Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım. Ev zaten benim adıma, ekonomik özgürlüğüm var ama aynı zamanda maaşımın çoğu krediye gidiyor. eşimle ayrılmaya karar verdiğimde ona evden gitmesini söyledim ama kabul etmedi, o benden asla ayrılmayacağını söylüyor, boşansan bile kapıdan çıksam camdan gene girerim diyor. Bende ezilmek istemiyorum ama zaten eşim şu birkaç gün içinde olaylara kesin bir çözüm getirmezse sonumuz boşanma olacak.
Selam arkadaşlar, bu konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim ama fikirlerinize en azından dertleşmeye ihtiyacım var, Eski konumu bilenler bilir, bundan aylar önce aldatılmıştım hemde kaynımın üvey kızıyla, bu süre içerisinde zor bir süreç geçirdim, ama eşim çok pişman olduğunu ve bir daha asla böyle birşey olmayacağını ısrarla söylüyordu ve kızla bir daha hiç görüşmediğini de biliyorum daha bu akşama kadarda aynı şeyleri söyledi, asıl sorun kız ve annesi, bu süreçte benim namusuma dil mi uzatmadılar, telefonla taciz mi ettirmediler vs. ve kız sürekli eşimi bekleyeceğini ve acelesi olmadığını söylüyormuş, haliyle haberleri geliyor, kız aslında eşime daha kendisi evliyken ilk gördüğünde aşık olmuş, bu nasıl bir aşk ki, evime kuma gelmeye, k.valideme bakmaya hatta bütün evimin temizliğini yapmaya, gündüzleri dışarı çıkmamaya bile razıymış, niyeti asla eşimle beni ayırmak değilmiş, aslında eşime kızın annesi hem ev hemde araba alacakmış ama eşim bendeki evi ve arabayı tercih etmiş, şimdi k.validemi bile kandırmışlar, size soruyorum arkadaşlar burada hepimiz kadınız, bir kadın aşkı uğruna bu kadar onursuz ve seviyesiz olabilir mi, sevgi bu kadar ucuz mu, yoksa ben mi çok geride kaldım anlayamadım. İnanın kafam çok karışık dertleşmeye çok ihtiyacım var.
Eşime anlatıyorum canım ama bu arada şunu atladım ki, eltim olacak kadın eşimi aramış, hem kızının, hem kendisinin çalıştığını, isterse annesini görmeye gelebileceğini hatta eşime güvenmiyorsam benim bile gidebileceğimi söylemiş, onun kapısı herkese açıkmış. Bu konuşmadan sonra eşime mantıklı geldi gitme fikri, birde gidersem yanımda birisiyle giderim diyor. Ama ben artık bu aileden hiç kimseye güvenmiyorum.
bu mesaja imzamı basıyorum.ev aldık dedin cok guzel boşanma sırasında yarı yarıya alacaksın o parayla mütavazi bir düzen pek ala kurabilirsin aldatıldığını ispat edrsen belki hepsini alırsın. Ailen olmaması tabıkıde guvensızlık ama o adamda çekilmez çekmemelisin.
Mesleğin varmı bilmiyorum ama diyelimki yok evin parasını mümkünse çocuklara nafaka vs pek bilmiyorum onlara hak kazanıp bir güzel sepetliceksin adamı. Çocuklarını alıp bence en iyi para burda istanbulda minicik bir ev alırsın ...çaydamı yapamazsın mesela girersin güzel bir şirkete çay yaparsın onurunla grurunla çocuklarına bakarsın kira vs de olmıcak geçinir gidersin. Lüks yasamazsın belki ama özgür rahat olursun. Dimdik olursun. Belki karsına baska bırı cıkar yenıden yuvan bile olur bu dedıklerımı dusun. Senin iyiliğin için konusuyorum. Kadınsın sonucta ezıl ıstemem.
Ayrıca Allah a hepimizin güveni sevgisi sonsuz ama akılda vermiş bizlere... Umarım bu gece biraz düşünürsün...
fuhuş şebekesinin içine düşmenize an kalmış. kaçın kurtarın kendinizi.Evet canım kadın resmen eşime kızları peşkeş çekiyor, eşim bu olaylar başlamadan önce benim yanımda arayıp ondan borç istemişti cüzi bir miktar, kadın kendisinde para olmadığını, bir arkadaşında olduğunu, kadının çok güzel olduğunu, dul olduğunu vs. söylemişti, ben ilk o konuşmadan rahatsız olmuştum, daha sonra eşimle o kadını, sonra yabancı uyruklu başka bir kadını konuşturmuş, işte gittiğim spor salonunda çok güzel kadınlar var gibi,en son kendi kızını teklif etmiş yani, işte daha önce tanışsaydık, sana kızımı verirdim diye sonrada arkası gelmiş, aslında kadınla kızı bunu çok önceden planlamış direk kendi kızını söyleyememiş, eşim benim en büyük hatam ilk bahsettiğinde tepki göstermeyişim diyor. Savcılık konusu ise eşimi bana ve çocuklarıma zarar vermekle tehdit etmişti ama eşim ciddiye almadı, k.validemi ziyarete giden bir diğer eltim uyardı beni savcılığa suç duyurusunda bulun diye, ama nedenini söylemedi.
Bu 1 hafta içinde başka şehire taşınma fikrini eşim teklif etti ama ben büyük şehirde yaşayamam diye kabul etmedim, zaten buraya taşınalı 3 yıl oldu. Buraya bile çok zor alışmıştım.
Evet canım kadın resmen eşime kızları peşkeş çekiyor, eşim bu olaylar başlamadan önce benim yanımda arayıp ondan borç istemişti cüzi bir miktar, kadın kendisinde para olmadığını, bir arkadaşında olduğunu, kadının çok güzel olduğunu, dul olduğunu vs. söylemişti, ben ilk o konuşmadan rahatsız olmuştum, daha sonra eşimle o kadını, sonra yabancı uyruklu başka bir kadını konuşturmuş, işte gittiğim spor salonunda çok güzel kadınlar var gibi,en son kendi kızını teklif etmiş yani, işte daha önce tanışsaydık, sana kızımı verirdim diye sonrada arkası gelmiş, aslında kadınla kızı bunu çok önceden planlamış direk kendi kızını söyleyememiş, eşim benim en büyük hatam ilk bahsettiğinde tepki göstermeyişim diyor. Savcılık konusu ise eşimi bana ve çocuklarıma zarar vermekle tehdit etmişti ama eşim ciddiye almadı, k.validemi ziyarete giden bir diğer eltim uyardı beni savcılığa suç duyurusunda bulun diye, ama nedenini söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?