi yiyor beni saf salak yerine koyuyorlarsa diye.
Yani normalde zeki biriyimdir ama sosyal hayat sıfır, şimdiye kadar hep insanlardan kaçtım rahattım ama iş ortamı malum kaçamayacağım illa ki bir şey olacak bende üzülüp duracağım ben niye böyleyim diye.
Bir de anksiyetem var her zaman olmaz birebir görüşmelerde genelde olmuyor kalabalıksa oluyor ellerimde titreme çarpıntı aniden geliyor bazen bununla da rezil olacağım korkusu var.
Konuya yorum yapmayacağım ama görsek 30 deriz.bu tarz genç gösterme muhabbetlerine inanmıyorum.gayet de anlıyor insanlar aşağı yukarı kaç yaşındasın.

Konuya yorum yapmayacağım ama görsek 30 deriz.bu tarz genç gösterme muhabbetlerine inanmıyorum.gayet de anlıyor insanlar aşağı yukarı kaç yaşındasın.
Aslinda demek istedigi çocuksu tavırlarının oldugu sanırım.Hal,hareket, giyim hatta ,ben öyle anladim.Çunkü ailesinin konfor alanindan cikmamis.Bundan sonra nasil dogru tavsiye verilebilir tam bilemedigim icin ben de bir sey yazmadim.

iş hayatında ne saçma sapan, şuursuzca hareketler yapan, toplumla uyumsuz, iletişim yeteneği kötü insan var ki.sanmayın ki millet zeki, toplumla uyumlu.tam tersi hatta.en basit bir işi öğrenemezler, iki lafı bir araya getirmeyo bilmezler.kimse çok garip biri diye düşünmez yani sizin için bu tipler heryerde olduğu sürece.ki düsünse ne olacak.herkes birbirini kabul ediyor bir süre sonra.

Bunlar deneyim olmadığı için. Bu iş sana deneyim olacak işte hayata dair paniklemen korkman normal ama o ilk adımı atınca rahatlayacaksın korktuğun gibi de olmaycak merak etme

Gülümsemek güzeldir. Gençken birileri bana laf sokuşturunca somurturdum burnumdan solurdum şimdi bende gülümsüyorum. Ayrıca sizi işe alanlar deneyimsiz olduğunuzu biliyordur. Çokta kasmayin kendinizi. Bir müddet herkese eşit mesafede durun zamanla insanlar gelir yanınıza.

Siz bilirsiniz de tavırlarımda öyle görünüşümde öyle demek istedim ama tanımayan da kimlik sordu ve şok oldu yaş sınırı olan bir yerde.
Başka bir yerde de bir şey sordum ebeveyniniz randevu alması gerekir demişlerdi

konu bu mu gerçekten ferhanss 😂😂 ve üzüleceksin ama öyle bi şey var. Ben de küçük gösteriyorum 😂

Siz bilirsiniz de tavırlarımda öyle görünüşümde öyle demek istedim ama tanımayan da kimlik sordu ve şok oldu yaş sınırı olan bir yerde.
Başka bir yerde de bir şey sordum ebeveyniniz randevu alması gerekir demişlerdi
Ben 33 yaşıma kadar öyleydim bacım. Sonra değişiyo o işin rengi 😂 2 3 yıla hazır ol. Çöküntü iş coming 😂

Back
X