Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7aylik evliyiz en fazla 2 gun kus durduk. Ama ilk baslar baya kavga yapiyorduk tokadimi dahi yemisti. Ama simdi rahatiz. Sorunlarimizi yavas yavas asiyoruzarkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Kavga konusu genelde ne oluyor? Ben de 1 yıllık evliyim bizim kavga konumuz genel olarak kv ,ailem hakkında ileri geri konuşmalarını duymam ve bunları eşime aktarmam oldu tabi ilk olarak sinirli bir şekilde ifade ediyodum sonra sakince anneme söylesen de böyle konusmasa çok kırıcı oluyor gibi konuşmalarla oldu ama baktım ki olmuyor eşim haksız bile olsa annesini aşırı bir savunuyor artık susuyorum vurdumduymazliga bağladım oyle iştearkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Aynen ikimizle alakalı olsa uzulmiycem de aile meselesi olunca sonuç kötü noktalara varıyorBiz de 1 yıllık evliyiz.
Ara ara kavgalar oluyor.
İlk zamanlar ikimizde birbirimize karşı daha hararetliydik fakat hemen özür dileyip barışırdık.
Şimdi bir taraf susuyor fakat özür dileme süreci artık 1 2 saati buluyor.
Zamanla daha azalacağına inanıyorum.
Kavgaların sebebi insanların birbirini anlayamamasindan kaynaklı.
Uzun zamandir birlikte de olsan aynı evde yaşamadığın için alışkanlıklar, hayat ilkeleri, bireysel kurallar kavgalara sebep oluyor.
Birbirini anladıkça kavgalar da doğru orantıda azalıyor.
Hoş bizim kavgaların çoğu eş ailesi ile ilgilidir. İkimiz arasında ki sorunlar sebebiyle kavgalarımız daha nadir.
Canım bizde 7 yıllık evliyizarkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Bi dk bi dk eşiniz mi sizden tokat yedi7aylik evliyiz en fazla 2 gun kus durduk. Ama ilk baslar baya kavga yapiyorduk tokadimi dahi yemisti. Ama simdi rahatiz. Sorunlarimizi yavas yavas asiyoruz
Yaa o profildeki bebiş sizin mi :))Canım bizde 7 yıllık evliyiz
İlk 2 yil sürekli olur olmaz şeylerden tartisirdik saatlerce agladığım olurdu ama birbimizin huylarini öğrendik sanırım zamanla azaldi yok oldu hatta :) birimiz kızsa digerimz alttan alıyor artik çok iyi anlasiyoruz
Alışma süreci geçince azalacaktır sizinde canım mumkun olduğunca alttan almaya çalışın birbinizi
Yok canım netten bulmustum ama olsun isterdim çok tatlı gerçekten :)Yaa o profildeki bebiş sizin mi :))