Bir kaç dert 😔

Derdimi küçümsemek ya da küçümsememek Baklava börek açarım falan diye bir şey söylemedim. Nasıl da anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.Ben orada çalışma hayatında olan bir kadının yemek ya da mutfakla ilgili pek bir şey bilmediğini ve benim bilgi birikimimden yardım almak istediğini anlattım. Ama var burada sizin gibi her şeyi kendi istedikleri gibi anlayan tayfa. Diğer erkekleri bilemem çok şükür ben şanslıyım. İstediğim zaman sex ihtiyacım karşılanıyor istediğim zaman eşimle geziyoruz ve tabiki istediğim zaman bana yemek yapıyor.Sizin kuyruk acınız var sanırım. Ama zannettiğiniz gibi sadece erkekler şanslı değil.Cinsiyet değişikliği fikrinizi bilemem ama okuduğunu anlama üzerine bir şeyler yapabilirsiniz.

Birkaç yıl sonra bu mesaja güler gecersin hiç kimse dert etmeye değmez.ikisiyle de görüşme illaki sana uyan biri çıkar karsına az olsun öz olsun.yalnızlık iyidir.bir de dip not hemen çocuk yapma yalnızım falan diye.

Boşver eşyayı bizde bu meslekte 20 yılı geride bıraktık taşına taşına ne eşya kalıyor nede heves
Takma kafana
Birde arkadaş konusuna gelince şimdi tanıştığın kişiler bir kaç yıl sonra olmayacak
Bu konu ile ilgili çok şeyler yazmak isterdim ama inan hatırlamak bile istemiyorum bazılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…