Bir kadın 30 yaşından sonra istediği gibi bir evlilik yapabilir mi?

Erkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?

Iki tanidigim 35 yasindan sonra evlilik yapti. Biri boşandi digeride esinden cok sikayetci..

Ama herkeste oyle olacak diye birsey yok tabiki.. 35 yasindan sonra kadinlar evde kaldim korusuyla hemen tanimadan evleniyorlar bosanmalar bu yuzden. Ama şans ya iyi olanda vardir illaki.. Onemli olan evlenebilmek degil.. Dogru insanla evlenebilmek

şu hayatta 30 yaşında öğrendiğim şey AN'lar değerli, küçücük şeyler insanı mutlu ediyor. Geçen Çağla ŞİKEL'in videosunu izlerken Her şey olacak ve biz hiçbirine engel olamayacağız sadece bazılarını erteleyebiliriz. O yüzden şükretmek çok önemli.
Sen kendine iyi bak, kendi değerini bil, fiziksel, ruhsal yönden hep gelişime açık ol. o seni ya da sen onu bulursun.
Hayat başkalarının fikirleri ile değil senin seçimlerinle ilerliyor. Su Akar Yolunu Bulur, Yeter ki SEN VAZGEÇME.

Yorumları okumadan yazıyorum.
Bu konuyu kafanıza çok takar, sürekli gündemde tutarsanız, sizin için yorucu, yıpratıcı ilişkiler yaşama ihtimali artar.
Akışına bırakın hayatı.
Kendinize odaklanın.
Okuyun, gezin, sosyalleşin.
Çalışmıyorsanız çalışın işle ilgili kendinizi geliştirin..
Sosyal fobisi olan biri misiniz mesela?
insanlarla iletişim kurmakta sıkıntı çeker misiniz?
ya da çok çabuk samimi olup sınır koymayı zorlaştırır mısınız?

Erkekler kendilerinden yaşça küçük kızlara bakıyorlar. 30 yaş onlar için yaşlı sayılıyor. Ben de 30 yaşımı geçmiş bir bayanım. Sizce bu yaştan sonra evlenmem zor mu olur. Kafama göre birini bulmak, kriterlerime göre. Ne dersiniz hiç umut yok mu? Ya da 30 undan sonra çok iyi evlilikler yapanınız var mı? Yaptıysanız eşleriniz kaç yaşındaydı?

31 yaşında evlendim eşimde benden 3 yaş küçük , birde bana aşık olmuş aşk acısı çekmiş aylarca ,
hiçbirşey imkansız değil

Yorumları okumadan yazıyorum.
Bu konuyu kafanıza çok takar, sürekli gündemde tutarsanız, sizin için yorucu, yıpratıcı ilişkiler yaşama ihtimali artar.
Akışına bırakın hayatı.
Kendinize odaklanın.
Okuyun, gezin, sosyalleşin.
Çalışmıyorsanız çalışın işle ilgili kendinizi geliştirin..
Sosyal fobisi olan biri misiniz mesela?
insanlarla iletişim kurmakta sıkıntı çeker misiniz?
ya da çok çabuk samimi olup sınır koymayı zorlaştırır mısınız?
Ben uzun zamandır yalnız yaşıyorum. Liseye geçtiğimde evden ayrıldım. Her işimi kendim yaptım, tüm zorluklarla tek başıma yüzleştim. Bu beni güçlü yaptı evet ama psikolojimi de yıprattı. Sinirli, agresif, tahamülsüz bir insana dönüştüm. Yaşadığım bazı olumsuz olaylardan dolayı da insanlarla arama mesafe koydum. Dışardan soğuk, sert duruyorum. Biraz bundan da kaynaklanıyor belki de. Ama biraz samimi davransam insanlar yapmacık duruyor diyorlar

34 yaşında
33 yasında bir erkekler evlendim

ben boşanmıstım , o hiç evlenmemıstı

32 yasinda 8.5 yil suren zehir gibi evlilik sonrasi bosanip kendimden 2 yas kucuk hic evlenmemiş biriyle evlendim. İyiki diyorum... İkinci cocugumuzu kucagimiza almamiza 5 gun kaldi:dua: yasiniz gecmis degil bu kadar umutsuz olmayin.

30 umda evlenip,32'de anne oldum.eşim 4 yaş büyük benden.evlenmek için hiç acele etmedim 2 yıl flört ettik,anladık dinledik birbirimizi..yukarıda bi arkadaş yazmıştı erkek bi şeyleri yaşayıp doymuşsa evleneceği insanda farklı özellikler arıyo,yaşmış görüntüymüş önemli olmuyo..

32 yasinda 8.5 yil suren zehir gibi evlilik sonrasi bosanip kendimden 2 yas kucuk hic evlenmemiş biriyle evlendim. İyiki diyorum... İkinci cocugumuzu kucagimiza almamiza 5 gun kaldi:dua: yasiniz gecmis degil bu kadar umutsuz olmayin.
Çok güzel yaaa çok imreniyorum sizlere. Yalnız hiç sorun çıkmıyor mu onu merak ediyorum. Ailelerden veya başka bir sorun?

Çok güzel yaaa çok imreniyorum sizlere. Yalnız hiç sorun çıkmıyor mu onu merak ediyorum. Ailelerden veya başka bir sorun?
Hayir bahsi dahi gecmiyor gecmedi bile sukur birazca karsinizdaki kisiyle alakali bir durum tutumu duruşu çok önemli. Rabbim size daha iyilerini nasip etsin insallah.

28de evlendim 29 da bebegim oldu.30hiçte gec degil.esim benden küçük ayrıca.ama gayet uyumluyuz cok sükür

Back
X